Aşağı düğmesi > Arşivlenmiş sohbetler'e basarak Sohbetler listesinin en altına gidin. Arşivden çıkarmak istediğiniz bireysel sohbeti veya grup sohbetini seçin. Seçenekler > Arşivden çıkar > Tamam'a basın.
Ekranın en üst kısmında simgesine dokunun. Sohbetler sekmesinde, > Ayarlar'a dokunun. Sohbetler > Sohbet geçmişi > Tüm sohbetleri arşivle > Tamam'a dokunun.
Arşivlediğiniz iletileri bulma veya taşıma
Tüm postalar etiketi tüm iletilere eklenir. Arşivlenmiş bir iletiyi Tüm postalar etiketini açarak bulabilirsiniz. Android telefon veya tabletinizde Gmail uygulamasını açın.
İlgili 31 soru bulundu
Sohbetler sekmesinde Ara çubuğuna dokunun. Arşivden çıkarmak istediğiniz sohbetin veya kişinin adını yazın. Arşivden çıkarmak istediğiniz sohbeti sola doğru kaydırın. Arşivden Çıkar simgesine dokunun.
Arşivleme Nedir? Arşivleme; bireylerin, şirketlerin veya kurumların faaliyetleri esnasında elde ettikleri bilgi ve belgeleri belirli bir plan dâhilinde muhafaza etmesi olarak özetlenebilir.
Başlangıçta, ayar geçen hafta bazı iPhone kullanıcıları için mevcuttu ve şimdi Android ve iOS kullanıcıları için kullanıma sunuluyor. WhatsApp'ın yeni özelliği sayesinde, artık arşiv sohbet dizisine yeni bir mesaj gelirse, ana sohbet klasöründe görünmeyecek.
Diğer seçenekler kısmına tıklanarak sırasıyla ayarlar, sohbetler ve sohbet yedeği kısmı seçilmelidir. Yedekle seçeneği seçilerek yedeklenmenin kaydedilmesi beklenmektedir. Yedekleme işlemi yapılan cihazdan uygulama silinmelidir. Son olarak yeni Android cihaza bu uygulama tekrar yüklenebilir.
WhatsApp, Android kullanıcılarının mesaj bilgilerini hem bulut sunuculara hem de yerel dosyalara kayıt ediyor. Bu sayede kullanıcılar, yedekleme özelliği kapalı olsa dahi silinen mesajlarını kurtarabiliyor.
Sohbet ayarına tıkla ve biraz aşağı in. Sohbetleri arşivde tut diye bir ayar var. O ayarı açarsan arşivinde ki tüm sohbetler orada kalır. Bildirim de gelmez.
Gönderilerin arşivlenmesi için kullanıcıların kendileri arşiv yapması gerekiyor ve böylelikle arşivlenen fotoğraf profilden kaldırılıyor. Tabii ki fotoğraf silinmiyor. Arşiv bölümünden o fotoğrafa tekrar ulaşıp paylaşabiliyorsunuz. Arşivlenen fotoğraflar ise sağ üst köşede bulunan çevrelenmiş saat ikonunda yer alıyor.
Arşivleme, dosya ve belgelerin fiziki olarak muhafaza edilmesi, iç ya da dış denetimlere uyum sağlayabilmek için de oldukça önemlidir. İşinizle ilgili olarak kullanabileceğiniz çeşitli arşivleme araçları, kritik belgeleri düzenlemenize ve saklamanıza yardımcı olur.
Kurumların ve firmaların faaliyetleri neticesinde ortaya çıkan belge ve dokümanların denetlenmesi için barındırılan yerlere arşiv denir. Farklı bir tanımla arşiv, birey ve kuruluşların üretimleri sırasında ortaya çıkan yasal hak ve ödevlerin korunmasını ve olayın ispatlanmasını sağlayan belge ve bilgi deposudur.
Bilgisayarınızda photos.google.com adresini açın. Sol tarafta, Arşivle'yi tıklayın. simgesini tıklayın. Arşivden çıkar'ı tıklayın.
Arşiv, bütün dünyada kurumların gerçek ve tüzel kişilerin faaliyetleri sonucunda meydana gelen, idari, hukuksal, tanıklık, kurumsal değeri olan ya da tekrar kullanılmak üzere üretilen her türlü görsel, yazılı ve data bilgilerinin muhafaza edildiği yerdir.
Arşivleme herhangi bir formattaki, etkin olmayan ya da erişim sıklığı az olup düzenli olarak kullanılmayan verilerin güvenli, tutarlı, hızlı ve erişebilir olarak, gerçek zamanlı uygulamaların veri tabanlarından farklı bir depolama alanında saklanması şeklinde tanımlanabilir.
Banka hesap özetleri, insan kaynakları dosyaları, işletme gelir vergisi beyannameleri, işletme defterleri, muhasebe kayıtları, iptal edilen çekler, kurum içi ve kurum dışı yazışmalar, faturalar v.b. ileride size fayda sağlayacak her türlü belge arşivlenebilir.
Bu cihazlarda silinen mesajları kurtarmak için recovery programlarının iki tanesi kullanılabilir. Bu programlar Android Data Recovery ve Coolmuster Android SMS+Contacts Recovery olmaktadır. Bu iki uygulama Android telefonlardan silinen mesajları geri yüklemektedir.
Bunu yapmak için kilidini kaldırmak istediğiniz kişinin profiline girin ve "Sohbet Kilidi" bölümünü açın. Ardından "Bu sohbeti Face ID / Touch ID ile Kilitle" özelliğini kapalı konuma getirmeniz gerekiyor. Ardından söz konusu sohbet açık hale gelecektir.
İster telefonunuzun tarayıcısından isterseniz de bilgisayarınızda kullandığınız tarayıcınızdan giriş yapabilirsiniz. Facebook'a giriş yaptıktan sonra ise mesajlar bölümüne gitmeniz gerekiyor. O bölümden de ayarlar seçeneğini takip etmelisiniz. Karşınıza çıkan bölümde "Arşivlenen Yazışmalar" seçeneğini göreceksiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri