İzmir'de bulunan fabrikasında, kapsamlı üretim yapan ve aynı zamanda 50'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren İMPO; 4” ve 10” arasında 350'den fazla noril, döküm ve paslanmaz dalgıç pompa modelleri, 0,5 HP'den 250 HP'ye kadar dalgıç motorları ve hidrofor çeşitleri ile geniş bir ürün yelpazesi sunarak, müşterilerinin ...
Temelleri 1969'da İzmir'de atılan İMPO Motor Pompa, faaliyetlerine Batı Anadolu illerinde daha çok zirai alanda hizmet vererek başlamış ve bugün Türkiye'deki dalgıç motor ve pompa sektöründe en kapsamlı üretimi gerçekleştiren firma haline gelmiştir.
En iyi dalgıç pompa araştırmamızda ilk sırada Kärcher Dalgıç Pompa var.
%16 indirimle Impo 3hp Trifaze Dalgıç Motor 4.999TL'ye, %5 indirimle Impo 1.5hp Monofaze Dalgıç Motor 3.793TL'ye, %19 indirimle Impo 1hp Monofaze Dalgıç Motor 3.199TL'ye, %7 indirimle İmpo Seviye Sensörlü Dalgıç Pompa 2.966TL'ye sahip olabilirsiniz.
93 metre den daha derin olmayan kuyularda genel su temini için kullanılabilir.
İlgili 41 soru bulundu
Büyük kapasiteli su çekimi işlemleri sırasında kullanılan 3 beygir dalgıç pompa, yaklaşık 2,2 kw elektrik gücüyle çalışmaktadır. 3 beygir dalgıç pompa, saatte ortalama 6 ton su çekebilme özelliğine sahiptir.
SOLAR DALGIÇ POMPA : 2 HP / 1.5 KW.
Bu grafik incelendiğinde Dalgıç pompaların hangi derinlikte saatte kaç ton su verebilecekleri bulunabilir. Örneğin: 2 Hp Dalgıç Pompa 100 metre derinliğe konulduğunda saatte 2,7 ton su kapasitesine sahip olduğunu görebilirsiniz. 2 Hp pompa 33 metre derinliğe konulduğunda ise saate 6 ton su kapasitesine çıkacaktır.
Güneş enerjisiyle çalışan, sınırsız enerjili pompa sistemi.
1 hp güçten başlayarak kademeli şekilde artış gösteren dalgıç pompalar en az 50 metre derinlikten su çekebilmektedir. 100, 150 ve 200 metreye kadar su çekebilme özelliğine sahip olan dalgıç pompaların hangisinin tercih edilmesi gerektiği gibi durumlar, bu alanda uzman firmalar tarafından belirlenmektedir.
Türkiye iklimlendirme sektörünün önde gelen markası Alarko Carrier, Türkiye'de ilk yerli dalgıç pompayı ürettiği 1972 yılından bu yana dalgıç pompalarla yeraltı sularının kullanılmasına olanak tanıyor.
2 hp dalgıç pompaların kaç amper harcadığı konusunda da bireyler detaylı bazı araştırmalar yapıyor. 2 hp olan dalgıç pompalar yaklaşık olarak 10 ile 12 metre seviyelerinde bir amper harcaması yapabiliyor.
Dalgıç pompanın kaç hp'lik bir güce sahip olduğu ile alakalıdır. 1 hp'lik bir dalgıç pompa saatte ortalama olarak saatte 0,75 kw / 750 watt'lık enerji harcar.
İzmir'de bulunan fabrikasında, kapsamlı üretim yapan ve aynı zamanda 50'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren İMPO; 4” ve 10” arasında 350'den fazla noril, döküm ve paslanmaz dalgıç pompa modelleri, 0,5 HP'den 250 HP'ye kadar dalgıç motorları ve hidrofor çeşitleri ile geniş bir ürün yelpazesi sunarak, müşterilerinin ...
Neden Dalgıç Pompa Neden Su Çekmiyor, Niçin Su Basmıyor ? Dalgıç pompa su çekmiyor ise; susuz kalıp hava yapabilir, emiş filtresi tıkalı olabilir, pompaya enerji gelmiyor veya pompa borusu delik tıkalı olabilir tüm bu kontrollerin yapılması için deneyimli dalgıç pompa servisinden destek almalısınız.
BOL DEBİ VE YÜKSEK DALDIRMA DERİNLİĞİ Saatte 1.8 ton su verebilir ve 90 metre yüksekliğe kadar su çıkartabilir.
3 hp Dalgıç Pompa Kaç Metreden Su Çeker? 3 hp dalgıç pompa kaç metreden su çeker, 44 metre den daha derin olmayan kuyularda genel su temini için kullanılabilir.
7,5 Hp Dalgıç Pompa Kaç Ton Su Basar? 110 metre den daha derin olmayan kuyularda genel su temini için kullanılabilir.
FARKLI GÜÇ VE TONAJ İÇİN SİZE ÖZEL SEÇİM YAPABİLİRİZ İLETİŞİME GEÇMENİZ YETERLİ OLACAKTIR.
Pompa susuz kaldığı zaman hasar görür. Hasar görmemesi için işletmeye alınacağı zaman kuru çalışmaya karşı koruma sisteminin çalışıyor olması önemlidir.
50 HP (37 kW) Dalgıç Pompa Sistemi (200 Panelli)
Monofaze modeller 0.37 kW (0.5 HP)'den başlar 2,2 kW (3 HP)'ye kadar devam eder, trifaze modeller ise 0.37 kW (HP)'den başlar 7.5 kW (10 HP)'ye kadardır.
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Poldap Pan 402/38 - 3 Hp 220 Volt Motorlu Derin Kuyu Dalgıç Fiyatı
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri