Sohbetler sekmesinde Ara çubuğuna dokunun. Arşivden çıkarmak istediğiniz sohbetin veya kişinin adını yazın. Arşivden çıkarmak istediğiniz sohbeti sola doğru kaydırın. Arşivden Çıkar simgesine dokunun.
Ekranın en üst kısmında simgesine dokunun. Sohbetler sekmesinde, > Ayarlar'a dokunun. Sohbetler > Sohbet geçmişi > Tüm sohbetleri arşivle > Tamam'a dokunun.
“Sohbeti arşivle” özelliği, sohbetlerinizi daha iyi düzenleyebilmeniz için sohbetler listenizdeki bireysel sohbetleri veya grup sohbetlerini gizlemenize olanak verir. Sohbetler listesinin en alt kısmına giderek arşivlenmiş sohbetlerinizi görüntüleyebilirsiniz.
İlgili 44 soru bulundu
Diğer seçenekler kısmına tıklanarak sırasıyla ayarlar, sohbetler ve sohbet yedeği kısmı seçilmelidir. Yedekle seçeneği seçilerek yedeklenmenin kaydedilmesi beklenmektedir. Yedekleme işlemi yapılan cihazdan uygulama silinmelidir. Son olarak yeni Android cihaza bu uygulama tekrar yüklenebilir.
Arşivleme, kurum ve kuruluşların verimini yükseltir, zaman ve iş kaybını engeller. Arşivleme Olmaması Neleri Kaybettirir? Dijital arşivleme olmazsa ihtiyaç duyulan bilgi ve belgelere kolay erişim mümkün olmaz. Geriye dönük bilgi ve belge kayıpları zaman içerisinde artar.
Arşivlediğiniz iletileri bulma veya taşıma
Arşivlenmiş bir iletiyi Tüm postalar etiketini açarak bulabilirsiniz. Android telefon veya tabletinizde Gmail uygulamasını açın.
Diyelim ki arşivlediğiniz gönderiyi tekrardan paylaşmak istiyorsunuz. Bunun için: - İlk önce profilinize gidin ve sağ üst köşede bulunan arşiv bölümüne dokunun! - Ardından üst bölümde yer alan "Arşiv" e dokunarak "Gönderiler" seçeneğine gidin.
Yeni arşiv özelliğini kullanarak istediğiniz süre boyunca fotoğrafı profilinizden kaldırabilir ve istediğiniz zaman tekrar profil kısmına ekleyebilirsiniz. Arşivlendikten sonra tekrar profilinize dönen fotoğrafların ilk paylaşıldıkları tarihte paylaşılmış olarak görüneceklerini de ekleyelim.
Arşivleme, dosya ve belgelerin fiziki olarak muhafaza edilmesi, iç ya da dış denetimlere uyum sağlayabilmek için de oldukça önemlidir. İşinizle ilgili olarak kullanabileceğiniz çeşitli arşivleme araçları, kritik belgeleri düzenlemenize ve saklamanıza yardımcı olur.
Peki ya arşiv bölümü nerede? - Sohbetler bölümünden arşivlemek istediğiniz sohbeti sağdan sola doğru hızlı bir şekilde kaydırın. Sağ tarafta karşınıza çıkan arşivle seçeneğinden o sohbeti arşivleyebilirsiniz. - Arşivlenen dosyayı görmek içinse ekranı yukarı doğru ve hemen ardından aşağı doğru kaydırın.
Whatsapp altında arşiv altına aldığın grupları yahut bireysel yazışmaları normal sohbet alanına taşımak istiyor isen arşivlenen sohbetler alanına ilerlemen gerekir. Bu arşiv listesi içerisinde yer alan sohbetin üzerine tıklayarak arşivden çıkar seçeneği ile yazışmalarını sohbet alanına taşıyabilirsin.
Bunu yapmak için kilidini kaldırmak istediğiniz kişinin profiline girin ve "Sohbet Kilidi" bölümünü açın. Ardından "Bu sohbeti Face ID / Touch ID ile Kilitle" özelliğini kapalı konuma getirmeniz gerekiyor. Ardından söz konusu sohbet açık hale gelecektir.
Belirli bir konuyla ilgili bilgilerin biriktirildiği belgeler. Mahzen-i evrak, hazine-i evrak. Archive.
Bilgisayarınızda photos.google.com adresini açın. Sol tarafta, Arşivle'yi tıklayın. simgesini tıklayın. Arşivden çıkar'ı tıklayın.
Gönderilerin arşivlenmesi için kullanıcıların kendileri arşiv yapması gerekiyor ve böylelikle arşivlenen fotoğraf profilden kaldırılıyor. Tabii ki fotoğraf silinmiyor. Arşiv bölümünden o fotoğrafa tekrar ulaşıp paylaşabiliyorsunuz. Arşivlenen fotoğraflar ise sağ üst köşede bulunan çevrelenmiş saat ikonunda yer alıyor.
Arşiv, bütün dünyada kurumların gerçek ve tüzel kişilerin faaliyetleri sonucunda meydana gelen, idari, hukuksal, tanıklık, kurumsal değeri olan ya da tekrar kullanılmak üzere üretilen her türlü görsel, yazılı ve data bilgilerinin muhafaza edildiği yerdir.
Arşiv Belgesi (Archive Records): İdari ve/veya entelektüel kullanımı için saklanıp düzenlenen arşivsel değere sahip belge.
Banka hesap özetleri, insan kaynakları dosyaları, işletme gelir vergisi beyannameleri, işletme defterleri, muhasebe kayıtları, iptal edilen çekler, kurum içi ve kurum dışı yazışmalar, faturalar v.b. ileride size fayda sağlayacak her türlü belge arşivlenebilir.
ARŞİV TÜRLERİ Belli başlı arşiv türleri şunlardır: Devlet arşivleri, şehir arşivleri, noter arşivleri, dinî arşivler, özel arşivler, hastahane arşivleri, ekonomik arşivler, kartografik arşivler, iko- nografik arşivler, odyovizüel arşivler ve kurum arşivleridir.
Arşivleme sistemi, önemli evrakların veya belirli bir süre boyunca saklanması zorunlu olan belgelerin güvenli ve planlı bir şekilde saklanması olarak düşünülebilir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri