Papara hesabına nakit para yatırmak için birden fazla seçeneğin bulunur. Hesabına ATM'den kartsız işlem ile, ATM'den Papara Card ile ya da CarrefourSA, Teknosa ve PTT şubelerinden para yatırabilirsin.
Papara Card'ın ile tüm banka ATM'lerinden Papara hesabına para yatırabilirsin. ATM'den Papara Card ile para yatırmak için aşağıdaki adımları takip et: İstediğin ATM'ye giderek kartını tak ve kart şifreni gir. Para yükleme menüsünü seç ve yatırmak istediğin tutarı gir.
Banka havalesi ile para çekmePapara hesabından kendi banka hesabına ücretsiz para aktarabilirsin. ATM'den kartsız işlem ile para yatırmaAnlaşmalı bankaların ATM'lerinden Papara hesabına ücretsiz para yatırabilirsin. CarrefourSA mağazalarından para yatırmaKısa bir süre için geçerlidir.
Yalnızca kendi adına kayıtlı bir banka hesabından para yatırabilirsin.
İlgili 19 soru bulundu
İster kendine ait banka hesabından, ister kartsız işlemle, ister Papara Card ile tüm ATM'lerden ya da CarrefourSA kasaları, TeknoSA ve PTT şubelerinden hesabına kolayca para yatırabilirsin.
ATM'nin Kartsız İşlemler menüsünden 'Para Yatır' seçeneğini seç. Papara IBAN numaranı ya da Şube Kodunu ve Hesap numaranı ilgili alanlara gir. Yatırmak istediğin tutarı para yatırma haznesine yerleştir. Hepsi bu kadar.
Papara hesaplarında sana özel oluşturulmuş bir IBAN şu an için bulunmuyor.
Papara hesabına, Onaysız Hesap sahibiysen aylık 2.750 TL. Onaylı Hesap sahibiysen kendi banka hesabından ayda 500.000 TL, nakit yatırma kanallarından 2.750 TL. Sözleşmeli Hesap sahibiysen kendi banka hesabından 2.500.000 TL, nakit yatırma kanallarından 25.000 TL yatırabilirsin.
Akbank ATM'lerinden Papara Card ile para yatırmak tamamen ücretsizdir.
PTT, CarrefourSA veya Teknosa'dan Para Yatırma
Bu işlem ücretsizdir.
Diğer Papara kullanıcılarına para göndermek için Para Transferi > Para Gönder adımından alıcının cep telefonu veya Papara numarasını yazmalısın. Alıcının banka hesabına para göndermek için Para Transferi > Para Gönder > Papara No/IBAN adımından alıcının banka hesabına ait IBAN'ını yazmalısın.
1- Normal havale gibi yolluyorsun ama açıklama kısmına papara ID'ni yazman gerek. Eğer iki kartta da senin ismin yazmıyorsa; 2-Ziraat Kartında ismi yazan kişinin adına bir Papara hesabı açılır, açılan hesapta Ziraat'ten Papara'ya havale yapılır. Sonra Papara'ya gelen para diğer Papara kullanıcısına yollanır.
Faizli işleme bulaşılmadığı sürece, söz konusu kartla fatura ödeme gibi meşru olan işlemlerin yapılmasında dinen bir sakınca yoktur.
Papara Numarası, Papara uygulamasına giriş yaptığında açılan ana ekranda yer alır. Papara hesabına banka hesabından para yatırırken açıklama alanına Papara Numaranı yazman gerekir.
Papara kart sahibi biriyseniz öncelikle Papara kartın mobil uygulamasını indirmelisiniz. Apple Store ve Google Play'den indirebilirsiniz. Daha sonra bu mobil uygulama üzerinden Yatır- Havale/ETF ile Yatır seçeneklerini takip ettikten sonra istenilen bilgileri doldurduğunuzda karşınıza İBAN numaranız çıkar.
Banka değiliz, Papara'yız; sizin için buradayız.
Mastercard, Visa ve Bankalararası Kart Merkezi üyesi olarak Türkiye'de ilk defa bankaya bağımlı olmayan Mastercard logolu bir ön ödemeli kart ürettik ve kullanıma sunduk. Yedinci yılımızda 500 kişilik bir ekibe ve 17 milyon kullanıcıya ulaştık.
Banka Transferi. Bankadan bankaya para transferlerinde işlem ücreti ödemekten ve EFT saatini beklemekten sıkılmadın mı? Papara ile dilediğin kişinin IBAN'ına ücretsiz para gönderebilirsin. Üstelik 7/24.
Papara'da para gönderen kullanıcı hiçbir zaman ücret ödemez. Para göndermek her zaman ücretsizdir.
Akbank ATM'lerinden Papara Card ile para çekmek tamamen ücretsizdir. Akbank dışındaki bankalardan yapılan para çekme işlemlerinde %1+1 TL işlem ücreti uygulanır ve Papara hesabından tahsil edilir. Tüm vergiler dahildir.
Papara kartı yurt dışında aktif olarak kullanacaksanız ve atm'lerden 500 tl'ye kadar para çekecekseniz eğer komisyon ücret bedeli 5 Tl'dir. Yurtdışında atm noktalarından para çekecekseniz 500 TL üzeri çekim yaptığınızda komisyon ücreti bedeli %1 seviyesinde bulunmaktadır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri