Dosya > Aç'ı tıklatın. Bozuk çalışma kitabının bulunduğu konumu ve klasörü tıklatın. Aç iletişim kutusunda, bozuk çalışma kitabını seçin. Aç düğmesinin yanındaki oku, daha sonra Aç ve Onar'ı tıklatın.
Dosya bozulması, kötü sektörler, kötü güncellemeler, virüsler ve çeşitli kötü amaçlı yazılım etkinlikleri, güç dalgalanmaları, arızalı parçalar, aşırı ısınma, aşırı toz vb.nedeniyle de oluşabilir. Flash bellek ve SD kartlarda.
Bilgisayar'ı seçerek Bilgisayar'ı açın. Silinen veya değiştirilen dosya veya klasörü içeren klasöre gidin, sağ tıklayın ve ardından Önceki sürümleri geri yükle'yi seçin. Klasör bir sürücünün en üst düzeyindeyse (örneğin C:\ dizinindeyse), sürücüye sağ tıklayın ve ardından Önceki sürümleri geri yükle'yi seçin.
Recuva, Windows kullanıcıları için Piriform tarafından geliştirilen ve bedava yayınlanan bir veri kurtarma yazılımıdır.
İlgili 24 soru bulundu
Recuva kullanımı çok kolay ücretsiz veri kurtarma programıdır. Recuva ile silinen dosyaları geri getirmek zahmetsizdir. Tarama sonucunda sizin için kurtarabileceğiniz veya bir diğer deyişle geri dönüştürebileceğiniz dosyalar listelenecektir.
Önceki sürüm özelliği ile kalıcı olarak silinen dosyaları geri getirmek için aşağıdaki adımları izleyin: 1 . Dosyalarınızın silindiği klasöre sağ tıklayın ve “Önceki sürümleri geri yükle”yi seçin. Şimdi klasörü geri yükleme seçeneğini göreceksiniz.
Modern işletim sistemlerinin çoğunda bir dosyayı ilk defa sildiğinizde, dosya “Geri Dönüşüm Kutusu” ya da “Çöp Kutusu” olarak adlandırılan bir klasöre gönderiliyor.
Bir dosya açılmıyorsa bunun birkaç nedeni olabilir: Dosyanın sahibi size dosyayı açma izni vermemiştir. Farklı bir Google Hesabı ile oturum açmışsınızdır. Başka bir kullanıcı dosyaya erişim izninizi kaldırmıştır.
Dosya Gezgini'ni kullanarak dosya silme
Dosya Gezgini penceresini açın. + E tuşlarına basmaktır. Silmek istediğiniz dosyayı bulun. Dosyayı seçin ve Delete tuşuna basın veya şeridin Giriş sekmesinde Sil'e tıklayın.
Dosya Gezgini'ni açın ve Geri Dönüşüm Kutusu'na gönderilmeden silinen dosyaları içeren klasöre gidin. Kurtarmak istediğiniz öğeye sağ tıklayın ve Önceki sürümleri geri yükle'yi seçin. Dosyanın sürümünü seçin ve Geri Yükle butonuna tıklayın.
Komut istemi penceresine SFC /scannow yazın ve Enter tuşuna basın. Sistem Dosyası Denetleyicisi yardımcı programı, Windows sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol eder ve gerekirse bunları onarır. İşlem tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
Google Fotoğraflar'da yedeklenen bir fotoğrafı veya videoyu silerseniz ilgili öğe 60 gün boyunca çöp kutusunda kalır. Android 11 veya üzeri sürümlerin yüklü olduğu cihazınızda bulunan fotoğraf veya videolar, yedeklenmeden silindiğinde 30 gün boyunca çöp kutunuzda kalır.
Öncelikle belirtmek isterim ki, kalıcı olarak silinen dosyaları geri getirmenin bir yolu yoktur. Bu aşamada sildiğiniz bir dosyayı hiçbir şekilde geri getiremeyiz. Ancak, geçmiş kayıtlara bakarak elde etmek istediğimiz bilgileri tekrar görüntüleyebiliriz.
Android 11 sürümünde mesajlardaki çöp kutusuna erişmek için lütfen aşağıdaki adımları takip edin. 1 Mesajlar uygulamasına dokunun. 2 Sağ üst köşede yer alan üç noktaya dokunun. 3 Çöp kutusu sekmesine dokunun.
1. Geri Dönüşüm Kutusuna bakın. Dosyalar silindiğinde veya hatta kaybolduğunda, Geri Dönüşüm Kutusu her zaman ilk kontrol edilecek yerdir. Neredeyse tüm bilgisayar sistemlerinde, bir dosya silindiğinde son gideceği yer burasıdır.
EaseUS, PC için en iyi dosya kurtarma programı olarak kabul edilir. Veri kurtarma sektöründe 16 yılı aşkın deneyime sahip olan araç, diğerlerinden daha yüksek bir başarı oranına sahip olduğunu iddia eder. Hem yazılımsal hem de donanımsal olarak silinen veriler yazılım tarafından kurtarılabilir.
Eşitlediğiniz dosyaları veya klasörleri silerseniz, bunları bilgisayarınızdaki Windows Geri Dönüşüm Kutusu'ndan geri yükleyebilirsiniz.
Google Fotoğraflar uygulamasını açın > Kitaplık'a dokunun. 2. Çöp Kutusu'nu seçin > Seç'e dokunun. 3. Geri yüklemek istediğiniz fotoğrafları işaretleyin > Geri Yükle'ye dokunun.
Veri kurtarma veya Data recovery, cep telefonu, bilgisayar, notebook gibi ikincil depolama cihazlarındaki bilgilerin, herhangi bir nedenle bu bilgilere ulaşılamaması durumunda, bilgilerin yeniden ulaşılabilir hale getirilmesini, bir başka deyişle kaybolmuş bilgilerin geri getirilmesini ifade eder.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri