Google Play Store'dan WhatsApp'ı indirin ve yükleyin. WhatsApp'ı açın ve adınız, numaranız dahil bilgilerinizi girin. Kurulum sırasında sohbetlerinizi Google Drive'dan geri yüklemek isteyip istemediğiniz sorulacak. Sohbetleri kurtarma işlemini başlatmak için “Geri Yükle” butonuna dokunun.
2- Google Play Store'dan WhatsApp'ı tekrar cihazınıza yükleyin. 3- WhatsApp'i açıp telefon numaranızı girin. 4- WhatsApp yedeğini geri yüklemeyi isteyip istemediğinizi soracaktır. Sohbet yedeğini geri yükleyerek silinen mesajları görebilirsiniz.
Evet, eğer telefonunuz Whatsapp'a sürekli yedeklemeye yaptıysa ulaşabilir. Whatsapp'ı silip tekrar yüklemesi sonucunda, kurulum aşamasında yedeklemelerin yüklenip yüklenmeyeceği sorulur. Eğer yedeklemeleri tekrar yüklerse, yedekleme yapılan yere kadar ki sohbetler gözükür.
WhatsApp, Android kullanıcılarının mesaj bilgilerini hem bulut sunuculara hem de yerel dosyalara kayıt ediyor. Bu sayede kullanıcılar, yedekleme özelliği kapalı olsa dahi silinen mesajlarını kurtarabiliyor.
İlgili 34 soru bulundu
Android 10 ve daha yeni sürümlerdeki dosya yolu: Main Storage (Ana Depolama) > Android > Media (Medya) > com.whatsapp > WhatsApp > Databases (Veri tabanları).
Android 11 sürümünde mesajlardaki çöp kutusuna erişmek için lütfen aşağıdaki adımları takip edin. 1 Mesajlar uygulamasına dokunun. 2 Sağ üst köşede yer alan üç noktaya dokunun. 3 Çöp kutusu sekmesine dokunun.
Çevrimiçi olduğunuz esnada size gönderilen bir mesaj silindiğinde, 'bu mesaj silindi' şeklinde bir uyarı görürsünüz. Böylelikle mesaj, konuşma geçmişinden silinse dahi telefon hafızasında depolanmaya devam eder.
Mesajları gönderildikten 24 saat, 7 gün veya 90 gün sonra kaybolacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Tutulan mesajlar kaybolmaz. Seçtiğiniz süre yalnızca sohbetteki yeni mesajları etkiler. Daha önce gönderdiğiniz veya aldığınız mesajlar bu seçimden etkilenmez.
Uygulamanın adı Notification History. Bu uygulama Android cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışmakta ve WhatsApp'ta silinen mesajları görebilirsiniz. Uygulamayı kullanması ve uygulamanın çalışma biçimi de oldukça basit.
Android için WhatsApp, verilerini Google Drive'a düzenli olarak yedekleyebilir. Bu kopyalar ayarlara bağlı olarak yalnızca metin veya metin, fotoğraf ve video olabiliyor.
Bunun için kimin mesajlarına bakmak istiyorsanız onun telefonunu alıp Ayarlar kısmından WhatsApp Web'e girerek QR kodunu kendi bilgisayarınızda okutmanız lâzımdır. Bu sayede onun tüm WhatsApp hareketleri izlenebilir.
Bu cihazlarda silinen mesajları kurtarmak için recovery programlarının iki tanesi kullanılabilir. Bu programlar Android Data Recovery ve Coolmuster Android SMS+Contacts Recovery olmaktadır. Bu iki uygulama Android telefonlardan silinen mesajları geri yüklemektedir.
Telefon numaranız uygunsa eski cihazınızı kullanarak numaranızı doğrulayabilirsiniz. WhatsApp, eski cihaza yeni cihazınıza girmeniz için 6 haneli kod içeren bir anlık bildirim gönderir. Bu seçeneği belirlemezseniz telefon numaranızı SMS yoluyla doğrulamanız istenir. Yeni Android cihazınızda WhatsApp'ı açın.
Adım 1: Android cep telefonunuzdan WhatsApp'ı kaldırın ve yeniden yükleyin. Adım #2: Uygulamayı açın ve ardından "Kabul Et ve Devam Et" > "İzin Ver"e dokunun. Adım #3: Telefon numaranızı yazın ve doğrulayın. Adım 4: WhatsApp arama günlüklerini Google Drive'dan kurtarmak için "Geri Yükle"ye dokunun.
Fotoğraflarınızı geri dönüşümden de sildiyseniz fotoğraflarınızı geri almanızın hiçbir imkanı yoktur. Aynı şekilde fotoğraflarınızı yedeklemeyip cihazınızdan sildiyseniz de geri alamazsınız. Olası durumlar yaşamamanız için fotoğraflarınızı Google Fotoğraflar'a yedeklemenizi tavsiye ederim.
Silinen mesajları görmenin bir diğer yolu ise, Android telefonlar üzerinden indirilebilen bir uygulama kullanmak. WhatsApp silinen mesajların bildirimlerini de siliyor olsa da, bu tür üçüncül uygulamalar gönderilen mesajları silinmeden depolayabiliyor.
WhatsApp, yedekleme dosyalarını /sdcard/WhatsApp/Databases/ klasöründe tutuyor. SD kartınız yoksa, dahili depolama veya ana depolama klasörlerini arayın.
Cihazınıza yeniden WhatsApp uygulamasını indirdikten sonra son yapılan yedekleme işleminin yeniden onay verilmesine izin vermelisiniz. Otomatik olarak kendisi iOS'da yedekleme yapmayacağı için en son hangi tarihte yedekleme yaptıysanız tekrar o sohbetler yüklenecektir.
Kendi telefonundan ya da bilgisayardan WhatsApp Web sitesine gir. Giriş ekranındaki QR kodunu mesajlarını okumak istediğin telefondan okut. İşte o kişinin hesabı elinde.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri