Çift SIM'i ayarlama Ayarlar > Hücresel'e gidin, sonra en az iki hattınız olduğundan emin olun (SIM'ler başlığının altında). Bir hat eklemek için iPhone'da hücresel servisi ayarlama konusuna bakın. İki hat açın; hatta dokunun, sonra Bu Hattı Etkinleştir'e dokunun.
SIM kart tepsisindeki küçük deliğe bir ataş veya SIM çıkarma aletini sokun ve iPhone'a doğru iterek SIM tepsinizi çıkarın. Yeni SIM kartın bir köşesindeki çentiğe dikkat edin. Yeni SIM kartı tepsinin alt tarafına yerleştirin. Çentik nedeniyle kart, tepsiye yalnızca tek yönde takılabilir.
Çift SIM kullanmak için iOS 12.1 veya sonraki bir sürümü, iki nano SIM kart ve aşağıdaki iPhone modellerinden biri gerekir: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max. iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max. iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max.
eSIM'i destekleyen tüm iPhone modellerinde birden fazla eSIM bulunabilir ve bu modellerde aynı anda iki etkin SIM ile Çift SIM kullanılabilir. Çift SIM özelliğini fiziksel SIM ve eSIM ile kullanabilirsiniz. iPhone 13 ve sonraki modelleri de iki etkin eSIM'i destekler.
Eğer DUAL SIM ulaşılabilirliği özelliği etkinleştirilirse ve örneğin SIM1 kartıyla bir görüşme yapılıyorsa, SIM2 kartına gelen çağrılar SIM1 kartına yönlendirilir. Bu durumda, devam eden çağrıyı beklemeye alabilir ve SIM2 kartından (yani devre dışı kalan karttan) SIM1 kartına yönlendirilen çağrı yanıtlanabilir.
İlgili 18 soru bulundu
Çift SIM'i ayarlama
İki hat açın; hatta dokunun, sonra Bu Hattı Etkinleştir'e dokunun. Hücresel Plan Etiketi, Wi-Fi ile Arama (operatörünüzde varsa), Diğerlerinde Aramalar veya SIM PIN gibi ayarları da değiştirin. Etiket Telefon, Mesajlar ve Kişiler'de görünür.
Değişiklik (Nisan, 2021): Bahsedilen 120 günlük süre bir yıl için bahsedilen limitmiş ve bu limit her yıl değişiminde sıfırlanıyormuş. Çift SIM'li telefonlarda her SIM yuvasının ayrı IMEI numarası olduğu için 365 günün 240 günü kullanmak mümkün oluyor.
Ayrıca aynı cihaz üzerinde hem fiziksel SIM kartınızı hem de e-SIM profilinizi kullanabilmeniz mümkün. Bu da telefonun hem fiziksel hem e-SIM destekli olması önemli.
Telefonunuz çift kart çift bekleme tek geçişi desteklemektedir. Bu, telefonda aynı anda yalnızca bir SIM kartın çalışabileceğini belirtir. Bunun nedenle telefonunuz ikincil SIM karta gelen ve indirilen SMS ve MMS mesajlarına öncelik verir ve birincil SIM karttaki ağ kesintiye uğrar.
Tüm sorularınızın net cevaplandığı video sonrasında yurtdışı telefon almak konusunda aklınızda soru işareti kalmayacak. sim1 4 ay sim2 4 ay kullanım sayesinde 12 ayın 8 ayı kayıtsız kullanım ile kullanabilirsiniz.
SIM KARTSIZ IPHONE DÖNEMİ
Apple'ın resmi açıklamasına göre, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro modelleri ABD'de SIM kart tepsisi olmadan satılacak.
Çin ana karasında iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max modellerindeki SIM tepsisine iki nano SIM kart yerleştirilebilir.
iPhone'daki eSIM nedir? eSIM, fiziksel bir SIM kullanmak zorunda kalmadan operatörünüzün sağladığı hücresel veri planını etkinleştirmenize olanak tanıyan, endüstri standardı bir dijital SIM'dir. Bir iPhone'a sekiz adet veya daha fazla eSIM yükleyebilir ve iki telefon numarasını aynı anda kullanabilirsiniz.
Dolayısıyla telefonu kırmadan ve çipi sökmeden fiziksel olarak çıkarmanız mümkün değildir. Çıkarılabilen SIM kartın yaptığı her şeyi yapar. Peki, eSIM Türkiye'de var mı, kullanılıyor mu? Türkiye'de elektronik sim teknolojisi, 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren aktif olarak kullanılıyor.
A2894 Türkiye'de garantisi kabul edilen model.
EN İYİ REFERANSIMIZ YÜZLERCE MUTLU MÜŞTERİMİZ. CİHAZ % 100 ORJİNAL İPHONE 14 PRO MAX 128 GB MODELİDİR. 1 FİZİKİ 1 E-SİM MODELİDİR. İŞ YERİMİZDE APPLE TARAFINDAN 1 YIL ULUSLARARASI GARANTİ İLE BERABER 1 HAFTA İÇİNDE OLUŞAN FABRİKASYON ARIZALARDA BİREBİR CİHAZ DEĞİŞİMİNİ YAPMAKTAYIZ.
Arkadaşlar. Pro da A2890, Pro Max de ise A2894 modelleri dışında ülkemizde garanti yok. Telefonunuzda sınırlı garanti yazar ama Türkiye de geçerli değil.
SIM hizmetleriyle ilgili mevzuat, eSIM için de geçerli olacak. eSIM ile de kullanılsa, mobil cihazlara IMEI kaydı için 120 günlük süre sınırı uygulanacak....
E-sim talebi
Elektronik Sim barkodunu IMEI kaydı yaptırmadan önce talep etmenizi öneririz. IMEI kayıt işleminden sonra gönderilen barkodlar için Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK)'da yeni e-sim barkodu no'su ile IMEI no'sunun eşleşme süreci olmaktadır.
Yurtdışından alınan iphone kayıtsız kullanım sırasında 120 gün kullanım sonrası şebeke kapanır ancak e-sim barındıran iphonelarda bayiye giderek e-sime geçiş yapıp +120 gün daha kullanabiliyorsunuz.
Yurtdışından getirilen telefonlar, Türkiye'ye girdiği anda gümrükte kayıt altına alınır. Bu işlem, telefonun pasaportu ibraz edilerek gerçekleştirilir. Pasaport ibraz edildiğinde, telefonun IMEI numarası kayıt altına alınır ve telefon kullanıma açılır.
Pasaportsuz IMEI kaydı nasıl yapılır 🛂
kimlik kartıyla giriş - çıkış yapılabilen bir yerden telefonu aldıysanız, IMEI kaydı için pasaporta ihtiyacınız yok. Kimlik kartınızla da IMEI kayıt işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Yurtdışından getirilen telefonlar 120 gün kayıt yaptırmadan kullanılabilmektedir. Cihaz 120 gün içinde kayıt edilmemesi durumunda iletişime kapatılmaktadır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri