“Bu PC/Bilgisayar” açın > Silinen excel dosyalarını kaydetmek için kullandığınız klasörü bulun > Klasöre sağ tıklayın ve “Önceki sürümleri geri yükle”yi seçin > İhtiyacınız olan sürümü seçin ve “Kurtar”a tıklayın.
İlgili 39 soru bulundu
Üzerinde çalışmış olduğunuz dosyayı açın. Dosya Ve Bilgi > gidin. Çalışma Kitabını Yönet veya Sunuyu Yönet'inaltında etiketli dosyayı seçin (kaydetmeden kapattım). Dosyanın en üstünde yer alan çubukta, daha önce kaydedilmiş tüm sürümlerin üzerine yazmak için Geri Yükle'yi seçin.
Silinen dosyaları ve klasörleri geri yükleyin veya bir dosyayı ya da klasörü önceki bir durumuna geri yükleyin. Bilgisayar'ı seçerek Bilgisayar'ı açın. Silinen veya değiştirilen dosya veya klasörü içeren klasöre gidin, sağ tıklayın ve ardından Önceki sürümleri geri yükle'yi seçin.
Eylemi geri almak için Ctrl + Z tuşlarına basın. Geri alma eylemlerini yeniden uygulamak için Ctrl + Y tuşlarına basın.
Windows 11 veya Windows 10 kullanıyorsanız Başlat'ı seçin > Tüm uygulamalar > Windows Sistemi > Çalıştır'ı seçin. Çalıştır kutusuna Excel /safe yazıp Tamam'a tıklayın. Windows 8 veya Windows 8.1 kullanıyorsanız, Uygulamalar menüsünde Çalıştır'a tıklayın, Çalıştır kutusuna Excel /safe yazın ve ardından Tamam'a tıklayın.
#YOK hatası, A2:C10 tablo_dizisi bağımsız değişkeninin ikinci sütununda (Üret) " Kara Lahana" arama değerinin görünmesi nedeniyle oluşur. Bu durumda, Excel onu B sütununda değil, A sütununda arar. Çözüm: DÜŞEYARA işlevini doğru sütuna başvuracak şekilde ayarlayarak bu sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz.
Ctrl+Shift+F veya Ctrl+1 tuşlarına da basabilirsiniz. Hücreleri Biçimlendir açılır kutusunda, Koruma sekmesinde, Kilitli kutusunun işaretini kaldırın ve tamam'a tıklayın. Böylece, çalışma sayfasını korumayı tamamlarsanız çalışma sayfasındaki tüm hücrelerin kilidi açılır.
Herhangi bir Office programındaki Yardım menüsünde Ürünü Etkinleştir'i tıklatın. Office Etkinleştirme Sihirbazı'nı bir Office programının dışından çalıştırın. Bunu yapmak için, Başlat'ı tıklatın, Programlar'ın üzerine gelin, Microsoft Office Araçları'nın üzerine gelin ve sonra da Ürünü Etkinleştir'i tıklatın.
Sistem Geri Yükleme, Belgeler klasörü veya fotoğraflar, e-postalar vb. Kişisel dosyaları etkilemez ancak masaüstünüzdeki dosyaların kaybolduğunu görebilirsiniz.
Dosya Gezgini'nde arama: Görev çubuğundan Dosya Gezgini açın veya Başlat menüsünü seçip basılı tutun (veya sağ tıklayın), Dosya Gezgini seçin ve ardından bir arama konumu seçin: Bilgisayarınızdan ve buluttan ilgili dosyaları hızla bulmak için Giriş'ten arama yapın.
Geri yüklemek istediğiniz dosyayı açın ve Dosya > Bilgileri'ne gidin. Dosyanın önceki sürümleri varsa Sürüm Geçmişi adlı bir düğme görürsünüz. Sürümlerin listesini görmek için seçin. Sağdaki Sürüm Geçmişi bölmesinde, görüntülemek için bir sürüm seçin.
#### Excel hatası, bir hücrede görüntülenen sayının hücre boyutuna sığmadığı anlamına gelir. Bu genellikle, hücrenin sütun genişliğinin sayının formatına göre yeterli olmadığı durumlarda meydana gelir.
Microsoft Excel, sütunun hücre içeriklerinin tamamını yeterince gösteremeyecek kadar geniş olmadığı durumlarda hücrelerde ##### ifadesini gösterebilir. Tarih ve saat gibi negatif değerleri döndüren formüller de ##### ifadesini gösterebilir.
Xlsx dosya uzantısını açmak için öncelikli olarak uygun program dosyasının yüklenmesi gerekmektedir. Program yüklenmediği takdirde xlsx dosyasını açmak mümkün olmamaktadır. Microsoft Excel programı ile xlsx dosyalarını açmak mümkün olmaktadır.
Excel 2016'da CTRL+H veya Değiştir düğmesi, Bul ve Değiştir iletişim kutusundaki Bul sekmesini açıyor.
Klavyeden ”Ctrl + Z” tuşlarına basıldıkça, yapılan son işlemler geriye alınır (Undo), ”Ctrl + Y” tuşları ile geriye alınan işlemler tekrar ileriye alınır (Redo).
Eylemi geri almak için Ctrl+Z tuşlarına basın. Farenizi kullanmayı tercih ediyorsanız, Hızlı Erişim Araç Çubuğu'nda Geri Al'a tıklayın. Birden çok adımı geri almak istiyorsanız, Geri Al'a (veya CTRL+Z) art arda basabilirsiniz.
Bilinenin aksine kalıcı olarak silinen dosyayı geri getirmek mümkündür. EaseUS Veri Kurtarma Sihirbazı, Windows 10'da Shift Delete ile kalıcı olarak silinen dosyaları geri getirmenizi veya geri dönüşüm kutusundan silinen dosyaları geri getirmenizi, kurtarmanızı sağlar.
Modern işletim sistemlerinin çoğunda bir dosyayı ilk defa sildiğinizde, dosya “Geri Dönüşüm Kutusu” ya da “Çöp Kutusu” olarak adlandırılan bir klasöre gönderiliyor.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri