Almanya'dan Türkiye'ye arabayla gitmek kaç saat sürer? Almanya'dan Türkiye tam 2420km! Eğer araçta iki sürücü varsa dinlenme ve uykuyu ona göre ayarlayabileceğiniz için 25-30 saat arasında İstanbul'a varmak mümkün.
Gurbetçilerin en fazla bulunduğu ülke Almanya'dır. Bu doğrultuda Türkiye'den hem uçak hem de araba ile yolculuk gerçekleşir. Arabalı yapılan yolculuklar ise Almanya'ya yaklaşık 3000 kilometre kadar sürer ve 30 saat kadardır.
Bu iki ülkenin başkentleri arasında yapılan bir yolculukta hususi bir araç kullanılması halinde yaklaşık olarak 30 saat sürmektedir. Bu süre, İstanbul ile Berlin arasında, yolcu taşımacılığı yapan bir otobüsle ise yaklaşık olarak 20 saat sürmektedir.
Ayrıca 3,621 km'lik sınırı vardır. Bunların 68 km.si Danimarka'yla, 456 km.si Polonya'yla, 646 km.si Çekya'yla, 784 km'si Avusturya'yla, 334 km.si İsviçre'yle,451 km.si Fransa'yla, 138 km.si Lüksemburg'la, 167 km.si Belçika'yla, 577 km.si Hollanda'yladır.
İstanbul-Manhattan (Amerika Birleşik Devletleri) arası uçuş mesafesi kaç kilometre ve uçuş kaç saat sürer? İstanbul-Manhattan (Amerika Birleşik Devletleri) arası uçuş mesafesi toplam 3733 kilometre.
İlgili 39 soru bulundu
Japonya Türkiye uçuş süresi firmalara göre değişmekle beraber, uçuşlar yaklaşık olarak 17 saat civarında sürüyor.
Almanya'dan Türkiye'ye gelirken pek çok Avrupa birliği üyesi olan ve olmayan ülkelerden geçmekteyiz. Aslında Almanya'dan Türkiye'ye kara yolu ile ulaşımda pek çok alternatif güzergah bulunmaktadır. Genel olarak ise Almanya Türkiye arası 1616 kilometredir.
İstanbul Fransa arasındaki uçuş mesafesi km dir. kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak . İstanbul ile Fransa arası uçuş süresi 6 saat, 46 dakika sürer. Bu süre uçak ile direkt olarak aktarmasız ortalama uçuş süresidir.
Almanya üzerinden gidecekler sırasıyla şu rotayı izleyebilirler: Avusturya, Slovenya, Hırvatistan (Zagreb), Sırbistan (Belgrad), Sırbistan Niş. Buraya kadar rota aynıdır, ancak Sırbistan Niş'ten sonra Bulgaristan veya Makedonya-Yunanistan üzerinden Türkiye'ye geçiş yapabilirsiniz.
Almanya Türkiye arası uçakla kaç saat sürer gibi sorulara cevap olarak yaklaşık 3 saat süreceğini belirtebiliriz. Almanya gelişmiş teknolojik ürünleri ve sanayisi ile Avrupa'nın en çok üretim yapan ülkesi konumundadır.
Kapıkule Kapısı'ndan yurda giriş yapan Yıldız, 64 günde Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine ulaştı. Yıldız, Lüleburgaz Yıldızları Motosiklet ve Bisiklet Akademisi'nde (LYMBA) mola verdi.
İki ülke arasındaki bu yolculuğun hususi bir araçla gerçekleştiği durumda bir yolcunun alacağı mesafe yaklaşık olarak 3500 kilometre, uçakla gerçekleşmesi halinde ise yaklaşık 2200 kilometredir.
Bu konuda beni üzerinden başlamak suretiyle Avusturya, Slovenya, Hırvatistan, Sırbistan ve Bulgaristan üzerinden Kapıkule sınırı en kısa yol olarak öne çıkıyor. Bu yolu kullanmak suretiyle güvenli şekilde Türkiye'ye giriş yapmak mümkün. Tabii ayrıca farklı güzergahlar da kullanılabilmektedir.
Türkiye'den Almanya'ya Tır Kaç Günde Gider? Ortalama 7 gün ile 10 gün arasında karayolu nakliye süresidir.
İstanbul ile Almanya arası ortalama uçuş süresi 2 saat 57 dakika.
Karayolu tır nakliye hizmetinde trafik ve gümrük yoğunluğuna göre Türkiye'den Almanya'ya yükünüz ortalama 7-8 gün içerisinde ulaşmaktadır.
Polonya - İstanbul arası uçak yolculuğu ortalama olarak 4 saat 15 dakika sürmektedir.
İstanbul-Bakü arası uçuş mesafesi kaç kilometre ve uçuş kaç saat sürer? İstanbul-Bakü arası uçuş mesafesi toplam 1756 kilometre. İki şehir arasındaki uçak yolculuğu 2 saat 10 dakika sürüyor.
İstanbul Havalimanı'ndan (IST) hareketle, Pekin Uluslararası Havalimanı'na (PEK) yapılan direkt uçuşlar yaklaşık 9 saat sürerken, Şangay Pudong Uluslararası Havalimanı (PVG) ve Guangzhou Baiyun Uluslararası Havalimanı'na (CAN) direkt olarak yapılan uçuşlar yaklaşık 10 ila 10 buçuk saat arasında sürüyor.
Ancak, Kanada Türkiye uçuş süresi en az 12 saat 30 dakika olduğu için ve Kanada Türkiye saat farkı 7 saat olduğu için yolculuk sonrası saat ve zaman ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri