İşte detaylar... CC GEÇER Mİ?AÖF CC geçer not harfidir. Bu notlar ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00'ın üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrencinin bu notları aldığı dersler tekrar seçilemez. Dolayısıyla, bu, öğrenci bu derslerden başarılı olmuştur anlamına gelir.
CC şartlı geçer yarıyıl sonu başarı notu olup, not yükseltmek için bu notların alındığı dersler eğitim öğretim süresi içinde tekrar edilebilir. Bir derse ait yarıyıl sonu notu FF olan öğrenci o dersten başarısız sayılır.
CB: 70 - 74 / Başarılı CC: 60 - 69 / Başarılı DC: 50 - 59 / Koşullu Başarılı - Başarısız.
CC Kaç Puan? CC harf notunun rakamsal olarak karşılığı 65-74 puana denk gelir. Bu puanı alan öğrenciler sınavına girdikleri o dersten geçer not almış kabul edilir.
1) Bir dersten AA, BA, BB, CB, CC notlarından birini alan öğrenci o dersi başarmış sayılır. 2) Bir dersten DC ve DD notlarından birini alan öğrenci o dersi şartlı başarmış sayılır.
İlgili 39 soru bulundu
1 santimetre küp = 1 cm 3 litre = 1 cc = 1 ml = 0.001.
AÖF'de ders geçme notu 35 puan olarak belirtilmiştir. 35 puanın altında kalan her not FF harfi ile gösterilir. AA ile CC arası "Geçer" notudur. CD ile DD arası "Koşullu Geçer" notudur; Genel Not Ortalaması 2,00 ve üzerinde ise bu derslerden geçer, altında ise akademik yetersizlik uyarısına göre işlem yapılır.
DD ve DC notu ilgili dersin koşullu olarak başarıldığını (geçildiğini) gösterir. Öğrenci mezuniyet aşamasına geldiğinde AGNO'su 2.00 veya üzerindeyse başarılı sayılır.
Hayır, bütünleme sınavına giremezsiniz. Bütünleme sınavına girebilmenin ön şartı, final sınavına hiç girmemek veya final sınavı sonucu FF, FD, DD ve DC harf notlarından birini almaktır. Bu durumda BB, CC gibi not alan öğrenciler sistem kabul etse de sınava giremezler.
Mesela, sınıf ortalamasının 69 olduğu durumda öğrencinin notu da 69 ise o not aralığında (sınıf düzeyinde) 50 T-Skoruna denk gelen harf notu CB; fakat sınıf ortalamasının 52 olduğu durumda öğrencinin notu da 52 ise o not aralığında (sınıf düzeyinde) 50 T-Skoruna denk gelen harf notu CC'dir.
AÖF ara sınav ve dönem sonucu ortalamasına göre AA, AB, BA, BB, BC, CB,CC harf notuna sahip adaylar o dersi başarıyla tamamladı. Ancak CD, DC ve DD Harf notları ise koşullu geçmeyi ifade eder. Bu notları alan öğrencilerin genel not ortalaması 2.00'ın altında ise başarısız olur.
4. Harf notu karşılıklarına göre; A. Bir dersten (AA), (BA), (BB), (CB) ve (CC) harf notlarından birini alan öğrenci o dersi başarmış sayılır.
Öğrenciler, bütünleme sınavında DC harf notu aldıkları derslerden, yarıyıl not ortalamasına bakılmaksızın başarısız sayılırlar. Bir dersin bütünleme sınavına girmeyen öğrencilere (E) verilir ve bu dersin harf notu, yarıyıl sonu harf notu olarak kalır.
-Güz Döneminde CD-DC-DD notlarınız varsa ve genel not ortalamanız 2,00'nin altında ise bu derslere koşullu geçme uyarısı yapılır. Buradaki koşul, Bahar Dönemi sonunda genel not ortalamanızın 2,00 ve üzerinde olmasıdır.
Bir dersten AA, BA, BB, CB ve CC harf notlarından birini alan öğrenciler, o dersi başarmış sayılırlar. DC ve DD notları şartlı başarılı notlardır.
CD, DC ve DD koşullu geçer harf notlarıdır. Bu notlar ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00'ın üzerinde ise geçer harf Notlarıdır ve öğrencinin bu notları aldığı dersler tekrar seçilemez. Dolayısıyla, bu, öğrenci bu derslerden başarılı olmuştur anlamına gelir.
AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. Bu notları aldığınız dersleri tekrar seçemezsiniz. CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez.
30 AKTS kredisi, öğrencilerin dönem içerisinde gerçekleştirdikleri tüm aktiviteleri(ders saatleri, ödev, proje, ara sınav, final vb.) içine alan 750-900 saat arasında bir iş yükü ile ilişkilendirilir. Genel Akademik Not Ortalamasının(GANO) hesaplanması, öğrencilerin başarı katsayısı ve AKTS kredilerine göre yapılır.
Bu ölçü birimlerini merak eden pek çok kişi için 1 lt kaç cc konusu önemlidir. 1 litre = 1000 cc şeklinde ifade edilmektedir. 1000 cc de bu durumda 1000 cm3 olarak da gösterilebilir.
Santimetreküpün kısaltması olan cc, hacim ölçüleri arasında yer alır ve cm3 şeklinde gösterilir. 1 cc = 1 santimetreküp anlamına gelir. Enjektörlerin ne kadar sıvı alabildiği cc ile ifade edilir. Örneğin 1'lik enjektör, 1 cc veya 1ml'lik sıvı kapasitesine sahip demektir.
Sikistirma artarsa basinc artar, sicaklik artar. Bunu karsilayabilecek dayanikli malzeme, daha gelismis sogutma sistemi gerektirecek.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri