Apple logosunu görene kadar hem Ana Ekran düğmesini hem de yan düğmeyi veya üst düğmeyi basılı tutun.
Adım #1: iPhone Ayarlar sayfasını açın. Adım #2: Touch ID ve Parola ya da Face ID ve Parola sayfasını açın. Adım #3: İstenirse var olan şifrenizi girin. Adım #4: Parolayı Değiştir seçeneğine dokunun.
Home tuşu ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun. Ekran Apple logosu gelince tuşları bırakmayın. Kurtarma Modu (Recovery Mode) açılana kadar tuşlara basılı tutmaya devam edin. Kurtarma Modu'na girdiğiniz cihazlarınızı buradan sıfırlayarak kilitlenen telefonunuzu açabilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz.
İlgili 44 soru bulundu
Yalnızca operatörünüz iPhone'unuzun kilidini açabilir. Operatörünüzle iletişim kurarak kilidi açmasını isteyin. Kilidi açma yetkisi gereksinimlerini karşılamanız gerekebilir. Operatörünüz kilidi açma isteğini gönderdikten sonra kilidin açılma süreci yedi gün kadar sürebilir.
Klavyeden Windows Tuşu + L yapmanız Windows'un tüm sürümlerinde anlık olarak bilgisayarınızı kilitlemenize yarar.
Yale, Otomatik Kilidi Aç işlevini etkinleştirmek için iki durum kullanır: Ev modu ve Dışarda modu. Bu modlar, Otomatik Kilit Açma işlevinin sizin nerede olduğunuzu düşündüğünü gösterir: evde veya evden uzakta. Evdeyken ( Ev modunda), Otomatik Kilit Açma aktif olarak hiçbir şey yapmaz. Siz evden çıkana kadar bekler.
iPhone X, 11, 12, 13 veya sonraki model aygıtınızı yeniden başlatma. Ses düğmelerinden birine ve yan düğmeye basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeleri basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin. Aygıtınız donduysa veya yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayın.
iPhone veya iPad'de Kilit Modu'nu Açma
Ayarlar uygulamasını açın. Gizlilik ve Güvenlik seçeneğine dokunun. Ekranı aşağı kaydırın. Kilit Modu'na, ardından Kilit Modu'nu Aç seçeneğine dokunun.
iPhone'un otomatik olarak kilitleneceği zamanı ayarlayabilirsiniz. Ayarlar > Ekran ve Parlaklık > Otomatik Kilit bölümüne gidin, sonra bir süre seçin.
Kilitlenmeyi neyin tetiklediği belli olmazken ekranda beliren "Apple kimliğiniz güvenlik nedeniyle kilitlendi. Kilidini açmak için kimliğinizi doğrulamanız gerekir." mesajı sonrasında kullanıcıların kilitlenen Apple ID'lerini tekrar açabilmeleri için bir dizi güvenlik testini geçmeleri gerekti.
Kilitli Android cihazı açmak için sırasıyla şunları yapın;
-Android cihazınızı kapatın. -Cihazınızın kapandığından emin olunca ses açma ve güç tuşlarına aynı anda, bir süre basılı tutarak cihazınızı açın. -Bu durumda karşınıza Android Recovery menüsü çıkacak. Bu moddayken cihaza wipe işlemi uygulayın.
Telefon ana ekranındayken herhangi bir yere uzunca dokunun , Ayarlar menüsü belirecektir buraya dokunup sonrasında açılacak olan menüde yeralan Ana ekran düzenini kilitle butonunu açık konuma getirin.
Cihazınızın Ayarlar menüsüne girin. Karşınıza çıkan menüde Ekran sekmesine tıklayın. Ekran sekmesinde yer alan Zaman Aşımı kısmına tıklayın. Karşınıza çıkan ekranda 15 saniye, 30 saniye, 1 dakika, 2 dakika, 3 dakika, 4 dakika, 5 dakika ve 10 dakika seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.
Ayarlar uygulamanızı açın: Güvenlik ve ayarlar'a dokunun. Bir ekran kilidi türü seçmek için Ekran kilidi'ne dokunun. Önceden bir kilit ayarladıysanız farklı bir kilit seçmeden önce PIN'inizi, deseninizi veya şifrenizi girmeniz gerekir.
Şifre ortadan kalkmaz. Şifre yazılımsal / ekran donanımsal bir bağı yok.
Bildiğiniz gibi parolayı 5 defa yanlış girdiğinizde iphone 1 dakika kilitlenir; daha sonra her girişte 5 dk, 15dk, 60 dk, 4 saat ve en sonunda iTunes'a Bağlan diye kilitlenme süreleri iyice büyür.
Tekrar denediğinizde parolanızı hatırlayamıyorsanız iPhone'unuzu kurtarma moduna almak için bir bilgisayar kullanın. Kurtarma modu, iPhone'u silmenize ve yeniden ayarlamanıza izin verir.
Ayarlar'a gidip Ekran Süresi'ne dokunun. İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları'na dokunun. İstenirse parolanızı girin. Değişikliğe İzin Ver'in altında değişiklik yapılmasına izin vermek istediğiniz özellik veya ayarları seçip İzin Ver ya da İzin Verme'yi seçin.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri