Facebook'un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun. Aşağı inip Ayarlar'a dokunun. Düzenlemek istediğiniz ayara dokunun.
Ayarlar düğmesini açmak için
Ekranın sağ köşesinden çekin ve ardından Ayarlar'a dokunun. (Fare kullanıyorsanız ekranın sağ alt köşesine işaret edin, fare işaretçisini yukarıya hareket ettirin ve ardından Ayarlar'a tıklayın.) Aradığınız ayarı bulamıyorsanız ayar Denetim Masası'nda olabilir.
Facebook'un sağ üst kısmındaki simgesine ve sonra adınıza dokunun. Profilinizde Kendin Hakkında Daha Fazlasını Gör'e dokunun. Bilgilerinizi güncellemek için simgesine veya Düzenle'ye dokunun. Varsa simgesine dokunarak hedef kitle seçiciyi kullanın veya bilgileri kimlerle paylaşacağınızı seçmek için Düzenle'ye dokunun.
İlgili 23 soru bulundu
Facebook uygulamasını açın ve Yer İşareti'ne dokunun. Aşağı kaydırıp Ayarlar'a ve sonra Uygulama Güncellemeleri'ne dokunun. Buradan otomatik güncellemeyi açıp kapatabilirsiniz.
Gizlilik ve Destek kısmında Kısıtla'ya dokunun. Konuşmalarınızı görmek için Sohbetler'e dokunun. Kısıtlamak istediğiniz kişiyle aranızdaki konuşma üzerinde parmağınızı sola kaydırın.
Kapak fotoğrafının altındaki şeridin ortasında bulunan "Hakkında" düğmesine tıkla. Profilinde yer alan bilgilerin yanındaki "Düzenle" düğmesine tıkla. "Hedef kitle seçici" açılır menüsüne tıkla ve o profil bilgisini gizlemek için "Sadece ben" seçeneğini seç.
Windows 10'da varsayılan internet tarayıcınızı değiştirmek için öncelikle yeni modern Ayarlar menüsünü açmanız gerekiyor. (Klavyeden Windows + I kısayolu ile veya Hızlı İşlem Merkezi'nden (Tüm Ayarlar) bu menüye ulaşabiliyorsunuz.)
Ayarlar ve Gizlilik'i seçin ve sonra Ayarlar'a tıklayın. Facebook Bilgilerin'e tıklayın. Dondurma ve Silme'ye tıklayın. Hesabı Sil'i seçin ve sonra Hesabı silme işlemine devam et'e tıklayın.
Sayfanıza gidin ve sağ üstteki simgesine dokunun. Genel Ayarlar'a dokunun. Messenger altında Açık veya Kapalı'ya dokunun.
"Ayarlar ve Gizlilik" bölümünden ayarlara dokunun. "Tercihler > Medya" yolunu takip edin. "Otomatik Oynatma" seçeneğini "Mobil Veri ve Wi-Fi'da" olarak değiştirin.
Kişinin profiline giderek kısıtlama özelliği aktifleştirilmektedir. Aktifleşen kısıtlama özelliği ile kişinin paylaşımları akışa düşmemektedir. Aynı zamanda fotoğraflarınıza yorum yapamaz, atmış olduğu mesajlar ana mesaj ekranına düşmemektedir. Böylece kişi ile etkileşim engellemeden kesilmektedir.
Bazen insanların Facebook'taki özellikleri kullanmaları kötü amaçlı yazılım dışındaki nedenlerle engellenebilir. Facebook'a erişmek için kullandığınız bir bilgisayarda virüs veya kötü amaçlı yazılım olduğu için hesabınızın özellikleri geçici olarak sınırlandırılmış olabilir.
Temel anlamda bloke, banka hesabına değil; hesap içerisindeki paraya konulur ve hesapta bulunan paranın harcanmasına kısıtlama getirir. Hesap blokeleri, borç sebebi dışında banka kredi borçları, iflas, kefaret, kredi teminatı, vergi borcu, sermaye artırımları gibi sebeplerden ötürü de gerçekleşebilir.
Başlangıç menüsünden Ayarlar > Gizlilik'i seçin. Bir genel gizlilik seçenekleri listesi göreceksiniz. Sayfanın sol tarafında belirli gizlilik ayarlarına bağlantılar bulunur.
Android: > Ayarlar > Gizlilik'e dokunun. iPhone: Ayarlar > Gizlilik'e dokunun.
Android telefonda gizlilik ayarları yapılması, verilerin üçüncü taraflarla paylaşılmasını engelleyecektir.
Tek tek Android uygulamalarını otomatik olarak güncelleme
Yönet'e dokunun ve ardından otomatik olarak güncellemek istediğiniz uygulamayı bulun. Uygulamanın "Ayrıntılar" sayfasını açmak için uygulamaya dokunun. dokunun. Otomatik güncellemeyi etkinleştir ayarını açın.
Facebook'un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun. Ekranı aşağı kaydırın ve En Yeniler'e dokunun.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri