Ürünümüz çok güçlü bir temizleyici olduğundan yüzeye püskürtme işleminden sonra maksimum 1 dakika bekletilmeli ve ardından iyice durulanmalıdır. Yoğun kirler için geliştirilmiş güçlü formüle sahiptir. Zemin üzerinde oluşan yağ tabakaları ile kirlerin temizlenmesinde etkilidir.
Yağ çözücülerden etkili ve istenilen sonucu alabilmek için doğru kullanım da son derece önemlidir. Yağlı yüzeye uygulanan ürün, bir süre bekletilmeli ve sonra hafif hareketler ile ovulmalıdır. Bu şekilde etkili ve doğru kullanım ile hedeflediğiniz temizlik sonuçlarına mutfağınızda kısa sürede ulaşabilirsiniz.
Turunçgillerin doğasından aldığı yağ çözücü güçle mutfak temizliği için profesyonel hijyen sağlar. Sprey sayesinde lavabo temizliği için yüzeyleri ovalamanıza, buzdolabını aşındırmanıza gerek kalmaz.
Temizlemek istenilen bölgeye doğrudan Porçöz yağ çözücü dökerek uygulayabilirsiniz. Birkaç dakika bekledikten sonra kurumuş yağların kendiliğinden çıktığını göreceksiniz. Daha sonrasında bol su kullanarak duruladığınızdan mutlaka emin olmalısınız.
Porçöz Pas ve Kireç Sökücü Uygulama:
Zor ve inatçı kirler için ürünü yüzey üzerinde 2-3 dakika bekletiniz.
İlgili 43 soru bulundu
En fazla 10 dakika bekledikten sonra ıslak bir bez veya sünger ile temizleyiniz. Sonrasında bol su ile durulayınız. Deterjanla kullanım: Çamaşır makinasının deterjan gözüne deterjanınızı koyduktan sonra 1 çay bardağı (100 ml) Porçöz Leke Çıkarıcı'yı ilave ediniz.
Bıçak ile yağ fazlalığını aldıktan sonra lekenin üzerine yağı emen tuz, nişasta, un ya da pudra döküp bir süre bekletmelisiniz. Daha sonra, lekenin üzerine bir parça çamaşır deterjanı damlatıp dairesel hareketlerle lekeyi temizlemelisiniz.
Kıyafet ve benzeri gibi birçok eşyanın üzerine yağ döküldüğü zaman, genelde karbonat kullanımı öne çıkar. Aynı zamanda bu konuda imdada bulaşık deterjanı yetişir. Bir miktar bulaşık deterjanı döktükten sonra 5 dakika kadar bekletmek ve sonra durulamak yeterlidir.
Derin bir kap içerisine bir su bardağı suya, 1/3 su bardağı sirkeyi ve yarım su bardağı karbonatı ekleyerek macun kıvamında bir temizleyici elde edebilirsiniz. Macunu yağlı yüzey üzerine sürüp 2-3 dakika bekletip sildiğiniz zaman yüzeyin yağdan arındığını göreceksiniz.
Mutfak dolapları için yağ çözücü uygulayın.
Mutfak dolaplarınızda leke bırakmamak için silme işleminden sonra mutlaka kuru bir bezle yüzeyin nemini alın. Eğer dolaplarınızda bezle çıkaramadığınız donmuş yağ lekeleri varsa yumuşak uçlu bir temizlik fırçası kullanarak daha etkili sonuç alabilirsiniz.
Bulaşık makinesi yağ çözücü yağ ve kir üzerine sıkıldıktan birkaç dakika sonra bulaşık süngeri ile temizleme yapılabilir. Daha sonra temiz bir bez ile deterjan kalıntıları daha iyi temizlenir.
Cam ocaklarınızı; çamaşır suyu katkılı Porçöz Yağ Çözücü, bir çift eldiven ve bir bez ile zarar vermeden kısa sürede temizleyebilirsiniz.
1. Asidik Özellikte: Yağ çözücü asitler hidrojen iyonu (H+) konsantrasyonunu arttırdıkları için asidik özelliktedirler.
Elma sirkesi tam bir yağ çözücüdür. Üstelik para vererek aldığınız kimyasal ürünlerden daha sağlıklıdır. Hem sizin için hem de dolaplarınızın daha az zarar görmesi ve aşınmaması için elma sirkesi ve ılık bir bez yardımı ile dolaplarınızı silebilirsiniz.
Metal üzerindeki yağ ve kir yağ çözücü kimyasallar ile kolay bir şekilde çözülerek temizlenir. Endüstriyel yağ sökücü ürünler oldukça etkili ürünlerdir. Beklentilere yanıt veren ve profesyonel ölçülerde sizlere yardımcı olan bu ürünler sayesinde metallerin üzerindeki tüm yağın temizlenmesi sağlanabilir.
“Yağlı mutfak dolapları neyle silinir?” sorusunun cevabı ise hazırlayacağınız bulaşık deterjanı, sirke ve ılık su karışımı olabilir. Fakat dilerseniz yağ sökücü temizleyici ürünlerden yardım alarak da mutfak dolaplarından yağ lekelerini kolaylıkla çıkarabilirsiniz.
Boş bir sprey şişesine üç yemek kaşığı karbonat koyun, ardından üzerini suyla doldurun ve tüm karbonat eriyene kadar güzelce karıştırın. Fırının kapalı ve soğuk olduğundan emin olun. Donmuş yağı çıkarmak için, fırının üst ve yan tarafındaki birikmiş bölgelere püskürtün. Gece boyunca işlemesi için bırakın.
Alkali yağ temizleyiciler, yağın alkali ile reaksiyona girmesini sağlayarak etkili şekilde temizlik yapma imkanı sağlar. Yağ Çözücüler: Çözücüler organik yağları çözmek için kullanılan kimyasal bileşiklerdir. Örneğin, aseton, alkol, tiner ve benzin gibi çözücüler yaygın olarak kullanılır.
Kurumuş yağ lekesi çıkarırken kullanabileceğiniz en etkili ve ideal malzemelerden biri karbonattır. Yağ lekesi bulunan yüzeye bir miktar karbonat dökerek hemen ardından diş fırçası ile yağ lekesini fırçalamalısınız. Yağ lekesini fırçalarken oldukça nazik hareketlerle yapmalısınız.
Bulaşık deterjanları, doğrudan yemek yağlarını çözmek üzere üretildikleri için yağ lekesi üzerinde de oldukça etkilidir. Leke üzerine tuz veya karbonat döküp bekledikten sonra yıkamak da etkili bir yöntem olabilir.
Biraz bulaşık deterjanı ve sıcak suyu karıştırarak, ocak yüzeyini temizleyin. Bu karışımı bir bezle ocak yüzeyine uygulayın ve yağ lekesini yumuşayıncaya kadar ovun. Bu işlemden sonra Asperox Sarı Güç yumuşattığınız alana püskürtün ve biraz bekletin. Daha sonra bir bez yardımıyla nazikçe temizleyin.
Özellikle temiz hava alması amaçlı dışarı çıkarılması gerekir. Kimyasal bir yapısı olması ile beraber zehirlenen kişiye kusturmak tehlikeli olabilir. O yüzden kazazedenin kusturulmaya çalışılması yanlıştır. Bu sebepten dolayı tıbbi müdahale gerçekleştirilene kadar, kişi açık havada tutulmalı ve bol su verilmelidir.
Porçöz yerine tuz ruhu kullanılırsa daha iyi bir sonuç alınır. Tuz ruhu içerik olarak %18 oranında hidroklorik asit içerir. Bu işlem akvaryuma az miktarlarda ve uzun bir zamana yayarak yapılırsa ani değişimlerden de balıklar etkilenmemiş olur.
Mermer, doğal taş, muşamba gibi aside dayanıksız yüzeyler ile emaye, demir, bakır, pirinç ve çinko gibi metal malzemeler ve kaplamalar üzerinde Porçöz Pas ve Kireç Çözücü'yü kullanmayın.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri