Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açın. Sağ üstte Profil resminiz veya adınızın baş harfi ardından Arama geçmişi'ne dokunun. Silmek istediğiniz Arama geçmişini seçin. Şunları seçebilirsiniz: Tüm Arama geçmişiniz: Geçmişinizin üst kısmındaSil Aşağı ok ardından Tüm zamanları sil'e dokunun.
Google Chrome'da ziyaret ettiğiniz sayfalardaki metin ve resimler kaldırılır. Kayıtlı şifreler: Kaydettiğiniz şifreler silinir. Form otomatik doldurma verileri: Adresler ve kredi kartları dahil olmak üzere otomatik doldurma girişleriniz silinir. Google Pay hesabınızdaki kartlar silinmez.
İlgili 34 soru bulundu
6- Tüm arama geçmişinizi silmek için ise; hesabınızın sağ üst köşesinde bulunan üç noktaya tıklayın. Buradan karşınıza gelen seçeneklerden ”Etkinlik Silme Ölçütü” seçeneğine tıklayın. Açılan sayfadan “Tüm Zamanlar” seçeneğini tıklayın. Artık tüm arama geçmişinizi silmiş olacaksınız.
Google'da yaptığınız aramaları sildiğinizde aslında geçmişiniz kaybolmamaktadır. http://myactivity.google.com adresinden Google hesabınızın geçmişine ulaşabilirsiniz. Üstelik bu geçmişte hem telefonunuzun hem de bilgisayarınızın yıllar öncesine kadar ki tüm geçmişi bulunmaktadır.
Tarayıcı ayarlarına girin.”Gizlilik ve Güvenlik” bölümünde “Geçmiş” seçeneğine tıklayın.”Geçmişi temizle” düğmesine tıklayın. Tarayıcı ayarlarına girin.”Gizlilik, arama ve hizmetler” bölümünde “Geçmiş' seçeneğini tıklayın.”Tarama verilerini temizle” seçeneğini seçin.
Google Hesabınıza gidin. Solda Kişisel bilgiler'i tıklayın. "Diğer kişilerin neleri görebileceklerini seçin" bölümünün altında Hakkımda bölümüne git'e dokunun. Bilgi türlerinin altında şu anda bilgilerinizi kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz.
Yine bu Kanuna dayanarak hazırlanan İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesine Dair Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 8 / b maddesi erişim sağlayıcıyı trafik bilgisini 1 yıl saklamakla yükümlü tutmaktadır.
Geçmiş Temizleme Terapisi Uzman Psikolog Esra Ezmeci'nin birçok kanıtlanmış bilimsel yöntemi (Bilişsel Terapi, Şema Terapi, Optimum Denge Modeli, Regresyon Terapi, Enerji Çalışmaları, Gevşeme Teknikleri ve İmgeleme Teknikleri) bir araya getirerek eklektik bir yaklaşımla uyguladığı bir terapi yöntemidir.
Google hesabınıza giriş yapın. “Google Dashboard” sayfasına gidin. “Verilerim” bölümünden “Arama Geçmişi” seçeneğini bulun. Buradan, silinen arama geçmişinize erişebilirsiniz.
“Görünüm” sekmesine tıklanarak daha sonra “Gizli Öğeler” onay kutusu işaretlenir. AppData klasörü açılarak “Local” klasörüne gidilir. Google klasörüne sağ tıklanarak açılır menü üzerinden “Özellikler” seçilir. İletişim kutusu içerisindeki “Önceki Sürümler” sekmesine tıklanır.
Bilgisayar'ı seçerek Bilgisayar'ı açın. Silinen veya değiştirilen dosya veya klasörü içeren klasöre gidin, sağ tıklayın ve ardından Önceki sürümleri geri yükle'yi seçin. Klasör bir sürücünün en üst düzeyindeyse (örneğin C:\ dizinindeyse), sürücüye sağ tıklayın ve ardından Önceki sürümleri geri yükle'yi seçin.
Google Chrome'un ayarlar sayfasına gitmek için Chrome tarayıcı Menüsüne tıklayıp Ayarlar'ı seçmekten bıktınız mı? Bu, ayarlar sayfasını tek bir tıklama ile açacaktır.
Tarama verileriniz sizin cihazınızda saklanır. Eşitleme işlevini aktifleştirdiyseniz, bu veri tipleri giriş yaptığınız diğer Microsoft Edge sürümleriyle eşitlenmek üzere Microsoft Cloud'da saklanabilir. Tarayıcı geçmişinizi Ayarlar ve fazlası > Geçmiş > Geçmişi yönet yolunda görebilir ve yönetebilirsiniz.
Beyinden bilgi silinemez
Hâlihazırda hafızanın belli bir anıya yönelik olarak silinmesi zaten tıbben olanaksızdır. Beynimizde bilgiler bir bilgisayarın hard-diskindeki gibi kayıtlı değildir ve bilgisayarın hafızasından seçili bir dosyayı veya datayı siler gibi beyinden bilgiyi silemezsiniz.
Sağ üst taraftaki Profil simgesine dokunun. Yönet'e dokunun. Silmek istediğiniz uygulamanın adını seçin. Yüklemeyi kaldır'a dokunun.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri