Konya Kağıt A.Ş. Güneşli Ambalaj Tesisleri bir Bera Holding kuruluşudur.
(KONKA) Şirket Bilgileri. Şirket; kâğıt üretimi, karton ambalaj ve defter üretimi olmak üzere 3 ana üretim faaliyetinde bulunmaktadır.
KONYA KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2021 yılından bu yana Bera Holding A.Ş.'de, 2022 yılından itibaren de Bera Turizm İnşaat Seyahat Ticaret Anonim Şirketi'ni Temsilen Konya Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Mustafa Ulvi BEZİRCİ / Başkan Yrd.
Konya Kagit'ın başlıca ürünleri, hamur yazı tabı kağıdı bobinleri ve A3-A4-A5 ebatlarında fotokopi kağıtları, A4/A5 defterler, baskı ve ambalaj ürünleridir. Şirket'in üretim kapasitesi, yıllık 100 ton kağıt, 10 ton defter, 20 ton karton matbaa, baskı ve ambalaj ürünleri olmak üzere, toplamda yıllık 130 tondur.
İlgili 21 soru bulundu
Halka arz edilen Şirket payları 26/11/2021 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 6,95 TL/pay baz fiyat, "KONKA.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 1.000.000 TL olarak belirlenmiştir.
KONKA Hisseleri 2023 yılı içerisinde en yüksek 75.8016 TL, en düşük ise 24.6933 TL'den işlem görmüştür.
Burun etlerinin yapısal olarak büyük oluşları ya da bunları şişiren bazı koşul ve hastalıklar burun tıkanıklığına yol açabilirler. Örneğin hava kirliliği, sigara kullanımı, alerji, çeşitli sinüzitler ve bazı burun açıcı spreylerin uzun süre kullanılması konkaların bozulmasına ve büyümesine neden olabilir.
Konya Kağıt A.Ş. Güneşli Ambalaj Tesisleri bir Bera Holding kuruluşudur.
Şirket Yönetim Kurulu'nun 05.07.2023 tarihli toplantısında, nakit kar payı dağıtım tarihi 25 Temmuz 2023 olarak belirlenmiştir. Kar dağıtımı tek seferde ve nakit olarak yapılacaktır. Karda imtiyazlı pay grubu yoktur. A grubu payların tamamı tam mükellef tüzel kişilere ait olduğundan stopaj uygulanmayacaktır.
KONKA Hisse - Konya Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş.
1989 yılından beri fiili yatırımlarına devam ediyor. Haşim Bayram tarafından kurulan şirket, köklü geçmişiyle Türkiye'de kağıt üretiminin öncü şirketlerinden biri olmayı başarıyor.
Burun etleri arasında en fonksiyoneli alt konkadır. Süngere benzer yapıdaki kemiklerden oluşur ve bu kemiği mukoza kaplar. Sinüzit ve alerjik durumlarda alt konka iltihaplanır. Kronik bir iltihaplanmada solunumda zorlanma, horlama, ağız açık uyuma gibi semptomlar görülmeye başlanır ve buna konka şişmesi denir.
1991 yılında Türkiye İş Bankası, sahip olduğu Konya Çimento Sanayii A.Ş. hisselerini blok satış yöntemiyle dünyanın sayılı çimento üreticilerinden olan Fransız VICAT Grubu'na devretmiştir. VICAT Grubu halen şirketimizde % 81,88 paya sahiptir.
Konya Kağıt, 1 adet (lot) hisseye brüt 0,82 TL (net 0,74 TL ) nakit temettü ödemesinde bulunacak. Şirket geçtiğimiz yıl da hisse başına brüt 0,27 TL kâr payı vermişti. 24 Temmuz 2023 günü hisseyi alanlar nakit temettü hakkından yararlanabilecek. 24 Temmuz 2023 günü satanlar ise yararlanamayacak.
SPK'nın 12 Şubat'ta devreye aldığı düzenlemeler sonrasında Yatırım Finansman, İMKB şirketlerinin bedelsiz potansiyelini araştırdı. Yapılan çalışmaya göre bedelsiz potansiyeli en yüksek hisseler; Kartonsan, Konya Çimento, Göltaş ve Goodyear.
Ameliyatta konka mukozası korunduğundan özellikle alerjik riniti olan hastalarda nadir de olsa konkalar tekrar büyüyebilir.
Fiyatların belirlenmesindeki en temel unsur arz-taleptir. Hisse senedi fiyatlarını da alıcı ve satıcılar belirler. Hisse senedi fiyatları çoğunlukla ekonomik gelişmelerinden etkilenir. Olumlu ekonomik gelişmeler olumlu, olumsuz gelişmeler ise olumsuz etki yaratır.
Arz-Talep Dengesi
En temel olarak, hisse senedine karşı oluşan arzın fazla olması fiyatını arttırırken, talebin düşük olması da fiyatın düşmesine neden olur. Hisse senedinin popülerleşmesi arzı arttırır fakat senetler sınırlı olduğu ve almak isteyen kişi sayısı fazla olduğu için fiyatlarda artış görülür.
ANA PAZAR: Ana Pazar, Borsaya ilk kotasyonda halka arz edilen kısmının piyasa değeri 200 milyon TL – 50 milyon TL arasında olan payların işlem göreceği pazardır. ALT PAZAR: Alt Pazar, Borsaya ilk kotasyonda halka arz edilen kısmının piyasa değeri 50 milyon TL'nin altında olan payların işlem göreceği pazardır.
Yıldız Pazar (Z) : Borsaya ilk kotasyonda halka arz edilen kısmının piyasa değeri 300 milyon TL ve üzeri olan payların işlem göreceği pazardır. Ana Pazar (N) : Borsaya ilk kotasyonda halka arz edilen kısmının piyasa 300 milyon TL - 75 milyon TL arasında olan payların işlem göreceği pazardır.
Örneğin gerekli kriterleri yerine getirmeyen bir şirket, doğal olarak hisse ve değer kaybı yaşar. Böyle bir durumda firma, bulunduğu konumu kaybederek bir alt pazarda faaliyet göstermeye başlar. Aynı şekilde gereken koşulları yerine getirerek değerlenen bir şirket de üst piyasaya geçerek burada işlem görür.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri