Çocuğunuzun aygıtında parolayı değiştirmek veya kapatmak için Ayarlar > Ekran Süresi > [çocuğunuzun adı] öğesine dokunun. Ardından Ekran Süresi Parolasını Değiştir veya Ekran Süresi Parolasını Kapat'a dokunun ve Face ID, Touch ID ya da aygıt parolanız ile değişikliği doğrulayın.
Tüm sınırlamaları kaldırma
Geçici olarak tüm sınırlamaları kaldırabilir ve daha sonra bunları tekrar ekleyebilirsiniz. Apple TV'de Ayarlar'ı açın. Genel > Sınırlamalar'a gidin, sonra Sınırlamalar'ı seçin. Parolayı girin, sonra Sınırlamalar'ı Kapalı'ya ayarlayın.
iPhone modellerinde bazen bazı problemler yaşanabiliyor. Bunlardan biri de sınırlamalar nedeniyle hesaptan çıkış yapılamamasıdır. Bunun nedeni, cihazın kullanımını kısıtlayan ve Apple Kimliği'nden çıkış yapamamanıza yol açan ekran süresini etkinleştirmiş olmanızdır.
iPhone veya iPad'de
Aile düzenleyicisinin aygıtında Ayarlar > Ekran Süresi'ne gidin. Ekranı aşağı kaydırın ve Aile bölümünde çocuğun adını seçin. Ekran Süresi Parolasını Değiştir'e ve açılan ekranda yeniden bu seçeneğe dokunun. Ardından Face ID, Touch ID veya aygıt parolanızla kimlik doğrulaması yapın.
İlgili 33 soru bulundu
Belirli uygulamaların kullanımını, yeni uygulamaların yüklenmesini veya hesaplardaki ya da ses yüksekliği sınırındaki değişiklikleri engellemek için sınırlamaları kullanın. Sınırlamaları açma: Ayarlar > Genel > Sınırlamalar bölümüne gidin ve sonra Sınırlamaları Etkinleştir'e dokunun.
Cihazınızın Ayarlar menüsüne girin. Karşınıza çıkan menüde Ekran sekmesine tıklayın. Ekran sekmesinde yer alan Zaman Aşımı kısmına tıklayın. Karşınıza çıkan ekranda 15 saniye, 30 saniye, 1 dakika, 2 dakika, 3 dakika, 4 dakika, 5 dakika ve 10 dakika seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.
Aygıt sınırlamaları
Sınırlamalar, kullanıcıların belirli bir uygulamaya, servise veya bir MDM çözümüne kayıtlı bir iPhone, iPad, Mac veya Apple TV işlevine erişmesini engellemeye yardımcı olmak için yöneticiler tarafından etkinleştirilebilir (ya da bazı durumlarda etkisizleştirilebilir).
SIM kartınızın başka kişiler tarafından telefon aramaları veya hücresel veri için kullanılmasını önlemek amacıyla bir SIM PIN kullanabilirsiniz. Böylece, aygıtınızı her yeniden başlattığınızda veya SIM kartınızı her çıkardığınızda SIM kartınız otomatik olarak kilitlenir ve durum çubuğunda "Kilitli SIM" ifadesi görünür.
Bir diğer özellik olan Uygulama Sınırları ise, belirlediğiniz uygulamaları ne kadar kullanacağınızı ayarlamanıza yardımcı olacak bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Belirlenen süre tamamlandığında, iOS bu yazılıma erişimi engelleyecek. Uygulama Sınırları, aynı iCloud hesabına bağlı tüm iOS cihazları için uygulanacak.
Parolayı sıfırlama
Arka arkaya altı kez yanlış parola girerseniz aygıtınıza giriş yapamazsınız ve iPhone'un etkisizleştirildiğini belirten bir mesaj alırsınız.
Ayarlar'a gidip Ekran Süresi'ne dokunun. İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları'na dokunun. İstenirse parolanızı girin. Gizlilik bölümünde değiştirmek istediğiniz ayara dokunun.
Her Zaman İzin Verilen: Her zaman izin verilen uygulamalar atıl zaman sırasında veya uygulama sınırlarından “Tüm Uygulamalar ve kategoriler”e seçtiyseniz kullanılabilir. İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları: Uygunsuz içerikleri ve gizlilik verilerinde değişiklik yapılmasını bir parola ile engellemenizi sağlar.
Apple logosunu görene kadar hem yan düğmeyi hem de sesi kıs düğmesini basılı tutun. iPhone'unuz açılmıyorsa donanımınızı kontrol etmek ve aygıtınızı şarj etmek için bu adımları izleyin. Bir saat kadar şarj etmeniz gerekebilir. Telefonunuz hâlâ açılmıyorsa Apple Destek bölümüne ulaşın.
Sesi aç düğmesine basıp hızla bırakın. Sesi kıs düğmesine basıp hızla bırakın. Yan düğmeyi basılı tutun. Apple logosu göründüğünde yan düğmeyi bırakın.
iPhone cihazınızda sim kilidi ayarlarınız için Ayarlar> Telefon> SIM PIN yolunu izleyerek ayarlara ulaşabilirsiniz. SIM kilidinizi açabilir ya da kapatabilirsiniz.
Ayarlar > Hücresel bölümüne gidin ve hücresel hattınızın açık olup olmadığını kontrol edin. Hücresel hattınız kapalıysa tekrar açın. Ardından, servis olup olmadığını kontrol edin. Ayarlar > Hücresel bölümünde hücresel hattınızı görmüyorsanız bir eSIM ayarlamalı veya fiziksel bir SIM kart takmalısınız.
ManageEngine MDM kaldırmak için adımlar.
Yönetilen mobil cihazda Ayarlar'a gidin . Cihaz yöneticisi uygulamaları'ni seçin ve ManageEngine MDM devre dışı bırakın. Devre dışı bırakmayı seçtiğinizde size İptal veya Sil seçeneği gelecek Sil i seçin.
Ayarlar > Genel > Profiller'e veya Profiller ve Aygıt Yönetimi'ne dokunun.
Ayarlar > Ekran Süresi'ne gidin, sonra açmadıysanız Ekran Süresi'ni açın. Atıl Süre'ye dokunun, sonra Atıl Süre'yi Yarına Kadar Aç'a ya da Atıl Süre'yi Zamanlamaya Kadar Aç'a dokunun (Zamanlanmış açıksa). İsteğe bağlı atıl süreyi kapatmak için Atıl Süre'yi Kapat'a dokunun.
Dokunmanızın algılanması için ekrana ne kadar süreyle basmanız gerektiğini belirlemek için Tutma Süresi'ni kullanabilirsiniz. Tutma süresini 0,3 saniyeden fazla olacak şekilde artırırsanız ekrana dokunduğunuzda daire şeklinde bir sayaç görünür.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri