Resimli ve pratik yemek tarifleri
Resimli ve pratik yemek tarifleri | Sitemize Hoşgeldiniz

0850 222 04 00 neden arar?

Ana Sayfa » Sıkça sorulan sorular » 0850 222 04 00 neden arar?

Bireyler gün içerisinde bazı numaralar tarafından aranabiliyor. 852 222 04 00 numarası da bireylerin araştırabileceği numaralar arasındadır. Belirtilen numara Halk Bankası tarafından kullanılan kurumsal bir numaradır. Kayıp ve çalıntı kart konusunda destek alınabilen bir numaradır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hurriyet.com.tr

+90 850 222 04 00 Kime Ait?

Bana gelen cevap ( İnternet müşteri Ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikayetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un 0 850 222 0 400 (Yurtiçi) numaralı telefonundan, www.Halkbank.com.tr adresli web sitemizden iletebilirsiniz. Hepsini aradım bir sonuç alamadım. 08502220400 numaralı telefon.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sikayetvar.com

0 850 222 04 01 Kime Ait?

Kayıp ve Çalıntı bildirimleriniz için 0 850 222 0 400 Halkbank Dialog'u arayabilirsiniz. Bize twitter adresimizden de ulaşabilirsiniz. Kişisel verileriniz Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Aktarılmasına İlişkin Aydınlatma Metni kapsamında işlenecektir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: halkbank.com.tr

0850 222 0880 numarası kime ait?

Saat 18.58'de Halkbank'tan aradığını söyleyen 0850 222 08 80 numaralı g** hanım bir ürün ve hizmet hakkında bilgi vereceğini söyleyerek kişisel bilgilerimi sordu.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sikayetvar.com

0400 Nerenin Kodu?

+40 numaralı kod Romanya ülkesine ait bir telefon kodudur. Romanya dışında bir yerden Romanya aranmak istenirse mutlaka ülkenin telefon kodunun girilmesi gerekmektedir. Bu telefon kodu ise +40 numarasıdır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: milliyet.com.tr

"0850'li" Çağrılara şikayet yağıyor

İlgili 20 soru bulundu

Soru cevap kısmı

Bu telefon numarası kime ait?

11811; bilinmeyen sabit telefon numaraları için 7 gün 24 saat boyu​nca sorgulama yapma imkanı sunar. 11811'e tüm sabit telefon ve GSM operatörlerinden ulaşılabilir. Türk Telekom Bilinmeyen Numaralar Servisi'nden online olarak yararlanmak için tıklayın. 11811 Türk Telekom Bilinmeyen Numaralar servis numarasıdır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: bireysel.turktelekom.com.tr

0 222 nerenin alan kodu?

0222 numaralı alan kodu ülkemizde yer alan Eskişehir iline aittir. Başka bir şehirden Eskişehir'de bulunan bir sabit numara aranacak ise başına mutlaka Eskişehir'in alan kodu 0222 numarası eklenmelidir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: milliyet.com.tr

Açık hesap ne demek?

Açık Hesap nedir? Firmanızın kısa vadeli nakit ihtiyaçları ile çek, fatura ve diğer düzenli ödemelerinizi yapabileceğiniz vadesiz hesabınıza tanımlanan kredi ürünümüzdür. Hesap bakiyenizin yetersiz olduğu durumlarda tanımlanan limit ölçüsünde ödemelerinizi yapma ve nakit kolaylığı sağlar.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: halkbank.com.tr

0 850 ile başlayan telefon numarası nereye ait?

0850 Numara (Konumdan Bağımsız Numara) Nedir? 0850 Numara, diğer adıyla konumdan bağımsız numara, genellikle şirketlerin çağrı merkezlerinin tercih ettiği, 0212,0216 'lı numaralar gibi bir coğrafyaya bağlı olmaksızın tüm illerden tahsis edilip kullanılabilen numaralardır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: verimor.com.tr

0 850 ile başlayan numaralar kime aittir?

Müşteri Hizmetleri Numarası Olarak Kullanılabilir

0850'li numaralar sıklıkla kurumsal firmaların müşteri hizmetleri için tercih ettiği numaralardır. Diğer numaralardan (örneğin 444'lü numaralar) yönlendirilebilen 0850'li numaralar, daha geniş erişim ve hizmet çeşitliliği sağlar.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: alotech.com.tr

0 850 ile başlayan numaralar kime ait?

0850 ile +850 farklı ülkelere ait kodlardır. 0 ile başlayan Türkiye'ye aitken 850 olan Kuzey Kore'nin telefon hattıdır. Bu sebeple eğer dikkat ederseniz sizi arayan numaraların tamamı 0 ile başlar.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: haberturk.com

Halkbank müşteri temsilcisi ile nasıl görüşebilirim?

0 850 222 0 400 Halkbank Dialog'u arayarak Sesli Yanıt Sistemi'nde 5 nolu Mutlu Müşteri Merkezi seçeneğinden telefonunuzla ulaşabilir, 0 212 340 09 99 hatlı faksımıza mesajınızı gönderebilir, Mutlu Müşteri Merkezi PK 17 34735 Sahrayıcedit / İstanbul adresine postanızı iletebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: halkbank.com.tr

0850 neden sürekli arıyor?

0850 ve 0800'lü hatlardan her gün tüketicilere yüzlerce mesaj ve sesli mesajların dinletildiği aramalar gidiyor. Bu mesaj ve aramalar bir dolandırıcılık yöntemi. Zaten internet aboneliği olan bir tüketiciyi aboneliğiniz bitti diye arayan bu hatlar yüzünden büyük bir mağduriyet söz konusu.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: m.yeniakit.com.tr

Türk Telekom 0850 numarası var mı?

850'li numaranızı arayan müşterilerinizi, Türk Telekom Anons Hizmeti ile karşılayabilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: kurumsal.turktelekom.com.tr

850 ile başlayan numaralar yurtdışından nasıl aranır?

Ancak bunun için telefonun üzerinde gerçekleştirilmesi gereken bazı kriterler mevcut. Yurtdışından 0850 Numaralı Hat Nasıl Aranır? 0850 numara ile başlayan hatları aramak için Türkiye'de herhangi bir işlem yapmaya gerek yoktur. Ancak yurtdışına çıkıldığında 0850 numara konusunda operatörün aramalara açılması gerekiyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hurriyet.com.tr

Açık hesap ödenmezse ne olur?

Avans Hesap borcu ödenmezse ne olur? Avans Hesap borcu ödenmediği takdirde kredi notunuz bu durumdan olumsuz olarak etkilenebilir, yeni bir krediye ihtiyaç duyduğunuzda ya da yüksek limite sahip bir kredi kartı ürününe başvuru yaptığınız takdirde reddedilme riskiniz artabilir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: garantibbva.com.tr

Açık hesap hangi bankalarda var?

Nasıl Faydalanabilirim? Tüm şubelerimizden, Halkbank Mobil'den, Halkbank İnternet Şubesi'nden veya Halkbank Dialog'dan Açık Hesap başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: halkbank.com.tr

Ek hesap borcu ödenmezse ne olur?

Taksitlerinizin tahsilatı, hesap bakiyeniz uygun olsa bile taksit tarihi öncesinde yapılmayacaktır. Taksit ödemelerinizin, ödeme planınızda belirtilen tarihlerde yapılmaması durumunda, ödenmeyen taksitin içerisindeki anapara tutarı üzerinden Ek Hesap gecikme faizi işlemeye başlar.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: isbank.com.tr

0222 255 5765 nerenin numarası?

Kurumsal Eskişehir Bölge Servisi (0222 255 55 14)

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sikayetvar.com

212 ile başlayan numaralar neden arar?

Bildiğiniz üzere her ilin kendine ait bir telefon kodu bulunuyor. Hatta bazen bir ilin iki farklı telefon kodu karşımıza çıkabiliyor. Bu konuda en büyük örnek İstanbul denilebilir. İstanbul'da 212 ve 216 olmak üzere iki farklı telefon kodu bulunuyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hurriyet.com.tr

Türkiye'nin kod numarası nedir?

Farklı ülkeler arasında arama gerçekleştirmek için arama yapılacak ülkenin kendine özel olan arama kodunu tuşlamak gerekir. Türkiye'nin uluslararası telefon kodu 90 şeklindedir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: incehesap.com

Beni arayan numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?

- "KIM" yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarası' nı yazarak 7048' e sms gönderebilirsiniz. * 11842 yoluyla dilerseniz isim - soyad bilgilerinden dilerseniz telefon numarasından sorgulama yapabilirsiniz. 7048' den sms yoluyla ise sadece GSM numarasının kimin adına kayıtlı olduğu sorgulanabilir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafone.com.tr

Yurtdışı telefon numarasının kime ait olduğunu öğrenme?

“*100#” numarasını yazın ve arama işlemini gerçekleştirin. Söz konusu numarayı aradıktan sonra İşlemler menüsü üzerinden Bilinmeyen Numaralar Servisi'ni seçin. Seçtiğiniz hizmet üzerinden isme ve numaraya göre sorgulama yapabilirsiniz. Böylece sizi rahatsız eden yabancı numaranın kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tamindir.com
Önceki makale
Ayaz kardeş kaç yaşında?
Sonraki makale
Keman neye iyi gelir?

DuyuruReklam alanı

© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri

MENÜYÜ KAPAT
MENÜYÜ KAPAT