SİLİNEN GOOGLE PLAY TEKRAR NASIL YÜKLENİR? İnternet tarayıcınız üzerinden Google Play APK araması yaparak Google Play APK'sını indirebilirsiniz. Cihazınızın ayarlar bölümünden bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemeye izin ver sekmesini işaretleyerek dosyanızın yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun. Uygulamaları ve cihazı yönet'e dokunun. Güncellemesi olan uygulamalarda "Güncelleme mevcut" etiketi görünür. Güncelle'ye dokunun.
İlgili 31 soru bulundu
İnternet tarayıcınız üzerinden Google Play APK araması yaparak Google Play APK'sını indirebilirsiniz. Cihazınızın ayarlar bölümünden bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemeye izin ver sekmesini işaretleyerek dosyanızın yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Önbellek, verilerin telefonunuzda geçici olarak tutulduğu bir bölümdür. Google Play'e girişte bir sorun yaşıyorsanız ilk olarak bu adımı denemenizi öneririz. Önbelleği boşalmak için; Ayarlar>Daha fazla>Uygulama yöneticisi>Google Play hizmetleri>Önbelleği temizle yolunu izlemelisiniz.
Android'in eski sürümleri için ise Ayarlar menüsüne gidip bilinmeyen kaynaklardan yüklemeyi etkinleştirmek yeterli oluyor. Burada indirme ve kuruluma izin verilip verilmediği soruluyor. “Evet” seçeneğine basmak gerekiyor. Yukarıdaki seçenekleri ayarladıktan sonra sıra Google Play Store'u indirip yüklemeye geliyor.
İpucu: Bir Play uygulamasını silerseniz satın alma işlemleriniz silinmez. Uygulamayı daha sonra telefonunuza yeniden ekleyebilirsiniz.
İlk adım olarak telefonunuzun 'Ayarlar' bölümüne girin. Daha sonra ise 'Güvenlik' bölümünde yer alan 'Bilinmeyen Kaynaklar' kutucuğunu aktif hale getirmeniz gerekmektedir. Tüm bunların ardından Google Play Store Linki ile arama motoru üzerinden aratmanız ve ardından APK dosyasını telefonunuza indirmeniz gerek.
Bunun için de Ayarlar > Uygulamalar > Google Play Store > Verileri Temizle adımlarını izleyebilirsiniz.
Güncellemeyen mobil uygulamanın Android cihazınızda kullanılıp kullanılmadığından emin olun. Güncellenmeyen mobil uygulamayı tamamen kaldırıp yeniden yükleyin. Google Play Store'u kapatıp yeniden açın. Android cihazınızı yeniden başlatın.
play.google.com adresine gidin. İstediğiniz uygulamaya göz atın veya uygulamayı arayın. Yükle, Yüklendi veya Etkinleştir'i seçin. Google Hesabınızda oturum açmanız gerekebilir.
Bu durumun en çok görüldüğü nedenler ise genel olarak uygulama dosyasındaki bozulmalar ve telefon yazılımında meydana gelebilecek arızalardır. İlk yöntem olarak aşağıdaki adımı deneyebilirsiniz; Ayarlar > uygulamalar > uygulamaları yönet bölümünden Google uygulamasının verilerini temizle seçeneğini kullanın.
Google playde uygulamalarınız güncellenmiyor veya uygulama indiremiyorsanız dikkat etmeniz gereken husus Google play-Ayarlar-Derleme sürümü menüsünden Google play ve Google Uygulamalarının güncel olmasıdır güncel değil ise Google play güncellendikten sonra uygulamalarınızı indirebilir ve güncelleyebilirsiniz.
Uygulamanın cihazına uygun olmadığını ise karşılaştığı 'Cihazınız bu sürümle uyumlu değil' hatası ile anlar. Bir Android kullanıcısının Google Play Store'da bir mobil uygulama indirmek istediği zaman karşılaştığı 'Cihazınız bu sürümle uyumlu değil' hatası; o uygulamanın, o Android cihazda çalışmadığını gösterir.
Google Play (APK)
Google Play Mağazası, Android oyunları, uygulamaları, filmler, kitaplar içermektedir. İndirdiğiniz APK dosyasının üzerine dokunun. Bu işlemi uyguladığınız takdirde yükleme işlemi başlayacaktır. Böylelikle Android'in resmi uygulama mağazasını akıllı telefon ya da tabletinize yüklemiş olacaksınız.
Android cihazların vazgeçilmez uygulamalarını barındıran platformu Play Store'un son sürümünü ücretsiz olarak anında mobil cihazınıza indirebilirsiniz.
Google Play kodları, mağazaya giriş yaptıktan sonra uygulama veya oyun indirme sırasında kullanılabilir. Öncelikle Google Play kodunu uygulama satın alırken kullanabilirsin. Bunun için ilk olarak Google Play kodunu hesabına yüklemen gerekiyor. Google Play kodunu kullanabileceğin bir diğer alan ise oyunlardır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri