Binaların iç ve dış duvarlarında doğa koşullarından oluşan nem ve rutubet sorunlarının giderilmesi için özel kimyasallar ve polimerlerle modifiye edilerek üretilmiş çok güçlü sentetik yalıtım boyasıdır. Her türlü nemli ya da kuru duvarlara, boyalı ve boyasız yüzeylere uygulanabilir.
NEM, KÜF, TAVAN VE DUVARLARDAKİ SİYAHLAŞMALAR VE RUTUBETE KESİN ÇÖZÜM.
Uygulama metodu: Orijinal ambalajındaki ISONEM MS 82 kapağı açılarak 3 dakika iyice karıştırılmalıdır. Karıştırma işlemi bittikten sonra mevcut yüzeye ürün inceltilmeden fırça, uygun bir püskürtücü ya da özellikle sentetik epoksi rulo ile uygulama yapılması tavsiye edilir.
Farklı renkleri mevcuttur. Dış cephede ince sıvanın üzerine 1 kat ISONEM UNIVERSAL ASTAR, astar dan sonra 3 kat ISONEM THERMAL PAINT uygulaması yapılır. Astarı 1/7 oranında su ile inceltilmeli, THERMAL PAINT ise herhangi bir inceltme yapılmadan uygulanmalıdır.
Uygulama Sıcaklığı: +5°C - +35°C arası. Kuruma Süresi: Dokunma Kuruma: 1-2 saat. Tam Kuruma: 4-5 saat.
İlgili 27 soru bulundu
RAF ÖMRÜ: Orijinal, açılmamış ve hasar görmemiş ambalajlarda depolandığı takdirde üretim tarihinden itibaren 24 ay kullanıma uygundur. DEPOLAMA KOŞULLARI: Kuru ve serin ortamda depolayınız. Ambalaj kapakları sıkıca kapalı olacak şekilde depolayınız.
Isonem özellikleri arasında bu ürünlerin süper hidrofobik ve son derece nefes alması bulunur. Isonem su yalıtım da bu bahsedilen durumları sağlayabildiği için çok kullanışlı bir üründür.
Nemi ve küfü önlemek amacıyla üretilen İsonem MS 82 nem boyası 1 kg ile 2 metrekarelik alan için yeterli bir üründür.
En iyi su yalıtım malzemesi hangisidir denildiğinde ilk akla gelen geleneksel yalıtım malzemelerine alternatif olması ve uygulamasının kolay olması ile tercih sebebi olan PERMODUR olacaktır. Bir diğer önemli ayrıntı PERMODUR ince, sıvı karakteri sayesinde geleneksel yalıtım malzemeleri ile birlikte kullanılabilir.
Isonem Thermal Paint Ürün Özellikleri:
Radyan ısıyı geçirmez. İç ve dış yüzeylere uygulanabilir. İşçilik giderleri düşük uygulaması kolay ve kısadır. Duvar tavanlarda nem ve küf oluşumunu engeller.
“En iyi küf önleyici boya hangisi?” diye sorarsanız Redcolour Nem ve Küf Önleyici Boya en iyi seçenekler arasında yer alır. İç cephelerde kullanabileceğiniz boya, 3.5 litre olduğu için çeşitli alanlarda uygulamak üzere ihtiyacınızı rahatlıkla karşılar. Son kat mat iç cephe boyası, duvarların nefes almasını sağlar.
Duvarı kuru bezle sildikten sonra küf temizleyici sprey ya da çamaşır suyu-su karışımını duvara sıkın, 10 dakika boyunca bekleyin. Daha sonra nemli bir bezle tekrar silin ve gerekliyse kuru bez ile tekrar silip duvarı temizleyebilirsiniz.
Su teması kesildikten sonra nem ve rutubetin önlenmesi için özel olarak üretilmekte olan DRYFİX NM-S 10 nem boyası uygulanarak kalıcı çözüme ulaşılabilir. DRYFİX NM-S 10 her türlü yüzeye uygulanabilen, yapışma oranı yüksek yeni nesil bir boyadır.
Neme karşı kesin çözüm sağlayan ilk silahımız; DS-303 İzalasyon Malzemesi. Toprak ile temas halinde olan zemin ve bodrum katların duvar ve kolonlarında görülen mevcut rutubetten kurtulmak için kullanılır. Mineral yapısı sayesinde yüzeyde bir bozulma yaratmaz. Yapının nefes alabilirliğini korur.
Renklı Uygulamada 18 kğ ile Ortalama 30 m2 alan yapılır.
Karbonatı, evin rutubet oluşabilecek noktalarına yerleştirin. Bu sayede rutubet oluşma riski düşecektir. Son zamanlarda çok popüler olan kaya tuzu lambası, fazla nemi içine çeker. Evin farklı bölgelerine koyabileceğiniz kaya tuzu lambası, hem ortama hoş bir koku yayar, hem de rutubetin azalmasına yardımcı olur.
Betonları su geçirimsiz duruma getirmek amacı ile su yalıtımı sağlayan akrilik ya da poliüretan içerikli malzemeler beton üzerine direk uygulanabilmektedir. Ayrıca su geçirmez çimento çeşitleri kullanılarak betonun su geçirmemesi sağlanabilmektedir.
Kalekim su geçirir mi sorusu aklınıza takılıyorsa kısa süre içerisinde donduğunu ve 2 saat sonra suya karşı tamamen dayanıklı hale geldiğini söyleyebiliriz.
Duvar su yalıtımı; dış cephe yalıtım sistemi ve mantolama yöntemi olmak üzere iki farklı şekilde yapılabilir. Dış cephe yalıtım sisteminde duvarların dış bölgesine yalıtım malzemesi uygulanır ve suyun duvara ulaşması önlenmiş olur. Diğer yöntemde ise duvarların içine yalıtım malzemeleri yerleştirilir.
Uygulama şekli: ISONEM SB SÜPER BİLEŞEN kullanıma hazırdır. Ürün, bir mikser yardımıyla homojen bir ekilde 5 dakika kovanın içinde karı tırılır. Karı ım hazır hale getirildikten sonra yüzeye ISONEM SB SÜPER BİLEŞEN fırça ile birbirine dik iki kat halinde sürülür. Katlar arasında en az 4 saat beklenmelidir.
Isonem Yalıtım Boyası Sıkça Sorulan Sorular
%4 indirimle Isonem Liquid Glass 2 kg Yalıtım Boyası 1.045TL'ye, %18 indirimle Isonem Ms Polymer 18 kg Su Yalıtım Kaplaması 3.410TL'ye, %5 indirimle Isonem Liquid Glass Şeffaf Su Yalıtım Boyası 4 kg 1.753TL'ye sahip olabilirsiniz.
Küflü duvara boya uygulamadan önce duvara astar sürmelisin
Bu da yeniden küf oluşumu meydana geldiği taktirde küfün, boyanın üstüne geçmesini önler. Küf, astar ile duvar arasında kalır. Astarın bir diğer faydası da boyanın çatlamasına neden olan nemin giderilmesine yardımcı olur.
rutubet-Nem-Küf önlemede %100 etkili ürün 1 kğ ürün 2 m2 alana yetmektedir binaların iç ve dış duvarlarında doğa koşullarından oluşan nem ve rutubet sorunlarının giderilmesi için özel kimyasallar ve polimerlerle modifiye edilerek üretilmiş çok güçlü bir yalıtım boyasıdır.
Kopmaz, çatlamaz ve kabarıp yüzeyden kalkmaz. Ürün m2'ye 500 gr uygulanmaktadır. 2 kat halinde uygulanır. 1 teneke 36 m2'uygulanır.
ISONEM Boya & Yalıtım Teknolojileri 2004 yılında İzmir'de kurulmuştur. Halen ITOB Organize Sanayi Bölgesinde 10.000 m2 alanda 7000 m2 kapalı modern üretim tesisiyle, her biri konusunda uzman ar-ge ekibiyle sektöre yeniliklere öncü bir rol üstlenmiştir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri