İşte adım adım iPhone'da hard reset atma: Ses açma tuşuna basıp hızlıca bırakın. Ses kısma düğmesine basıp hızlıca bırakın. Yan tuşa basılı tutun.
iPhone'u silmek için Ayarlar'ı kullanma
İşiniz bittiğinde, Ayarlar > Genel > iPhone'u Aktar veya Sıfırla'ya dönün ve sonra Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunun. iPhone'daki tüm verilerinizi silme: Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunun.
İlgili 33 soru bulundu
Android Telefonları Sıfırlama Yöntemleri
Hard format atmak için öncelikle telefonunuzu kapatmanız gerekiyor. Telefonunuzu kapattıktan sonra ise, home, güç ve ses açma tuşlarına aynı anda basmanız gerekiyor.
Apple logosunu görene kadar hem yan düğmeyi hem de sesi kıs düğmesini basılı tutun.
iPhone SE (1. nesil) dahil olmak üzere iPhone 6s veya önceki modelleri ve iPod touch (6. nesil) veya önceki modelleri: Ana Ekran düğmesini ve üst (ya da yan) düğmeyi aynı anda basılı tutun. Kurtarma modu ekranını görene kadar her iki düğmeyi basılı tutmaya devam edin.
Tüm Ayarları Sıfırla: Ağ ayarları, klavye sözlüğü, konum ayarları, gizlilik ayarları ve Apple Pay kartları da dahil olmak üzere tüm ayarlar silinir ve saptanmış değerlerine döndürülür.
Android 9 / 10 /11 için: Ayarlar altında Sistem > Sıfırlama seçenekleri yolunu izleyin Tüm verileri sil (fabrika ayarlarına sıfırla) seçeneğiyle devam edin. *Ekran kilidiniz varsa, ekran desenini, PIN kodunuzu veya şifrenizi girmeniz gerecektir. 3. Telefonu sıfırla butonuna dokunun.
En basit anlatımıyla iPhone'unuzu açmak için, güç düğmesini uzun basmanız veya cihazı şarj ederken açma düğmesine basmanız gerekir. Diğer bir konur bir iPhone'u açmak için "Ses Kısma" düğmesine ve "Home" butonuna basılı tutun. iPhone'u açın: Eğer iPhone'unuz açılıyorsa, Apple logosu görünecektir.
Yan düğmeye basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeyi basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin. Aygıtınız donduysa veya yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayın. Aygıtınızı yeniden açmak için yan düğmeye basıp Apple logosu görünene kadar düğmeyi basılı tutun.
Eğer iPhone'un parolasını unuttuysanız telefonu geri döndürebilmenin tek bir yolu var, o da iPhone'u tamamen sıfırlamak. Bu sıfırlama işlemi ise iPhone'u bilgisayara bağlamak ve telefonu kurtarma modu alarak gerçekleşiyor.
Fabrika ayarlarına geri yükleme işlemiyle iPhone, iPad veya iPod'unuzdaki bilgiler ve ayarlar silinip iOS, iPadOS veya iPod yazılımının en son sürümü yüklenir.
Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunduğunuzda, Apple Pay için eklediğiniz kredi veya banka kartlarının yanı sıra tüm fotoğraflar, kişiler, müzikler ya da diğer uygulamalar da dahil olmak üzere aygıtınız tamamen silinir. Ayrıca iCloud, iMessage, FaceTime, Game Center servisleri ve diğer servisler de kapatılır.
Home tuşu ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun. Ekran Apple logosu gelince tuşları bırakmayın. Kurtarma Modu (Recovery Mode) açılana kadar tuşlara basılı tutmaya devam edin. Kurtarma Modu'na girdiğiniz cihazlarınızı buradan sıfırlayarak kilitlenen telefonunuzu açabilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz.
iPhone cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlamadan önceki tüm adımları uyguladıysanız, sıfırlama işlemine hazırsınız demektir. Bunun için, Ayarlar > Genel > Sıfırla bölümüne gidin. Daha sonra karşınıza “ Tüm Ayarları Sıfırla ” ve ” Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil ” seçenekleri çıkacaktır.
Recovery menüsüne giriş Neredeyse her Android cihaz ortak olan tuş kombinasyonu ile bu menüye erişim sağlayabilirsiniz. Cihazınızı kapattıktan sonra Ses açma + Ana ekran tuşu + Güç tuşuna basılı tutarak telefonu açın. Açılış logosu görüldüğü anda güç tuşuna basmayı bırakın.
Home butonu, güç butonu ve ses açma butonuna aynı anda basılı tutarak cihazı açın. Açılan Android Recovery ekranında, ses tuşlarını kullanarak Wipe data / Factory reset seçeneğinin üzerine gelin. Güç butonuna basarak seçeneği seçin. Yine ses tuşlarını kullanarak evet seçeneğinin üstüne gelin ve güç tuşu ile tıklayın.
Android Telefonlarda Hard Reset
“Ses açma, ana ekran ve güç” tuşlarına aynı anda basmaktır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri