Würth'ün yeni nesil Kena bionics formülüne sahip araç içi tazeleme spreyi, klima tesisatına bağlı olan havalandırma kanallarında ve aracın iç mekânında bakterilerin ve mantarların neden olduğu kötü kokuları güvenli bir şekilde yok eder.
Sprey kutusunu araç içinde merkezi bir noktaya (klima tesisatının emme alanında olmayacak şekilde) yerleştirdikten sonra püskürtme düğmesine basınız.Uygulama sırasında yaklaşık 10 dakika kapıları kapalı tutun ve uygulama sırasında araç içerisinde kimsenin bulunmamasına dikkat edin.Tüm elektrikli cihazlar uygulama ...
Özellikle araç içinde meydana gelen kötü kokuların giderilmesini sağlar yerine hoş bir koku bırakır, havayı tazeleyerek etrafa taze bir koku bırakır.
Özellikler: Ön paneller, koltuklar, tavan kaplamaları vs. gibi araç içinde yer alan bütün yüzeyleri tahriş etmeden ve derinlemesine temizlemektedir. Anti statik özelliği ile kullanıldıktan sonra da yüzeylerin tozlanmasını önlemektedir. Nikotin ve toz kalıntılarını temizler.
Klima Temizleme Spreyi Ne İşe Yarar? Klima temizleme spreyi, özellikle araç içerisinde bulunan kötü konunun oluşmasına ve aracın içine sinmesine engel olmaktadır. Klima temizleme spreyleri, aracın kötü kokusunu engellerken aynı zamanda pis havanın içeride sirkülasyon etmesinin de önüne geçmektedir.
İlgili 26 soru bulundu
Klimanızı açın ve araç çalışır durumdayken, klimayı en soğuk ve en hızlı konuma ayarlayın. Klimanın bir süre araç içini soğutmasını bekleyin. Klimayı havayı içeriden çekecek şekilde ayarlayın. Ürünü çalkalayın.
Kullanım şartlarına bağlı olarak, klima iç ünite bakımı ve klima dış ünite bakımını en az yılda 1 kez, yaz ve kış yoğun olarak kullanıyorsanız yılda 2 kez mevsim geçişlerinden önce, periyodik bakımı işlemini yetkili servisler tarafından yaptırmalısınız.
Mikrofiber bez ve iç cephe temizleyici ürünler yardımıyla tozları alın, aracın içini temizleyin. Camları temizlerken cam silicilerden yardım alabilirsiniz. Koltuk temizliğinde, evde ya da araç temizliğinde kullandığınız ürünleri kullanmaktansa koltuğunuzun kumaş türüne uygun bir ürün ve bez tercih etmelisiniz.
Motorlu araçlarda fren balataları, debriyaj ve motor yüzeyi temizleme işlemlerinde kullanılır. Balata spreyi ile motor temizleme esnasında motorun yüzeyini bir bezle silebilir ve daha sonra spreyi püskürtme aşamasına geçebilirsiniz. Dilerseniz yüzeyin kuruması için bekledikten sonra kuru bezle tekrar silebilirsiniz.
Leke önleyici spreylerle hem koku hem de lekelerin önüne geçmek, Aracı temizledikten sonra paspasların kuruduğundan emin olmak, Aracı düzenli olarak havalandırmak, Araçtan kötü kokular geldiği an fazla ertelemeden gerekli müdahaleyi gerçekleştirmek şeklinde sıralanabilir.
Yeni araba kokusu, aracın iç tasarımını oluşturan malzemelerden yayılan bir kokudur. Boyalar, plastiklerden yayılır. Havaya yaydıkları bu gaz bileşimine VOC (Uçucu Organik Bileşikler) denir. VOC sayısı yaklaşık 60'tır.
Kullanım Alanları: Klima, havalandırma sistemleri ve araç klimalarının legionella pneumophilia(zatürre bakterisi ) dezenfekte edilmesi amacıyla uygulanır.
Spreyi aracın içinde merkezi bir konuma yerleştirerek püskürtme düğmesine basın ve hemen arabadan çıkarak kapıları kapatın. Kutu da bulunan sprey birkaç saniye içerisinde kendiliğinden tamamen boşalacaktır. 10 dakika boyunca kapıları kapalı tutarak ürünün işlevini yerine getirmesini bekleyin.
Havalandırma deliklerine vb. yerlere bir araba koku giderici püskürtün. Bunun için Helmach Oto Araç Sprey Kötü Koku Gidericiyi kullanabilirsiniz. Ayrıca, eşyaları havalandırmak için tüm camları ve kapıları açın. Sigaranın yapışkan bir madde olan katranı geride bıraktığını unutmayın.
Würth Motor Temizleyici Sprey motor veya makine yüzeylerinde biriken kiri kolay ve etkili bir şekilde çözen bir temizleyici spreydir. Ürün, kullandığınız yüzeylerdeki devrelerde hiçbir soruna sebep olmaması ve kauçuk, plastik veya boyada aşındırma yapmaması ile yüksek bir kullanım performansı sağlar.
Öncelikle yapılması gereken araç içinin ve ön konsolun süpürge yardımıyla en ince ayrıntısına kadar temizlenmesidir. Bu sayede konsol ve torpidodaki artıklar rahatlıkla temizlenecektir. Daha sonra mikro fiber bir bez yardımıyla tüm konsol ve torpido temizlenmelidir.
Araç torpido parlatıcı, araba içerisinde sürekli olarak güneşin sıcaklığına maruz kalan ve yüzeyin zamanla şekil bozukluğu yaşama riski olan torpidonun bakımını sağlamak için kullanılan bir üründür.
Döşemelerinizi yıkamak için bir kovayı soğuk, ikincisini sıcak suyla doldurun. Bir kova sıcak suya normal çamaşır deterjanı ekleyin. Arabanızın içini temizlerken iç paspasları, koltuk kılıflarını ve eğer varsa diğer ürünleri çıkarın. Arabanın zeminini ve koltuklarını elektrikli süpürgeyle temizleyin.
İç Temizlik:
İlk olarak, aracınızın içindeki tüm eşyaları çıkarın ve yerlerine koymak için bir kenarda tutun. Ardından aracın koltuklarını ve döşemelerini temizlemek için bir vakum kullanın. Döşemelerdeki tozları ve kiri iyice çekin. Daha sonra döşemelerin üzerindeki lekeleri çıkarmak için Asperox Sarı Gücü kullanın.
Araç Yüzeyinin Toz Tutması
Siyah arabanın toz tutmaması için sürücüler türlü türlü yollara başvuruyor. Aracınızı kapalı alanlara park etmek, oto branda kullanmak ve sık sık yıkatmak bu yollar arasında yer alabilir. Ancak daha uzun ömürlü çözümler için genellikle cila ve boya koruma yöntemleri tercih ediliyor.
Zeminin temiz ve kuru olduğundan emin olduktan sonra torpido parlatıcı sprey ürününü bir mikrofiber bez, havlu ya da sünger üzerine bir miktar dökün ve ardından parlatmak istediğiniz bölgeye uygulayın. Tek bir uygulama ile maksimum verim almak mümkündür.
Ayrıca klima filtresi temizlenmezse ne olur sorusunun cevabı olarak; klima filtresinin temizlenmesi klimanın verimliliğini artırır. Kirli filtreler, klimanın hava akışını engeller ve klimanın daha zor çalışmasına neden olur. Bu durum, klimanın enerji tüketimini artırır ve daha yüksek faturalar ödemenize neden olabilir.
İç ortamda toz, polen, kötü koku ve alerjenler varsa klima bunları titanyum apatit filtre sayesinde emerek iç ortama verilmeden süzüyor. Böylece ortam havası daha kaliteli hale gelerek nefes almada kolaylık, dinçlik gibi pozitif sonuçlar sağlıyor.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri