Merkez Kanlıkavak Parkı konumuna en yakın tramvay durağı Vişnelik. 5 dk yürüme mesafesindedir.
Kanlıkavak Parkı'na toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlamak isteyenler, Kanlıkavak Parkı yakınından geçen otobüs hatları vasıtasıyla ulaşım sağlayabilirler. Bunlar; 31S, 43S, 63K, 9S numaralı otobüslerdir.
Özellikle yaz ve bahar aylarında Eskişehirlilerin akınına uğrayan Kanlıkavak Parkı, Kırmızıtoprak Mahallesinde bulunuyor. 10 bin m2 alana sahip olan Kanlıkavak Parkı, Eskişehir'in en güzel parklarından biri.
Merkez Kanlıkavak Parkı konumuna en yakın tramvay durağı Vişnelik. 5 dk yürüme mesafesindedir.
Merkez Kanlıkavak Yürüyüş Yolu konumuna en yakın tramvay durağı Vişnelik. 7 dk yürüme mesafesindedir.
İlgili 29 soru bulundu
Şehir merkezinden, Porsuk Çayı civarından ya da Odunpazarı Evleri'nin olduğu bölgeden parka taksiyi kullanarak 10-20 dakikada içinde en fazla 20-25 TL gibi çok cüz-i bir ücret ödeyerek varılabiliyor. Odunpazarı'ndan kalkan 11 ve 17 no'lu otobüsler ile de bu parka çok az bir ücret ödeyerek ulaşım sağlanabiliyor.
Tramvay ile ulaşım: Eskişehir Otobüs Terminali yani Otogar'dan tramvaya binerek, Atatürk Lisesi'nde inip, yolun karşısından geçen otobüslerden 11, 17 ve 31 numaralı araçlar sizi parka ulaştıracaktır.
104, Merkez bölgesinde bulunan Mersin Karaduvar Mah konumuna giden son Otobüs aracıdır. 20:34 civarında buradan geçer.
Tarih: 13 Ağustos 2023 Pazar 18:24
Yarın uygulanmaya başlayacak yeni ücret tarifesine göre, sivil 15 lira, öğretmen 12 lira, öğrenci 7 lira, öğrenci abonman 1 lira, 65 yaş ve üstü ücretsiz olacak.
28 Numaralı Hat Tece'den Kalkış Yaparak, Davultepe, Mezitli, KİPA, Üniversite Caddesi, 2. Çevre Yolu, Forum, Anıt, Toroslar Kaymakamlığı, Eski Çocuk Hastanesi, Cumhuriyet Evleri, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi güzergâhında son bulmaktadır.
Karaduvar, Mersin ilinin Akdeniz ilçesine bağlı bir mahalledir.
Eskişehirden SAZOVA PARKA ulaşım : Sazova Parkı'na ulaşım maalesef Kentpark kadar kolay değil. Sazova Park'a otobüs ile Odunpazarı'ndan her 15 dakikada bir kalkan 11 numaralı otobüs, 20 geçe ve 20 kalalarda kalkan 17 numaralı otobüs ve çeyrek kalalarda kalkan 31 numaralı otobüslerle ulaşabilirsiniz.
SSK - BATIKENT, Merkez bölgesinde bulunan Sazova Bilim Kültür Sanat Parkı konumuna giden son Tramvay aracıdır.
Sazova Parkı'na giriş ücretsiz.
Merkez Sazova Kültür Sanat Ve Bilim Parkı konumuna en yakın tramvay durağı Birlik. 3 dk yürüme mesafesindedir.
İlk kez Ekim 2008'de Ramazan Bayramı süresince tamamlanmadan ziyarete açılmıştır. Parkta Nuh'un Gemisi'nin yanı sıra 25 bin metrekarelik bir gölet, park çevresinde dolaşan buharlı mini tren, çocuk oyun alanları, hayvanat bahçesi, bilim ve deney müzesi, konser alanları, amfi tiyatro bulunmaktadır.
Sazova, Eskişehir ilinin Tepebaşı ilçesine bağlı bir mahalledir. Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı bu mahallede konumlanmıştır.
25000 metrekarelik gölet su sporları için tasarlanmıştır. Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı içerisinde ziyaretçilerimizi bekleyen Masal Şatosu, Kalyon Gemisi, Bilim Deney Merkezi, Sabancı Uzayevi, Hayvanat Bahçesi ve Eti Su Altı Dünyası görülmeye değer merkezlerimizdir.
9 Mart 2014 tarihinde hizmet vermeye başlayan Masal Şatosu, Eskişehir Bilim Parkı içerisinde bulunmaktadır. Çimsa'nın şartlı bağışı ile Dede Korkut, Nasrettin Hoca ve Keloğlan optik ve robotik temaları Sabancı Vakfı tarafından karşılanan Masal Şatosu, en yükseği 50 metre olan 26 kuleden oluşmaktadır.
Akvaryumda dünyanın farklı denizlerinden getirilen 84 türden toplam 2150 balık bulunuyor. Sualtı Dünyası, tek seferde 400, bir günde ise 3500 ziyaretçiye ev sahipliği yapabilecek. Sualtı Dünyası'nın giriş ücreti, yetişkinler için 3, öğrenciler için ise 2 TL.
Yaklaşık yarım saat süren gösterim, kubbe yapısından dolayı oldukça etkiliydi.
Fransızların Tarsus'u terk ettikleri 27 Aralık 1921tarihinde, Adana'daki Türk alayının bir taburu ve bir süvari bölüğü Tarsus'a, 3 Ocak 1922'de de Mersin'e girdi, böylece Mersin ve Tarsus'un kurtuluşu sağlanmış oldu.
İlimizin merkezi olan Mersin, bu sıralarda 1852 yılına kadar Tarsus kazası içinde yer alan bir köy olmasına karşın, bu tarihten itibaren Tarsus'un bir nahiyesi haline getirildi. 1864 yılında da Tarsus'tan ayrı bir kaza merkezi oldu. 1888 tarihinde Mersin, Adana Vilayeti'ne bağlı bir sancak merkezi oldu.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri