Android telefon veya tabletinizde Gmail uygulamasını açın. Ayarlar'a dokunun. Hesabınızı seçin. "Gelen kutusu" bölümünde Gelen kutusu türü'ne dokunun.
Gelen kutunuza ulaşmamış olan e-postalar yanlışlıkla arşivlenmiş, silinmiş veya spam olarak işaretlenmiş olabilir.
Önemsiz postalara gelmiş olabilir, Bizzat kendi adersiniz diğer e-posta sunucularına yönledirme yapılmış olabilir ( gmail,hotmail,yahoo v.b. ), E-posta adresiniz karşı taraftan ( gönderici kişi ) yanlış yazmış veya eksik yazmış olabilir, E-posta adresinizi yanlış yazmış olabilir.
Google Hesabınızı yönetin'e dokunun. Üst tarafta Kişisel bilgiler'e dokunun. "İletişim bilgileri"nin altında E-posta'ya dokunun. İletişim e-postası'na dokunun.
İlgili 31 soru bulundu
E-Posta Doğrula sistemi e-posta listelerinizi kontrol ederek geçersiz ve çalışmayan e-posta kutularını tespit eder. E-Posta listenizin sadece aktif ve geçerli adreslerden oluşan Excel listesi formatında tekrar geri indirmenizi sağlar.
Operatörünüzün SMS, MMS veya RCS mesajlarını desteklediğinden emin olun. Mesaj göndermek/almak için yeterli miktar bulunup bulunmadığını anlamak üzere planınızı veya kredi bakiyenizi kontrol edin. Sinyaliniz olup olmadığını kontrol edin. Uçak modunun etkin olup olmadığını kontrol edin.
Gmail'de okundu bilgisi almak için yapmanız gerekenler aşağıdaki şekildedir: Gmail'i açın ve bir e-posta yazın. Sağ alt köşede, Diğer seçenekler'i (üç noktalı simge) tıklayın ve Okundu bilgisi iste'yi seçin.
Bir iletiyi spam veya kimlik avı olarak işaretlediğinizde, ileti Gelen Kutunuzdan Spam klasörüne taşınır. Aynı gönderenden gelen iletiler gelecekte de Spam klasörüne gönderilebilir.
İnternet Tarayıcınızdan https://ogr.comu.edu.tr yazarak giriş ekranını açınız. Adım2. Üniversitemiz öğrencileri için tanımlanan eposta adresi "öğrencinumarası@ogr.comu.edu.tr" şeklindedir. Parola ÇOMÜ Tek Hesap (ÜBYS) parolasıdır.
Ayarlar'ı açın. Uygulamalar'ı tıklayın. Uygulamalar listesinde Mesajlar.
Gmail'e gidin. Hizmet durumu'nu tıklayın. Bir hizmeti kuruluşunuzdaki herkes için etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak istiyorsanız önce Herkes için etkin veya Herkes için devre dışı'yı, ardından Kaydet'i tıklayın.
Gelen Posta Sunucuları alıcı tarafına ait Mail Server'dır ve gönderilen E-postayı almakla görevli olduğu için bu şekilde adlandırılır. SMTP protokolü sayesinde iletilerek internet ortamında taşınan E-postayı belirli kontrollerden sonra, SSL, TLS benzeri bir şifreleme varsa çözerek saklayan sunuculardır.
Bu sunucu birçok farklı isimle adlandırılabilir; standart bir örnek olarak, smtp.ihs.com.tr'yi verebiliriz. E-posta istemciniz, e-posta adresinizi, alıcının e-posta adresini, mesaj içeriğini ve ekleri sunarak SMTP sunucusuyla iletişim kurar. SMTP sunucusu alıcının e-posta adresini, özellikle de alan adını işler.
mail.google.com sayfasını ziyaret ederek, internete bağlı olmasanız bile Gmail iletilerinizi okuyabilir, yanıtlayabilir ve iletilerde arama yapabilirsiniz. İpuçları: İnternete bağlı değilken Gmail'i daha kolay kullanabilmek için Chrome'da mail.google.com'a yer işareti koymanızı öneririz.
Üyelik ekranında vermiş olduğunuz maile herhangi bir onay maili gelmedi ise spam kutusuna bakmanızı tavsiye ederiz. Bazen güvenlik sistemi sebebiyle gelen mesajlar spam kutusuna düşebilir. Eğer spam kutunuzda da herhangi bir onay maili yok ise sorun üye olduğunuz sitenin sunucularındadır.
Genel olarak gönderilen emailler birkaç saniye içerisinde alıcıya ulaşır. Fakat bazen bu süre beklenenden daha uzun sürer. Bu gecikmeleri azaltmak ya da ortadan kaldırmak için bu aracın çalışma sistemini bilmeniz gerekir. Gönderdiğiniz emailler bilgisayarınızdan direkt olarak alıcının bilgisayarına ulaşmaz.
Sağ üstte profil resminize veya adınızın baş harfine ve sonra Google Hesabınızı yönetin'e dokunun. Gmail kullanmıyorsanız myaccount.google.com adresine gidin. Üst tarafta Kişisel bilgiler'e dokunun. "Profil" bölümünün altında Şifre'ye dokunun.
Gmail'i kullanıyorsanız halihazırda bir Google Hesabınız vardır. Google Hesabınız olduğunda Drive, Dokümanlar, Takvim ve diğer Google ürünlerine ücretsiz olarak erişebilirsiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri