Peşin MTV, Gelir Vergisi ve Tapu Harç Ödemelerinize Sonradan 3 Aya Varan Taksit Fırsatı!
Tedarikçinizden peşin olarak gerçekleştirmek zorunda kaldığınız alışverişlerinizi uygun faiz oranları ile 12 aya kadar sonradan taksitlendirebilir, firmanıza uygun ödeme planı oluşturabilirsiniz. gerçekleştirebilirsiniz. - Peşin alışverişlerinizi işlem sonrası 2-12 arası taksitlendirebilirsiniz.
Maximum Kart'ınızla gib.gov.tr adresinden gerçekleştireceğiniz 300 TL ve üzeri 200.000 TL'ye kadar olan peşin Gelir vergisi ve Tapu Harç ödemelerinizi Maximum Mobil ve İşCep kanallarından faizsiz 2, 3 veya 4 taksit olarak taksitlendirebilirsiniz.
Kampanya Koşulları
gib.gov.tr'den World Pay QR Kod ile yapacağınız vergi ödeme işlemleriniz 3 taksite bölünecektir.
Vergi Dairesi Ödemeleri ve Telefon Harcı Ödeme. Türkiye İş Bankası kanalları aracılığıyla gelir vergisi ödeme ve IMEI harç ödemesi işlemlerinizi hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
İlgili 41 soru bulundu
Tüm vergi ödemelerinizi Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın banka kartları ile İNTERAKTİF VERGİ DAİRESİ'nin web (ivd.gib.gov.tr) adresi veya mobil uygulaması (GİB Mobil) üzerinden ya da bu bankalarla birlikte Ziraat Katılım, Vakıf Katılım ve Emlak Katılım bankalarının online bankacılık hizmetlerinden yararlanarak ...
Kampanya kapsamında; QNB Finansbank web sitesinden, www.gib.gov.tr ya da İnternet/Cep Şubesi'nden ve tüm şubelerden kredi kartları ile ödeme yapılabilir.
Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Ayrıca Türkiye Halk Bankası A.Ş., Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'ye ait banka kartlarıyla, vergi dairelerince tahsil edilen tüm vergi, harç ve idari para cezası vb. ödemelerin İnteraktif Vergi Dairesi üzerinden yapılabilmesi mümkündür.
Kamuya yönelik vergi ve idari para cezası gibi borçlarını yeniden yapılandıranların, uygulamadan yararlanabilmesi için ilk ve ikinci taksit tutarlarını belirlenen tarihe kadar ödemesi gerekiyor. Yapılandıran borçlar, yapılan tercihe göre peşin veya aylık dönemlerle azami 48 aya kadar taksitler halinde ödenebiliyor.
Vergilerin kredi kartı ile ödenmesi, online olarak verilen bir hizmettir. Vergiler internet üzerinden, vergi dairesine gitmeden rahatlıkla ödenebilir. Yani vergi dairesi vezneleri kredi kartı kabul etmez.
Bağlı olunan vergi dairesine posta yoluyla da başvuru mümkün. Hiç vergi dairesine gitmeden Gelir İdaresi Başkanlığı internet adresi (gib.gov.tr) veya e-Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden İnteraktif Vergi Dairesine giriş yaparak da başvuru yapılabilir.
Vergi affı başvuruları son tarihi nedir? Vergi affı için son başvuru tarihi 31 Mayıs 2023 olarak belirlenmiştir. Borçlarını yapılandırmak isteyen mükelleflerin, yapılandırma başvurularını 31 Haziran'a kadar yapmaları gerekmektedir. İlk taksit ve peşin ödemenin de 30 Temmuz 2023 tarihine kadar yapılmalıdır.
Ödemelerinizi; anlaşmalı bankaların şubelerinden veya internet bankacılıklarından, vergi dairelerine, interaktif vergi dairesine veya gelir idaresi başkanlığı internet sitesinden kolaylıkla yapabilirsiniz. İnternet üzerinde yapacağınız ödeme işlemlerini 7/24 gerçekleştirebilirsiniz.
Güncel kampanyalara buradan ulaşabilirsiniz. İş Bankası Ticari Kredi Kartınız ile seyahat ve konaklama sektörlerinde yapacağınız 2.000 TL ve üzeri, toplamda 100.000 TL'ye kadar peşin alışverişlerinizi İşCep veya Maximum İşyerim'den 4 ay vade ile sonradan taksitlendirme fırsatından yararlanabilirsiniz.
İnternet Şubemiz > Kredi Kartlarım > Taksitlendir / Ertele > Taksitlendir seçeneği seçerek iletebilirsiniz. Ticari kredi kart taksitlendirme ve Taksitli Nakit Avans yetkilerinizi Maximum İşyerim uygulaması > Kart İşlemleri > Kart Ayarları menüsü üzerinden veya Şubelerimizden güncelleyebilirsiniz.
İşCep'ten > Kartlarım > Harcamalarım adımlarını takip ederek, İnternet Şubemizden > Kredi Kartlarım > Kampanyalar > Taksitlendir / Ertele menüsüne ulaşarak, 0850 724 0 724 Telefon Şubemizden müşteri temsilcisine bağlanarak, Şubelerimize başvurarak.
2023 emlak vergisinin ilk taksit ödemeleri geçtiğimiz aylarda tamamlandı. Şimdi ise bu yılın ikinci taksitleri gündemde. Peki, emlak vergisi ikinci taksit ödemesi ne zaman, nasıl yapılacak? Yıl içerisinde 2 taksitle ödenen emlak vergisinin 2'nci taksiti Kasım ayı (1-30 Kasım 2023) boyunca ödenebilecek.
Borç son ödeme tarihine kadar ödenmezse takipli hale gelir. Eşzamanlı olarak ödenmeyen tutar için vergi gecikme cezası uygulanır. Takipli hale gelen borcun bir süre daha ödenmemesi halinde vergi cezası olarak faiz yaptırımı uygulanır. Vergi borcunun ödenmemesi durumunun devamında ise cezai yaptırımın boyutu genişler.
MATRAH VE VERGİ ARTIRIMINDA ÖDEME SÜRESİ VE ŞEKLİ
Matrah veya vergi artırımı sonucunda tahakkuk eden vergilerin tamamının 31 Temmuz 2023 tarihine kadar peşin olarak ödenmesi hâlinde, bu vergilerden (damga vergisi hariç) %10 indirim yapılır ve katsayı uygulanmaz.
- gib.gov.tr adresi üzerinden doğrudan yapılacak 300 TL ve üzeri peşin ödemeler sonradan 2 veya 3 taksit olarak faizsiz taksitlendirilebilecektir.
Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr'de ödeme seçeneklerinden kredi kartı seçilip Bonus Card'ınızın kart bilgilerini girerek ve 50.000 TL'ye kadar olan aşağıda belirtilen vergi ödemelerinizi yapabilir, işlemlerinizde Bonus'un sunduğu taksitli ödeme imkanlarından yararlanabilirsiniz.
Müşterilerimize Akbank kredi kartlarımızla Gib.gov.tr üzerinden yaptıkları kira gelir vergisi ödemelerinde herhangi bir ücret de ödemiyor” dedi. Banka, bireysel ve kurumsal internet şubesi üzerinden yapılan ödemelerde üç taksit seçeneğini seçmeli olarak sunuyor.
- İşCep uygulamamızdan, isbank.com.tr internet şubemizden ve Maximum Mobil uygulamamızdan 2 veya 3 taksite bölebilirsiniz.
Bu tarihler arasında www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr , https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Ziraat Katılım Bankkart kredi kartı ile yapılacak MTV ödemeleri 4 taksite bölünecektir.
Gelir vergisi ne zaman ödenir? Gelir Vergisi iki taksitle ödenir. Eğer gelir sadece basit usulde tespit edilen ticari kazançlardan oluşmuyorsa ilk taksit mart ayı sonuna kadar, ikinci taksit temmuz ayı sonuna kadar ödenir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri