Hayır, sertifika gönderimi için herhangi bir ücret ödemesi bulunmuyor. Tüm sertifikalarda kargo ücretsiz.
Sertifikaların e-Devlet üzerinden görüntülenmesi bu sertifikalara e-Devlet onayı vermemektedir.
E-sertifika şu işe yarar: Eğitimin başarı ile tamamlandığını gösterir. Yetkinliği kanıtlar. Referans olarak kullanılır.
Boğaziçi Enstitüsü Hakkında
Eğitim sonunda yine çevrim içi olarak uygulanan sınav sonrası, üniversite onaylı ve uluslararası geçerli sertifikalar verilir. Boğaziçi Enstitüsü nitelikli eğitim hizmetini Türkçe dilini bilen tüm dünya vatandaşlarına ulaştırmaktadır.
Boğaziçi Enstitüsü, uzman eğitmenler tarafından hazırlanan ders videolarını, çevrim içi ortamda öğrenciler ile buluşturan bir online eğitim platformu. Eğitimi başarıyla tamamlayan öğrencilere üniversite onaylı ve uluslararası alanda geçerli sertifika veriliyor.
İlgili 20 soru bulundu
Boğaziçi Enstitüsündeki tüm eğitimler ücretsiz değil fakat ücretsiz olarak alabileceğiniz onlarca eğitim bulunuyor. Online eğitimler sayfamızdan tüm eğitimlerimize erişim sağlayabilirsiniz.
Yüksek Lisans programına en fazla 30 aday kabul edilecektir. Programın eğitim dili İngilizcedir (İngilizce hazırlık sınıfı kontenjanı bulunmamaktadır). 2021-2022 senesi için program ücreti 49.600 TL olarak belirlenmiştir. (Kredi başına 1.600 TL x 31 kredi).
Sertifika, bireyin eğitim ve kariyer yaşamında istihdam olanaklarını sağlayan en önemli belgelerden biridir. Söz konusu sertifikalar sayesinde bireysel gelişimin büyük ölçüde sağlanmasının yanı sıra birçok meslekî adımın atılması da mümkündür.
Üniversite onaylı sertifikalar, bir kişinin sahip olduğu bilgi ve becerileri belgelediği için işverenlerin işe alım sürecinde öncelik vermesini sağlar. Bu sertifikalar aynı zamanda, bir kişinin kariyerinde yükselmesine ve daha yüksek maaşlar kazanmasına da yardımcı olabilir.
E-devlet onaylı sertifikaların hem resmi hem de özel kurumlarda geçerliliği olduğunu da bilmenizi isteriz. Çünkü bu sertifika doğrudan YÖK'e bağlı üniversiteler ile anlaşmaları olan eğitim kurumları tarafından verilir.
Üniversite onaylı sertifika, iş görüşmelerinde kişinin güvenilir ve geçerli bir eğitim aldığını kanıtlamasını sağlar. İstediği alanda sertifika almak isteyen kişilerin mutlaka üniversite onaylı veya MEB onaylı sertifika alması gerekir. Çünkü bu sertifikalar resmi kurumlar tarafından onaylandığı için geçerli olur.
Hayır sertifikaların bir zamanaşımı ya da geçerlilik süresi yoktur. Ömür boyu geçerlidir.
Hızlı Doğrulama: e-Devlet üzerindeki sertifikalar, doğrulanabilirlik açısından önemli bir rol oynar. Bir kişi üniversite sertifikasını paylaştığında, doğrulama ihtiyacı olan kişiler veya kurumlar bu bilgilere e-Devlet üzerinden erişerek sertifikanın gerçekliğini doğrulayabilir.
Geçerlilik: e-Devlet onaylı sertifikalar, dijital olarak imzalanan belgelerin yasal geçerliliğini sağlar. Bu sertifikalarla elektronik ortamda yapılan işlemler hukuki açıdan kabul edilir.
Üniversite onaylı sertifika, bir üniversite veya yükseköğretim kurumu tarafından verilen ve belirli bir konuda başarı gösteren bireyleri onurlandırmak veya yetkinliklerini belgelemek amacıyla verilen bir belgedir.
Evet, sertifika ile işe girilir. Ancak bazı durumlarda mümkün olmayabilir.. Örneğin sosyal medya yöneticiliği gibi üniversitelerde bölümü olmayan bir sertifika programına katıldıktan sonra sosyal medya yöneticiliğini meslek olarak yapabilirsiniz.
Sertifika kodu ya da başarı sertifikası alabilmek için yapılan sınavda en az 70 almanız gerekmektedir. Bazı derslerde sınavdan daha önemli olan ödev etkinliği bulunmaktadır.
Kursları ve sertifikaları öz geçmişe dahil ederken önemli olan, başvuracağınız işe yönelik olarak seçici davranmanız ve başvuracağınız pozisyonla ilgili kursları ve sertifikaları CV'nize yazmanızdır.
e-Devlet uygulaması içinde Millî Eğitim Bakanlığı sayfasında yer alan 'Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama' ekranından belgeye ulaşılabilmektedir. Bu belge ile tüm vatandaşlarımız hayat boyu öğrenme kurumlarından aldıkları kurs bitirme belgelerine e-Devlet Kapısı uygulaması sayesinde ulaşabileceklerdir.
Yüksek Lisans başvuruları için dörtlük sistemde en az 2.50 (veya eş değeri) lisans ortalaması, Doktora başvuruları için dörtlük sistemde en az 3.15 (veya eş değeri) yüksek lisans ortalaması gereklidir. LES/ALES sayısal puanı en az 75 olmalıdır ya da GRE sayısal(quantitative) puanı en az 610 olmalıdır.
Tezli yüksek lisans eğitimi 4 dönem yani 2 yıl sürmektedir ve bu sürenin 1 yılı tez yazım aşamasıdır. Tezsiz yüksek lisans ise 3 dönem yani 1,5 yıldır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri