Toplu Taşıma ile Fenerbahçe Üniversitesi Ataşehir Kampüsü'ne Ulaşım. Tavşantepe-Kadıköy metro hattını kullanarak Kozyatağı Metro İstasyonu'nda inin. 14ŞB, 19E, 19M numaralı otobüslere “Kozyatağı Metro” durağından binip “Ataşehir Atatürk Mahallesi” ya da “Ataşehir Plazalar” adlı duraklarda inebilirsiniz.
19S, Ataşehir bölgesinde bulunan Fenerbahçe Üniversitesi konumuna giden son Otobüs aracıdır. 02:11 civarında buradan geçer.
Fenerbahçe Üniversitesi nerede? Üniversitemiz Anadolu Yakası'nda Ataşehir Kampüsü'nde eğitim öğretim hayatına başladı. Ayrıca Üniversitemize ait Silivri Kampüsü ve Dereağzı Tesisleri Uygulama Merkezi bulunmaktadır.
Fenerbahçe Üniversitesi (FBÜ), Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ilgili vakfınca kurulan İstanbul'daki bir vakıf üniversitesi.
İlgili 22 soru bulundu
Fenerbahçe Üniversitesi, İstanbul sosyal yaşamının kalbinde, Kadıköy-Ataşehir interlandında öğrencilerine “şehir üniversitesi” konseptini yaşatmaktadır.
FBÜ tam zamanlı öğrencileri, başka bir ortak ülkenin ortak üniversitesinde Erasmus+ değişim programına başvurabilirler. Tam zamanlı FBÜ öğrencisi olarak kayıtlı öğrenciler (İngilizce hazırlık programındaki lisans öğrencileri hariç) Erasmus+ programına başvurabilirler.
Ataşehir Metro İstasyonu, İstanbul metrosu'nun M12 (60. Yıl Parkı – Kâzım Karabekir) Metro Hattı'nda yer alan ve 2024'te hizmete girmesi planlanan inşa hâlindeki yer altı metro istasyonudur.
Şehir Merkezinden Ataşehir Ferhatpaşa Otogarı'na Ulaşım
Ataşehir Ferhatpaşa Otogarı, Dudullu Otogarı olarak da biliniyor ve İstanbul Anadolu Yakası'nda yolculara hizmet veriyor.
Ataşehir Plazalar Durağının Yakınından Geçen İETT Otobüsleri
16M. 13AB. 13.
Öğrencinin beklentilerini karşılayan ferah odaları ve az sayıda kontenjanı ile ve aynı zamanda en uygun fiyat seçenekleri ile Fenerbahçe Üniversitesi Öğrencileri için en uygun kız öğrenci yurdu konumundadır.
Kuruluş dönemi olarak, 2021 yılında ön lisans, lisans ve uluslararası öğrenci sayısı ile Fenerbahçe Üniversitesinin toplam öğrenci sayısı 1.743'tür.
Ataşehir'der yer alan Fenerbahçe Üniversitesi ana kampüs, Kadıköy'e de olan yakınlığı ile keyifli, güvenli ve kaliteli bir yaşam fırsatı sunuyor. 3 milyon 200 bin metrekarelik bir yaşam alanın içerisinde konumlanmış olan Fenerbahçe Üniversitesi'nde, tüm sosyal aktiviteler öğrencilerin yanı başında.
FB1 otobüs hattının ilk durağı Kadıköy - Rihtim1 olup son durağı Kadıköy - Rihtim1 durağıdır. FB1 (Kadiköy-Kadiköy), her gün çalışıyor. Ek bilgi: FB1 hattında 28 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 33 dakika.
Ataşehir, İstanbul'un Anadolu yakasında bulunan bir ilçedir. İstanbul'un doğu yarısında, Kocaeli Yarımadası'nın batı kısmında yer alan ilçenin denize kıyısı yoktur. 2008 yılında Kadıköy, Ümraniye ve Üsküdar'dan bâzı mahallelerin içine katılmasıyla ilçe statüsü kazanarak İstanbul'un 39 ilçesinden biri olmuştur.
Ataşehir Dudullu Terminali'na Nasıl Ulaşılır
Ataşehir Otogarı, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan otogarlarından biridir. Anadolu Yakası'nda oturan ya da İstanbul'un bu yakasına seyahat eden pek çok kişinin hareket noktası burasıdır.
2023 yılında açılması planlanan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı 13 kilometre uzunluğunda olacaktır. 11 istasyonun bulunacağı Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı ile yolculuk yaklaşık 20 dakika sürecektir.
16M ACARLAR SİTESİ / ATAŞEHİR - ÜSKÜDAR
16M otobüs saatleri ve 16M otobüs durakları. 16M hareket kalkış ve durak geçiş saatleri. 16M numaralı İETT otobüs güzergah bilgisi ve durak isimleri NTV Haber'de!
Toplam uzunluğu 14.3 kilometre olan Dudullu-Bostancı metrosu; Bostancı, Emin Ali Paşa, Ayşe Kadın, Kozyatağı, Küçükbakkalköy, İçerenköy, Kayışdağı, Mevlana, İmes, Modoko-Keyap, Dudullu, Huzur, Parseller olmak üzere 13 istasyondan oluşuyor.
İngilizce Hazırlık Programı, öğrenim dili İngilizce olan program öğrencileri için zorunludur.
İlk Tercih Bursu:
İlk tercih ile Üniversitemize yerleşen öğrencilere (Eczacılık Fakültesi hariç) +%25 tercih indirimi uygulanmaktadır.
Avrupa ülkeleri arasında öğrenci, eğitim personeli, stajyer ve mesleki eğitim alanında değişim programı Erasmus+ ve dayanışma programlarından Türkiye'den yılda 60 bine yakın kişi yararlanıyor.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri