DiskDigger, silinen fotoğrafları, görüntüleri veya videoları dahili belleğinizden veya harici bellek kartınızdan geri alabilir ve kurtarabilir.
DiskDigger mobil uygulaması hem Android cihazınızın dahili belleğinden hem de SD karttan silinen video ve fotoğrafları geri getirebiliyor. Uygulamayı kullanmak için root işlemi yapmanıza gerek yok ancak cihazınız rootluysa çok daha detaylı bir tarama yaparak tüm silinen dosyalara ulaşmanız mümkün.
15GB ücretsiz depolama alanı sunmasıyla, Android kullanıcılarının dosyalarını ve belgelerini saklamak için tercih ettiği platformlardan biri. Google Drive da Google Fotoğraflar gibi çöp kutusu içeriyor. Silinen fotoğraf ve videoları 30 gün içinde çöp kutusundan geri yükleyebiliyorsunuz.
İlgili 18 soru bulundu
Google Yedekleme
Google hesabınızı kullanarak bir yedekleme dosyası oluşturduysanız veya yedeklemenizi Google'a bağladıysanız, fotoğraflar da dahil olmak üzere Android telefonunuzda kaybolan veya silinen tüm verileri her zaman kurtarabilirsiniz.
Son Silinenler albümünüzü kontrol etme
Fotoğrafınızı veya videonuzu yanlışlıkla sildiyseniz Son Silinenler albümünde bulabilirsiniz. Fotoğraflar > Albümler'e gidin ve Diğer bölümünde Son Silinenler'e dokunun.
Windows Geri Dönüşüm Kutusuna atılarak silinen dosyalar, Geri Dönüşüm Kutusu klasöründe “Geri Yükle”ye sağ tıklayıp onaylayarak hemen geri getirilebilir. Geri dönüşüm kutusundan geri yüklenen dosyalar, orijinal klasöründe içeriği, tarih ve saat vb. ile aynen tekrar görünecektir.
Apple'ın iCloud platformu, fotoğraflar ve videolar için iPhone'da varsayılan yedekleme servisidir. Diğer taraftan, eğer iPhone'daki herhangi bir fotoğrafı silerseniz, iCloud'dan da kaldırılır.
Google Drive dosyalarınızı silmek için çöp kutusuna taşıyın. Çöp kutusundaki dosyalar 30 gün sonra otomatik olarak silinir. 30 günlük süre dolmadan önce çöp kutunuzdaki dosyaları geri yükleyebilirsiniz. Çöp kutunuzu boşaltmak için ilgili dosyaları kalıcı olarak da silebilirsiniz.
Eğer cihazınızda hafıza kartı kullanıyorsanız muhtemelen fotoğraf ve videolarınız ile indirdiğiniz dosyalarınız bu kartta depolanıyor ve fabrika ayarlarına alınırken silinmemiş olabilir. Silinse dahi Hafıza Kartından Veri Kurtarmak mümkündür.
Google Fotoğraflar ile yedeklediğiniz fotoğraflarınızı https://photos.google.com adresinden bulabilirsiniz.
Bir dosyayı çöp kutusundan sildiğimiz zaman, bu dosyanın bulunduğuna dair veri, disk indeksinden çıkarılıyor ve bu bölge kullanılabilir alan olarak işaretleniyor. Yani, aslında bir dosyayı sildiğimizde, dosyanın verisi silinmiyor; dosyanın bulunduğuna dair bilgi siliniyor.
Bilgisayar'ı seçerek Bilgisayar'ı açın. Silinen veya değiştirilen dosya veya klasörü içeren klasöre gidin, sağ tıklayın ve ardından Önceki sürümleri geri yükle'yi seçin. Klasör bir sürücünün en üst düzeyindeyse (örneğin C:\ dizinindeyse), sürücüye sağ tıklayın ve ardından Önceki sürümleri geri yükle'yi seçin.
Fotoğraflarımı iCloud'a nasıl yedeklerim? iPhone'unuzda otomatik yedeklemeyi açmak için Ayarlar > Kullanıcı adınız > iCloud > Fotoğraflar'a tıklayın ve iCloud Fotoğrafları'nı açın. Ardından iCloud fotoğraflarınıza Mac, PC veya Android cihazınızdan erişebilirsiniz.
Ancak kalıcı olarak sildiğiniz dosyaları kurtaramaz ve geri yükleyemezsiniz.
Eğer silmiş olduğunuz fotoğraf silinenler klasöründen de silmediyseniz buradan geri yükleyebilirsiniz. Bunun için Fotoğraflar – Albümler ve Son Silinenler klasörüne gidip geri yüklemek istediğiniz fotoğrafa tıklayıp “Kurtar” demeniz yeterli. Böylece sildiğiniz fotoğrafı geri getirmiş oluyorsunuz.
Bilinenin aksine kalıcı olarak silinen dosyayı geri getirmek mümkündür. EaseUS Veri Kurtarma Sihirbazı, Windows 10'da Shift Delete ile kalıcı olarak silinen dosyaları geri getirmenizi veya geri dönüşüm kutusundan silinen dosyaları geri getirmenizi, kurtarmanızı sağlar.
Geri dönüşüm kutusunu boşaltmış veya shift delete ile dosyalarınızı veya klasörlerinizi silmiş olsanız bile çalışır. 1 . Dosyalarınızın silindiği klasöre sağ tıklayın ve “Önceki sürümleri geri yükle”yi seçin. Şimdi klasörü geri yükleme seçeneğini göreceksiniz.
Android 11 sürümünde mesajlardaki çöp kutusuna erişmek için lütfen aşağıdaki adımları takip edin. 1 Mesajlar uygulamasına dokunun. 2 Sağ üst köşede yer alan üç noktaya dokunun. 3 Çöp kutusu sekmesine dokunun.
1 Galeri uygulamasına dokunun. 2 Sağ üst köşede bulunan Üç Nokta simgesine dokunun. 3 Çöp Kutusu sekmesine dokunun. 4 Bu alanda sildiğiniz fotoğraf ve videoları görüntüleyebilirsiniz.
Bilgisayarınızda Google Fotoğraflar'da "Son Eklenenler"i açın. Orada değilse doğru tarihleri veya anahtar kelimeleri kullanarak fotoğrafı arayın. En üstte, Ara'yı seçin ve bulmak istediğiniz şeyi (ör. "köpekler", "İstanbul") veya fotoğraflarınızı etiketliyorsanız bulmak istediğiniz kişinin adını yazın.
Telefonunuzdan sildiğinizi sandığınız görüntülerin aslında tamamen silinmediğini ve başkaları tarafından ele geçirilebileceğini biliyor muydunuz?
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri