Hikâyeye bakan kişilerin sıralamasında ilk etkenin profile yapılan ziyaret sıklığı olduğu düşünülüyor. Kişi, hikâye paylaşan kullanıcının profilini sıklıkla ziyaret ediyorsa, hikâye sıralamasında en üstte çıkıyor.
İlki, paylaşılan içeriği görüntüleyenlerin ortak zevkleri. İkincisi, paylaşımın zamansızlığı. Düzenli olmayan paylaşımlar ve bu paylaşımlara ayak uyduranlar ilk sırada çıkıyor. Üçüncüsü ise yapay zekanın devreye girdiği yer, story'yi paylaşan kişiyle onu izleyen arasındaki ilişki.
' Bu açıklamaya göre, tek bir fotoğraf dahi beğenmediğiniz halde yalnızca profil görüntülemek kullanıcıları listenin başında sıralamaya yetiyor. Algoritma ayrıca beğeni, yorum, direkt mesaj, uygulamadaki diğer etkileşimler ve alışkanlıklara göre sıralama yapıyor.
Kendi hikayenize dokunduğunuz sol alt köşede hikayenize bakanların toplu sayısını göreceksiniz üzerine dokunun. Bir liste açılacak. Hikayenize bakanlar sıralanmış halinde görünür.
Instagram hikayenizi izleyen kişilerin sizin hesabınızla yaptığı etkileşimlere bakıyor. Bunlar “profil ziyareti, DM sıklığı, kaç tane hikayenizi izlediği veya kaç hikayenizi beğendiği vb.” gibi etkileşim durumları. Ama bunu sadece anlık olarak düşünmeyin. Geçmiş kayıtlarda bu etkileşim listesine dahil.
İlgili 37 soru bulundu
Instagram videolarının paylaşılmasının ardından kullanıcılar videoyu kaç kişinin gördüğü konusunda bilgi sahibi olabilirler. Ancak, videoyu görüntüleyenlerin kimler olduğunu bilemezler.
Instagram platformu, kullanıcı gizliliğine ve güvenliğine büyük önem veriyor. Bu nedenle, profil ziyaretlerini görme gibi bir özelliği resmi olarak sunmaz. Yani, profilinizi kimin ziyaret ettiğini görmeniz mümkün değil. Instagram'ın bu tutumu, kullanıcıların kişisel bilgilerinin ve gizliliğinin korunmasını amaçlıyor.
Meta tarafından Twitter'a rakip olarak tasarlanan bir uygulama olan Threads bugün kullanıma açıldı. Instagram profillerinde yer alan sayılar ise aslında kullanıcıların Threads'e katılan kaçıncı kişi olduğunu gösteriyor.
Gezinme. Gezinme istatistikleri Instagram Hikayenizin tamamlanma oranını gösterir. Gezinme istatistikleri, insanların hikayenizde gezerken izlediği davranışları görmenizi sağlar. Geri: Kaç kez bir önceki hikayeye gidildiğini gösterir.
Instagram'ın "anket" ve "soru" etiketlerini kullanın: Hikayelerinize anketler ve sorular gibi etkileşimli öğeler eklemek, etkileşimi artırabilir ve takipçilerinizi içeriğinizle etkileşime girmeye teşvik edebilir. Bu, hikayelerinizin takipçilerinizin akışlarında daha üst sıralarda görünmesine yardımcı olabilir.
5 ya da daha fazla hikaye paylaşımını iyi bir şekilde planlamaz ve takipçilerinizin ilgisini çekecek şekilde hikayeleri oluşturmazsanız izlenimleriniz düşebilir. Beğenilmeyen bir hikaye sonrası kullanıcıların diğer hikayeye bakma oranı ciddi derecede düşebiliyor.
Hikayenizi görüntüleyen kişilerin listesine baktığınızda, şunları aklınızda bulundurun: Hikayenizi gören Facebook arkadaşlarınız listenin başında yer alır. Hikayenizin gizlilik ayarları Messenger bağlantılarına izin veriyorsa bağlantılarınızın adları Facebook arkadaş listenizin altında görünür.
İleri Dokunmalar: Bir sonraki hikayeye geçmek için ileri dokunma sayısıdır. Bu ölçüm yalnızca hikayeler için kullanılabilir. Geri Dokunmalar: Bir önceki hikayeye dönmek için geri dokunma sayısıdır. Bu ölçüm yalnızca hikayeler için kullanılabilir.
Hikayeye bakan kişileri yalnızca hikayeyi atan kişi görmektedir. Hikayeyi paylaştıktan sonra kimlerin baktığını kontrol edenler ve birine özel hikaye paylaşanlar bu listeye bakarak istedikleri kişinin görüp görmediğine bakarlar. Ancak bazı durumlarda hikayeye bakan kişiler görünmemektedir.
777'yi görmek, ilişkinizin gerçek olduğuna dair işaretiniz olabilir. 777 sayısı, hem romantik ilişkilerinizin hem de arkadaşlıklarınızın olması gereken yerde olduğunun özel ve destekleyici bir işaretidir.
Ama en genel hatlarıyla Instagramda Para Kazanmak İçin Kaç Takipçi Gerekir sorusuna cevap olarak , ilk aşamada 10.000 takipçi sayısını hedeflemelisiniz diyebiliriz. 10.000 takipçi sayısına ulaşan kişiler ilk olarak swipe-up özelliğine sahip olmanızı sağlar. Bu özellikle takipçilerinizle bağlantılar paylaşabilirsiniz.
theders ınstagram. hesabınızda integra çalışır. ve sadece seçtiğiniz kişilerle gruplar oluşturmanızda. ve bu gruplara özel fotoğraf. video metinde hikayeler paylaşmanızda bulunmaktadır. ayrıca theders. otomatik durum güncellemeleriyle. yakın arkadaşlarınızın. nerede olduğunu ve ne yaptıklarını.
Ne Instagram ne de Facebook bu tarz uygulamaların işlev göstermesine izin vermez. Gizlilik kuralları nedeniyle Instagram'da hiçbir kullanıcı, hesabını kimin izlediğini takip edemez. Bu daha önce mümkün olmadığı gibi çok yüksek olasılıkla hiçbir zaman da gerçekleşmeyecektir.
Bu özellik oldukça büyük beğeni toplasa da kafalarda soru işaretlerine yol açtı. Bazı sosyal medya kullanıcıları bu özelliğin kullanıldığı taktirde karşı tarafa bildirim gönderildiğini iddia etti. Fakat Instagram'da profil fotoğrafı büyütme özelliğini kullanınca karşı tarafa bildirim gitmiyor.
Instagram'da profilinize bakanları öğrenebilmeniz maalesef mümkün değil. Hemen hiçbir uygulama bu konuda yetki sahibi olmadığından Instagram'ın doğrudan kendisi dışında bu sorunun yanıtını bilen yok. Yani Instagram'da ücretli abonelikle çalışan uygulamalara boş yere para ödemeyin; paranız cebinizde kalsın.
Paylaşmış olduğunuz çok eski bir fotoğrafınızın o kişi tarafından beğenilmesi, size gönderilen ve anında geri çekilen takip istekleri veya sosyal medya aracılığı ile paylaştığınız hikayeye gelen ifade gibi olaylardan hesabınızın bunları yapan kişi tarafından stalklandığını anlayabilirsiniz.
Farklı bir cihazdan hesabınıza girildiği zaman size herhangi bir bildirim gelmiyor. Bunun için sürekli giriş hareketlerine girilerek kontrol edilmesi gerekiyor.
Merak ettiğim bir konu hakkında sizlere soru sormak istiyorum. Instagram'da bildiğiniz gibi 24 saat sonra hikayeyi görüntüleyemiyoruz. Fakat öne çıkanlara koyunca sonsuza kadar görüntüleme imkanı doğuyor. Ve yine çoğumuzun bildiği gibi 48 saate kadar hikayeyi görüntüleyen kişileri görebiliyoruz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri