Adım 2: Sağ en alt köşede yer alan profil seçeneğine tıklayın. Adım 3: Sağ üst köşedeki üç çizgiye dokunun. Açılan pencereden üçüncü sırada yer alan Arşiv seçeneğine gidin. Adım 4: Burada gönderi, canlı yayın ve hikaye arşivlerinizi bulabilirsiniz.
Diyelim ki arşivlediğiniz gönderiyi tekrardan paylaşmak istiyorsunuz. Bunun için: - İlk önce profilinize gidin ve sağ üst köşede bulunan arşiv bölümüne dokunun! - Ardından üst bölümde yer alan "Arşiv" e dokunarak "Gönderiler" seçeneğine gidin.
Bunlardan birincisi aşağıdaki resimde göründüğü gibi en sağ alta bulunan profil ikonuna dokunmak ve kendi profil sayfanıza gitmek. Daha sonra burada bulunan beyaz arşivleme ikonuna dokunarak daha önce arşivlerinize kaydettiğiniz Instagram gönderilerini görebilirsiniz.
Yeni arşiv özelliğini kullanarak istediğiniz süre boyunca fotoğrafı profilinizden kaldırabilir ve istediğiniz zaman tekrar profil kısmına ekleyebilirsiniz. Arşivlendikten sonra tekrar profilinize dönen fotoğrafların ilk paylaşıldıkları tarihte paylaşılmış olarak görüneceklerini de ekleyelim.
Bilgisayarınızda photos.google.com adresini açın. Sol tarafta, Arşivle'yi tıklayın. simgesini tıklayın. Arşivden çıkar'ı tıklayın.
İlgili 24 soru bulundu
Arşivlediğiniz fotoğraflar: Eklendikleri albümlerde, arama sonuçlarında ve cihazınızdaki klasörlerde yer almaya devam eder. Film veya animasyon oluşturmak için kullanılmaz.
Gönderilerin arşivlenmesi için kullanıcıların kendileri arşiv yapması gerekiyor ve böylelikle arşivlenen fotoğraf profilden kaldırılıyor. Tabii ki fotoğraf silinmiyor. Arşiv bölümünden o fotoğrafa tekrar ulaşıp paylaşabiliyorsunuz. Arşivlenen fotoğraflar ise sağ üst köşede bulunan çevrelenmiş saat ikonunda yer alıyor.
Instagram Hikaye Arşivi Kayboldu Görünmüyor
Instagram hesabında hikaye arşivi hiç görünmüyorsa bunun sebebi internet bağlantısı sorunları olabilir. Bu problemi çözmek için internet bağlantısı değiştirilmeli veya modem resetlenmelidir.
Arşivlediğiniz iletileri bulma veya taşıma
Gmail'de arama yaparken getirilen sonuçlar arasında arşivlenmiş iletiler de olacaktır. Gmail'de arama yapma hakkında daha fazla bilgi edinin. Tüm postalar etiketi tüm iletilere eklenir. Arşivlenmiş bir iletiyi Tüm postalar etiketini açarak bulabilirsiniz.
Profilinize gitmek için simgesine veya sağ alttaki profil resminize dokunun. Sağ üstteki simgesine ve sonra Hareketlerin'e dokunun. Yakınlarda silinenler'e dokunun.
Instagram uygulamasını açın ve profilinize gidin. Arşivlemek istediğiniz gönderiyi seçin. Gönderinin sağ üst köşesinde bulunan üç noktalı menü simgesine dokunun. Açılan menüden “Arşivle” seçeneğini seçin.
Profilinize gitmek için simgesine veya sağ alttaki profil resminize dokunun. Profil bilgilerinizin altındaki simgesine dokunun. Taslaklar'a dokunun ve sonra düzenlemek istediğiniz Reels videosunu seçin.
Bu, ekranının sağ alt tarafındadır ve tıklayınca profil sayfan açılır. ☰ butonuna tıkla. Bu, ekranının sağ üst köşesindedir. Arşiv'e tıkla.
Seçenekler > Arşivle > Tamam'a basın. Aşağı düğmesi > Arşivlenmiş sohbetler'e basarak Sohbetler listesinin en altına gidin. Arşivden çıkarmak istediğiniz bireysel sohbeti veya grup sohbetini seçin. Seçenekler > Arşivden çıkar > Tamam'a basın.
Instagram'a gelen yeni 'arşiv' özelliği kullanıcıların sadece kendilerinin görebileceği paylaşım klasörü anlamına geliyor. Profil sayfanız açıkken uygulamanın hemen sağ üst kısmında yer alan arşiv butonuna dokunarak arşivlediğiniz tüm fotoğraflara ulaşabiliyorsunuz. Bu fotoğrafları sizden başka da gören kimse yok.
iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda Fotoğraflar uygulamasını açın, Arşiv sekmesine gidin ve Tüm Fotoğraflar'a dokunun. Ardından ekranın en alt kısmına gidin. Mac'inizde Fotoğraflar uygulamasını açın. Kenar çubuğunda Arşiv'i seçin ve araç çubuğundaki sekmeler listesinde Tüm Fotoğraflar'ı tıklayın.
Arşiv kutusunu kısaca, arşivleme amacıyla kullanılan bir tür saklama kutusu olarak tanımlayabiliriz. Arşivleme kutusu veya arşiv kolisi olarak da bilinen bu kutuların en önemli özelliği, farklı pek çok belge, evrak veya dosyayı derli toplu şekilde bir arada tutmak ve bunları fiziksel etkilere karşı korumaktır.
Bunun için gizlemek istediğiniz fotoğraf ya da videoyu açın. Sağ üst köşesindeki “...” seçenekler butonuna dokunun ve “Arşivle” seçeneğine dokunun. İşte bu kadar! Artık bu gönderiniz profil ziyaretçileriniz tarafından görüntülenemez, sadece siz Arşiv sayfasını ziyaret ettiğinizde görebilirsiniz.
Arşivleme özelliği varsayılan olarak açık olmalıdır, ancak açık değilse Ayarlar'dan açabilirsiniz . Gizlilik Ayarlarınızda Hikayeler panelini bulun ve Arşive Kaydet yazan seçeneği açın. Eski Instagram Hikayelerinizi görüntülemek için profil ekranınıza gidin ve sağ üst köşedeki hamburger simgesine dokunun.
Instagram ayarlarından ufak bir düzenlemeyle paylaşılan tüm hikâyelerin otomatik olarak telefon galerisine kaydedilmesi sağlanabiliyor.
Öncelikle hesabında paylaştığın hikayeler 24 saat süreyle görünür. 24 saat dolunca otomatik olarak yüklediğin hikaye silinir. 24 saat sonra silinen hikayeler ise arşiv kısmında tutuluyor. Dilersen buradaki hikayeleri öne çıkarılanlara ekleyerek her zaman görünür hâle getirebilirsin.
Menüde yer alan arşiv bölümüne tıklayın. Hikayeler arşivi bölümü karşınıza çıkacak. Buradan paylaştığınız tüm hikayeleri inceleyebilirsiniz. Silmek istediğiniz hikayeleri işaretleyip sil butonuna basarak silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Instagramda eğer kullanıcının hikayesini göremiyorsanız. Sizi engellediğini ya da hikayelerini görmenizi engellediğini anlayabilirsiniz. Kullanıcının normalde öne çıkardığı hikayeleri de görüntüleyemiyorsanız, kişi size hikayelerini gizlemiş olabilir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri