Bulut yedekleme kayıtlarınızı görüntülemek için Bulut > Bulut Yedekleme > Verileri geri yükle bölümüne gidin. Bu verileri cihazınızda görüntülemek için Verileri geri yükle düğmesine dokunun.
Telefonunuzda/tabletinizde:
Galeri uygulamasını açın. Albümler sekmesinde bir albüm açın, Bulut geçişi yapmak için üst kısımdaki üçgen simgesine dokunun ve bir veya birden fazla öğe seçerek silin.
Bulut depolama sistemi https://bulut.meb.gov.tr adresinden hizmet vermektedir. Bulut Depolama Sistemine web, masaüstü ve mobil uygulamalar ürerinden erişim sağlanabilir ve kullanılabilir. Mobil uygulamalar AppleStore veya GooglePlay üzerinden indirilebilir.
Bulut yedekleme verilerini silme:
Bulut 10.6.2.300 veya sonraki sürümler: Ayarlar > Huawei Kimliği ile giriş yapın > Bulut > Depolama alanı yönetimi > Bulut yedekleme bölümüne gidin, cihazınızı seçin ve Yedeği sil düğmesine dokunun. Cihazınızın tüm Bulut yedekleme verileri silinecektir.
İlgili 30 soru bulundu
Bilgisayarınızda https://bulut.btk.gov.tr/app/tr-tr/App/Transfer/BTKBulut adresine gidin. Web sayfası sağ üst köşede yer alan “Uygulamaya Git” bölümüne tıklayarak sisteme giriş yapabilirsiniz.
Android sürümünüzü nasıl kontrol edip güncelleyeceğinizi öğrenin. Yedeklemenize hangi verilerin ve uygulamaların dahil olduğunu kontrol edebilirsiniz. Cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın. Yedekle'ye dokunun.
Bulut yedekleme kayıtlarınızı görüntülemek için Bulut > Bulut Yedekleme > Verileri geri yükle bölümüne gidin. Bu verileri cihazınızda görüntülemek için Verileri geri yükle düğmesine dokunun.
Android tabanlı bir cihaz kullanıyorsanız Google Drive, One Drive, Dropbox, Yandex.Disk, iCloud, Flickr, Lifebox gibi bulut servisler depolama için ücretli veya limitli ücretsiz birçok çözüm sunuyor. Bunların arasında en yaygın kullanılan ise Google'ın sunduğu bir bulut depolama çözümü olan Google Drive.
Bulut teknolojisi, en basit tanımıyla dijital bir ağ ile kullanıcıların verilerini tutar. Verileriniz, telefonunuzun ya da bilgisayarın hafızasında yer kaplamadan bulut teknolojisi üzerinde muhafaza edilir. Diğer cihazlarınızdan da e-posta ve şifrenizle bu verilerinize ve dosyalarınıza erişim sağlayabiliyorsunuz.
Bulut depolama, verilerinizi siz silene kadar koruyabilen bir veri depolama sistemidir. Bu depolama sistemi internet sağlayıcısı ile çalışmaktadır. Günümüzde hayatımızın önemli bir noktasında yer alan internet sayesinde artık verilerde güvenle saklanabilmektedir. Bir tür yedekleme sistemi de diyebiliriz.
Bulut içinde hareket hâlindeyken verinin ele geçirilme riski daha fazladır. Bir depolama konumu ile diğeri arasında taşınırken veya uygulamanıza aktarılırken verileriniz savunmasızdır. Bu nedenle uçtan uca şifreleme, önemli veriler için en iyi bulut güvenlik çözümüdür.
Bulut resmi web sitesine (cloud.huawei.com) giriş yapın, Kişiler öğesine tıklayın, bir kişiyi seçin veya birden fazla kişi seçmek için Shift tuşunu basılı tutun ve araç çubuğundaki Sil simgesine tıklayın.
Yedeklemeyi etkinleştirdiğinizde fotoğraflarınız photos.google.com'da depolanır.
Google hesabınıza giriş yapın veya yeni bir hesap ekleyerek yedekleme sürecini tamamlayın. Android O (8.0) işletim sistemli cihazlarda Ayarlar > Sistem > Yedekleme menüsünden “Google Drive'da yedekleme” seçeneğini etkinleştirin. Google hesabınıza giriş yapın veya yeni bir hesap ekleyerek yedekleme sürecini tamamlayın.
Manyetik depolama, sabit disk içermektedir. Fotoğrafların sabit disk içerisinde saklanması anlamına gelmektedir ve en garanti yöntemlerden biridir. Sabit diskler bilgisayar içerisinde bulunabileceği gibi taşınabilir sabit diskler de bulunmaktadır.
Google Drive, 15 GB içeren cömert bir ücretsiz bulut depolama alanı sunarak başlar ve bunun ötesinde, 30 TB'a kadar çeşitli seçenekler sunar.
Sildiğiniz fotoğraf ve videolara ne olur? Google Fotoğraflar'da yedeklenen bir fotoğrafı veya videoyu silerseniz ilgili öğe 60 gün boyunca çöp kutusunda kalır. Android 11 veya üzeri sürümlerin yüklü olduğu cihazınızda bulunan fotoğraf veya videolar, yedeklenmeden silindiğinde 30 gün boyunca çöp kutunuzda kalır.
Google Fotoğraflar uygulamasını açın > Kitaplık'a dokunun. 2. Çöp Kutusu'nu seçin > Seç'e dokunun. 3. Geri yüklemek istediğiniz fotoğrafları işaretleyin > Geri Yükle'ye dokunun.
Öncelikle belirtmek gerekiyor ki, WhatsApp'ta eski mesajları (örneğin; 1 sene önceki mesajlar) geri getirmek mümkün değil.
simgesi > Ayarlar'a dokunun. Sohbetler > Sohbet geçmişi > Tüm sohbetleri arşivle > Tamam'a dokunun.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri