Gül yağını gün içinde bileklerinize, kulaklarınızın arkasına ve şakaklarınıza sürerek kullanabilirsiniz. Bu sayede hem rahatlayabilir hem kendinizi daha enerjik hissedebilirsiniz. Ancak kullanım öncesinde gül yağını sabit yağlarla seyreltmeyi unutmamalısınız.
Saf Gül uçucu yağı 1ml - (Kulak arkasına uygulama) Dişil enerjiyi artırır. Saf Yasemin Uçucu Yağı 10ml: - (Romantizmin ve Dişil çekiciliğin sembollerinden birisi Yasemindir, Afrodizyak etkisi yüksektir. Göğüs boşluğuna uygulanır.)
Frekansı en yüksek aromaterapi yağı Gül yağıdır. 320 mHz frekans kokladığınız veya teninize uyguladığınız anda, vücut frekansınızı yükseltir, sevgi alıp vermenizi kolaylaştırır ve mutluluğunuzu arttırır. Günlük olarak gül içerikli bir yüz yağını cildinize uyguladıktan sonra Pembe Kuvars kristali ile yüz masajı yapın.
Afrodizyak esansı olan yağlar, lavanta, ylang-ylang, gül yağları, kadınların enerjisini artırması açısından en çok tercih edilen aromaterapi yağlarından biridir.
Göbek deliğine gül yağı kullanmak için parmak ucunuza küçük bir miktar alın ve göbek bölgesine nazikçe masaj yapın. Göbek deliğini gül yağı ile temizlediğinizde mikroplardan kurtulursunuz. Göbek deliğinizi yağlamanız kanınızı arındırmaya ve cildinizi beslemeye yardımcı olur.
İlgili 17 soru bulundu
Frekansı en yüksek aromaterapi yağı olan Gül yağının frekans derecesi 320 mHz dır. Bu frekans derecesiyle oldukça yüksek olan gül yağını kokladığınız anda ya da cildinize damlattığınız ve sürdüğünüz anda, vücut titreşim frekansınız da yükseltir böylelikle sizin dışarıdan sevgiyi alıp ve sevgiyi vermeniz kolaylaşır.
Güzel kokusuyla cinsel uyarıcı etki gösteren yağ, cinsel ilişkiden daha fazla keyif almanızı sağlayabilir. Gül Yağı Nedir, Faydaları Nelerdir? Alerji testi yaptıktan sonra gül yağını bir masaj yağıyla incelterek partnerinizle birbirinize masaj yapmak için kullanabilirsiniz.
Gül yağı, ağız, bağırsak ce vajinada mantar enfeksiyonlarına neden olabilen Candida albicans'a karşı etkili olduğunu bulmuştur.
Hindistan cevizi yağı, daha uzun süreli ilişkiye olanak sağladığı için vajinal dokunun nemini korumasına ve su kaybını azaltmasına yardımcı olur. Vajinayı nemlendirir ve vajinal kuruluktan kurtulmaya yardımcı olabilir.
Gül yağı ile kalp çakranızı açık tutabilir, enerji frekansınızı yükselterek hayatla olan bağınızı güçlendirebilirsiniz. Kalp çakrasını dengede tutmak, enerjinizi kendinize yönlendirmenizi sağlayacağı için kaygı, depresyon ve anksiyete gibi mental rahatsızlıkların daha kolay atlatılmasına destek olabilir.
Gül yağı, alerjik ve hassas ciltlere zarar verebilir. Aynı zamanda birçok esansiyel yağ gibi tek başına kullanıldığında ciltte tahrişe, kızarıklığa sebep olur. Bu nedenle badem yağı gibi diğer yağlar ile karıştırılarak kullanılmalıdır.
GÜL YAĞI NASIL KULLANILIR? Gül yağını cildinize uygulamadan önce su ile karıştırmanız gerekir. Makyaj temizleyici olarak kullandığınızda su ile incelterek kullanabilirsiniz. Ayrıca 8-9 damla gül yağını vazelinin içerisine ilave ederek ellerinizde ve cildinizde kullanabilirsiniz.
Gül yağının direkt olarak cilde uygulanması önerilmez. Eğer makyaj temizleme ürünü olarak kullanacaksanız su ile gül yağını incelttikten sonra bir pamuk yardımıyla makyajınızı silebilirsiniz. Bunun yanı sıra vazelin içerisine de 1 çay kaşığı gül yağını dökerek el kremi olarak kullanabilirsiniz.
Dişil enerji kadınlarda ve erkeklerde eril enerji ile birlikte bulunuyor. Dişil enerjinin yüksek olduğu kişiler, sağ beynin daha yoğun çalıştığı yaratıcı, sanatçı, duygusal ve merhametli olan kişilerdir. Kişinin dişil enerjisi ne kadar yüksek olursa o kadar sevgi dolu, hayalperest, hoşgörülü, sabırlı ve nazik olur.
Dişil enerji yaratıcılıkla ilgilidir. Sanatla ilgilenmek, resim yapmak, bir şeyler yazmak veya okumak, yaratıcı yönünü açığa çıkaracak ve dişil enerjini yükseltecek.
Yağ içerikli kayganlaştırıcılar, kalın yapıdadırlar ve vajinanızdan kolay temizlenmezler. Ayrıca vajina kanallarını tıkayan bebek yağları, enfeksiyona da neden olabilir. Bebek yağı yerine silikon ya da su bazlı kayganlaştırıcılar kullanabilirsiniz.
Düzenli egzersiz yapmak, dengeli beslenmek, sigara ve alkol tüketiminden uzak durmak, uzun süreli sertleşmeye katkı sağlar. Egzersizler, vücuttaki kan dolaşımını artırır ve penise daha fazla kan gitmesini sağlayarak ereksiyon süresini uzatır. Aynı şekilde, dengeli beslenme de cinsel sağlık için önemlidir.
1 litre suya, 2 poşet mate çayı, 1 tatlı kaşığı öğütülmüş kırmızı-Kore ginsengi, 1 tatlı kaşığı zencefil, yarım tatlı kaşığı öğütülmüş meyan kökü katın. Bu karışımı kaynar suda 2-3 dakika fokurdatın. Kaynayınca 3–4 dakika demlenmeye bırakın. Sonrasında sıcak olarak biraz esmer şeker katılarak gün içinde için.
Gül yağının sakin kokusu ile nefes darlığı ve astım gibi solunum rahatsızlıkları tedavi edilebilir. Kalorifer üzerine dökerek yahut klima üzerine sürerek odanın daha güzel kokmasına yardımcı olur. Sağlıklı saçlara sahip olmak için gül yağı saç maskesinde kullanılabilir.
Farklı renkleri bulunan ve kokusuyla uzun yıllardan beri güzelliğin simgesi haline gelmiş olan gül, yağıyla da kokusuyla olduğu kadar güzelliğinize katkıda bulunuyor. Evde yüz beyazlatmanın en etkili yolu gül yağıdır. Gülden elde edilen gül yağı ve gül suyu, cilt bakımı için etkin olarak kullanılıyor.
İzleri ve lekeleri geçirerek cildin çok daha aydınlık ve parlak olmasını sağlıyor. Gül yağının cilde etkileri üzerinde yapılan araştırmalar da bunu doğruluyor. Gül yağı cildinizi çok kısa zamanda güçlendirip gençleştirebilir ancak bunun için saf gül yağı bulabilmeniz gerekiyor.
Ağız bakımında; 1 çay bardağı su içine 2 damla ekleyerek kullanılır. İnhalasyon; 1 litre sıcak su içerisine 3-4 damla damlatıp kullanabilirsiniz.
Safran; hem kadın hem erkekler için son derece güçlü afrodizyak etkiye sahip bir besindir. Özellikle erkeklerde sperm kalitesini de artıran safran, hem kozmetik alanda hem de yemeklerde kullanılmaktadır.
"Kadınlarda cinsel isteği ve gücü arttıran yiyecekler; muz, zencefil, çilek, bal, avokado, havyar, istiridye, vanilya, kırmızı biber, kuşkonmaz, yumurta gibi besinlerdir. Bu besinler; kadınlarda cinsel isteği ve libidoyu arttıran besinlerdir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri