Durulama / Sιkma / BoşaltmaO/0 /[ Çamaşırları durulama ve sıkmanın ardından deterjanlı suyu boşaltmak için kombine ekstra program. Bu programda İlave durulama tuşu fabrika tarafından önceden ayarlanmıştır. Sadece durulama yapılacaksa, sıkma devir sayısı 0 veya - - - olarak belirlenmelidir.
Çamaşır Makinesi Hassas Durulamada, yıkama döngüsündeki su seviyesi yaklaşık iki litre yükseltilir ve eklenen durulama döngüsüyle durulama süreci en ideal koşulara ulaştırılır. Bu sayede çamaşırlar deterjandan tamamen arındırılarak çamaşır üzerindeki deterjan kalıntıları yok edilir.
Durulama / Sıkma / Boşaltma Çamaşırları durulama ve sıkmanın ardından deterjanlı suyu boşaltmak için kombine ekstra program. Bu programda SensePlus/Ilave durulama tuşu fabrika tarafından önceden ayarlanmıştır. Sadece su boşaltılacaksa sıkma devir sayısı 0 olarak ayarlanmalıdır.
Tişört, bluz, sentetik/pamuklu karışık kumaşlar vb. çamaşırlarınızı bu programda yıkayabilirsiniz. Program süresi ciddi anlamda kısalır ve yüksek yıkama performansı sağlanır. Hızlı yıkama fonksiyonu seçilmezse çok kirli çamaşırlarınız için üstün yıkama ve durulama performansı sağlanır.
Çamaşır makinesi durulama sırasında yumuşatıcıyı alıyor.
İlgili 39 soru bulundu
A: Ön yıkamalı program (ön yıkama, ana yıkama, 3 durulama, sıkma) B: Ön yıkamasız program (ana yıkama, 3 durulama, sıkma) X: Ön yıkamasız kısa program (ana yıkama, 3 durulama, sıkma) C: Sıkma programi A, B ve X programları içinde çamaşırlara sıkma uygulanır.
Yumuşatıcı kullanımı, temelde tüm yıkama programlarında tercih edilebilir. Ancak, hassas veya renkli giysiler için özel yıkama programları kullanılıyorsa, yumuşatıcıyı bu programlarda da kullanmak önerilir. Yumuşatıcı genellikle makine çalıştırılmadan eklense de çoğu zaman durulama aşamasında eklenmesi önerilmektedir.
İç çamaşırını doğru şekilde yıkamak için etiketteki talimatlara göre hareket edilmelidir. Hassas yapıdaki kumaşlardan üretilen iç çamaşırları “hassas” programda, günlük kullanıma uygun olan iç çamaşırları ise “iç giyim” programında yıkanmalıdır.
Bulaşık Makinesi Durulama ürünleri ile bulaşıkların çok daha hızlı bir şekilde üzerinde su izi bırakmadan kurumasını sağlar. Bulaşık Makinesi Durulama ürünleri aynı zamanda sıvı olabildiği gibi katı formlarla da olabilmektedir.
Çamaşırlar daha fazla su ile hassas bir şekilde yıkanır. D: Ön yıkamalı program (ön yıkama, ana yıkama, 3 durulama, narin sıkma) F: Ön yıkamasız program (ana yıkama, 3 durulama, narin sıkma) G: Kısa program.
Sıvı durulama maddesi, sanayi bulaşık makinelerinde kullanılan, içeriği yüzey aktiflere temizleme yaparken, yapısındaki alkol ile durulama yapan asidik homojen sıvı durulama ve parlatma maddesidir.. Uyarı ve Önlemler Çocukların erişemeyeceği yerde saklayınız.
su esliginde tabak, camasir gibi daha once muhtelif kalintilar tasiyan nesnelerin tam anlamiyla temizlenmesi. bulasik ve camasir yikama islemlerinde kirlerin cikarilmasindan sonraki safhadir.
Ekstra Durulama teknolojisiyle bulaşıklarınız kir ve deterjan kalıntılarından tekrar tekrar arındırılıyor. Özellikle bebekli evler ya da alerji sorunu yaşayanlar için ideal.
Günlük giyilmiş, zorlu lekeler barındırmayan az kirli çamaşırlarınızı Pamuklu Hızlı programıyla yıkamanızı tavsiye ederken, daha kirli çamaşırlarınızı Pamuklular, Ön Yıkamalı Pamuklu programlarla yıkayabilirsiniz. Sentetik kumaşlar, pamuk, keten gibi doğal liflerden ziyade insan yapımı kumaşlardır.
Pril durulama yardımcısı bardaklarınızın makineden ekstra parlak çıkmasını sağlar. Bunu yaptığınızda kireç tortusu sorunları geçmişte kalır.
Günlük hayatta çamaşır sepeti içerisine pek çok sentetik kıyafet atılır. Bu programda yıkayabilmek için bu giysilerin arasından sentetik olanlar seçilmelidir. Polyester, asetat, akrilik, viskoz, vinil ve lateks gibi kumaşlara sahip çamaşırlar da sentetik grubundadır.
Durulama / Sιkma / BoşaltmaO/0 /[ Çamaşırları durulama ve sıkmanın ardından deterjanlı suyu boşaltmak için kombine ekstra program. Bu programda İlave durulama tuşu fabrika tarafından önceden ayarlanmıştır. Sadece durulama yapılacaksa, sıkma devir sayısı 0 veya - - - olarak belirlenmelidir.
Şöyle ki: Bulaşık makinesi ilk etapta deterjan ile sıcak suyu kullanarak bulaşıkların temizlenmesini sağlar. Ardından ise durulama ve sonrasında kurutma aşaması devreye girer. İşte parlatıcının rolü de bu noktalarda ortaya çıkar.
Bulaşık makinenizde sadece bulaşık makineleri için üretilen temizlik malzemelerini kullanmanız gerekir. Granüllü ya da toz formda olan deterjanları, tablet ya da jel paketleri ve sıvı deterjanları bulaşık makinenizde kullanabilirsiniz.
Eğer sütyenin etiketinde veya talimatlarında makinede yıkamaya uygun olduğu belirtiliyorsa, hassas programda, soğuk su ve hafif bir deterjan kullanarak makinede yıkayabilirsiniz. Ancak, elde yıkama genellikle daha güvenli bir seçenek olarak kabul edilir ve sütyenin ömrünü uzatabilir.
Çamaşırlarınızı sirkeli suda yaklaşık yarım saat bekletin. Bir yemek kaşığı oksijenli su ile bir yemek kaşığı tuzu ve yarım bardak karbonatı karıştırın. Sirkeli suda beklemiş çamaşırların üzerindeki lekelere bu karışımı uygulayın. Ardından çamaşır makinesinde yıkayın.
En yaygın olan pamuk ve keten içerikli havlular hangi programda yıkanır? Pamuklu programda 30 veya 40 derece sıcaklıkta yıkayabilirsiniz. Bambu havlular için hassas programı ve minimum sıcaklığı tercih edin. Genel olarak daha uzun yıkama süresi havlularınızın daha iyi temizlenmesini sağlayacaktır.
Yumuşatıcının direkt olarak kumaşa uygulanması, leke oluşumuna neden olabilir. Önerilen miktardan fazla yumuşatıcı kullanımı da lekelere sebebiyet verebilir.
Suyunuz çok tazyikli akıyorsa çamaşır makinenizin deterjan gözünden taşarak yumuşatıcı gözüne ulaşır. Yumuşatıcı miktarı Max yazan seviyenin üzerine çıktığında makine yumuşatıcıyı erken alır. Makinenin arkasında bulunan su giriş hortumlarının bağlandığı su musluklarını bir miktar kısın.
Yumuşatıcı, kıyafetlerinizin kumaşını yumuşatır. Bunun avantajı, yumuşatıcının ayrıca kıyafetlerinizdeki statik elektriği azaltmasıdır! Bu yüzden çamaşırlarınıza yumuşatıcı ekleyin veya kıyafetlerinize biraz püskürtün, bu şekilde elektriklenme çok daha azalacaktır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri