Havalı Ambalaj Naylon Ekonomik 1,00 Mt X50Mt 1 Kg.
160 cm eninde , B kalite yani geri dönüşümlü hammadde kullanılarak üretilen, 2 katlı (P.E Tabaka + Balonlu Tabaka) balonlu naylon rulodur. 1 top 50 metre (+/- %3) gelmektedir.
50 metre uzunluğundadır. Tüm balonlu naylon patpat ürünlerinin 1 m2 ağırlığı 40 gramdır. Oldukça kullanışlı balonlu ambalaj naylonudur.
Kalite. Ürün stoklarımızda kalmamıştır. M2/ 40 - 42gr ağırlığı bulunmakta 100 Cm X 100 Metre Ürün Özellikleri: Tam Ölçü Genişlik: 1 Mt.
Balonlu naylon poşetlere nalburlardan, ev yapı malzemeleri satan dükkan ve firmalardan ulaşılabilir. Şehirlerin organize sanayi bölgelerinde bulunan ambalaj ve plastik malzeme üreten fabrikalardan da doğrudan satışın olması mümkün olabilir.
İlgili 32 soru bulundu
0.25 – 1.5 tl arasında değişiklik gösterebilmektedir. Belirtilen fiyatlar İstanbul bazlı fiyatlardır.
Balonlu naylon, içerisinde hava kabarcıkları bulunan esnek ve katlanabilir malzemelerdir.
Havalı Ambalaj Naylon Ekonomik 1,00 Mt X50Mt 1 Kg.
Balonlu naylon, patpat naylon olarak da bilinen bir paketleme malzemesidir. Çok hassas materyallerin paketlenmesinde, sevkiyatlarda, zarar görmemesi gereken ürünlerin paketlenmesinde kullanılmaktadır.
Genellikle 1 top naylon branda kaç m2, sorusunun cevabı 365m² ile 700 m² aralığıdır. Brandaların kalınlık ölçüleri de birbirinden farklıdır ve kalınlığını anlamak için micron ifadesine bakmanız gerekir. Naylon branda kalınlıkları 14 micron ölçüsünden 350, 500 micron ölçüsüne kadar çıkabilmektedir.
Balonlu naylon hammaddesi nedir? İki adet polietilen film tabakasının arasına balonlu bir ara kat oluşturarak üretilen bir ambalaj malzemesidir. Hammaddesi polietilendir.
Belki görünümü biraz bozan, ama maliyeti oldukça düşük bir izolasyon yöntemi olarak pencereleri baloncuklu naylonla kaplamayı deneyebilirsiniz. Özellikle çift katlı penceresi olmayanlar veya penceresi soğuk geçirenler için sıcaklığı korumada bu yöntem oldukça başarılı olmuş.
Balonlu torba, özel hava kabarcıklı olarak üretilmiş ağız kısmında bant bulunan torbalardır. İçine konulacak ürünün boyutuna göre farklı ölçülerde imal edilir. Toptan şekilde bu ürünleri almak ise alıcıya oldukça büyük fayda sağlar.
İçerisinde yer alan eşyaları darbelere karşı koruyan poşet torbalar, fonksiyonel kullanım özelliğine sahiptir. Atlet poşet, 1 kg (120-130 adet) paket içeriği ile kalabalık ortamların ihtiyaçlarını karşılar.
– 1 top naylon branda ortalama 55-60 kg ağırlığındadır.
Ambalajlama ürünü olarak balonlu naylon, değerli eşyalarınızı ve malzemelerinizi her türlü darbe, düşürme ve şoklardan doğacak çizilme ve kırılma gibi zararlara karşı korur. Koruyucu ambalaj malzemelerindendir ve koruyucu ambalaj malzemesi listesinin başında yer alır.
İki adet polietilen veya polipropilen film tabakasının arasına balonlu bir ara kat oluşturarak lamine edilen bir ambalaj malzemesidir. Böylelikle sarıldığı ürünlerin etrafında hava yastığı vazifesi görerek ürünlerinizin her türlü hava şartlarından ve darbelerden korunmasını sağlar.
Naylon, İngilizce Nylon sözcüğünden türetilmiş isim. Kimyasal adı polihekzametien adipamid'dir.
Patpat Naylon, yüksek mukavemeti ve esnekliği sayesinde nakliye süreçlerinde yoğun olarak kullanılan bir malzemedir. İş parçalarını ve ürünleri güvenli bir şekilde taşıyabilmesi ve korumasıyla bilinir. Patpat Naylon, darbelere, aşınmalara ve diğer dış etkilere karşı dayanıklı olmasıyla ön plana çıkar.
Rulo ağırlıkları yaklaşık 50/55 ± kg'dır.
Piyasaya yeni çıkan ve “plastik” olan her ürünün adı, halkın dilinde naylondu. Plastik olmayan ama klasik yöntemler dışında üretilen şeylere de naylon denilmeye başlandı.
f) Toprak zemine oturan betonlarda beton altına, beton içindeki su ve ince malzemenin emilmesini önlemek amacıyla polietilen örtü serilmelidir. g) Polietilen örtülerde döküm sırasında kaymayı önlemek amacıyla gerekli yerlerde plastik yapışkanlı bant kullanılmalıdır.
Tarihçesi. İsveçli bilim insanı Sten Gustaf Thulin, plastik poşedi icat etmiş ve patentini 1965 yılında almıştır. Kağıt torba kullanımını azaltmak amacıyla üretilen ve teşvik edilen plastik poşetler, çok geçmeden birçok alanda kullanılır olmuştur.
Marketlerden satın aldığımız plastik poşetlerin hammaddesi plastik reçinesinden üretilen “polietilen” ve “polipropilen” maddelerinin çeşitleri (Az yoğun polietilen:LDPE ya da çok yoğun polietilen:HDPE). Bu iki maddenin seçilmesinin nedeni maliyetinin düşük olması.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri