Alman Malı Derin Pulse Dedektör.
Dünyanın en stabil, en başarılı Pulse Dedektörü Alman malı Lorenz Z1… Cihazı satın alan müşterilerimize gerçek arazide detaylı eğitim vererek teslimatını yapıyoruz.
En iyi markalar olarak; Groundtech Metal Detectors, Conrad Metal Dedektorleri, Alman Tero Vido, OKM ve Treasurehunter3D modellerini sizlere önerebiliriz. Define Dedektörleri metal ayırma özelliğine sahip dedektör teknolojileridir.
Lorenz z1 dedektör tarihi ören yerlerindeki büyük defineleri ve hazineleri 3 metre derinden garantili bulabilmektedir. Lorenz z1 fiyatı yüksek olsada alman markası ve pulse sistemli olması, derin 1x1 çerçeve başlık olması arazide arama yaparken heykel ve külçe altın olan metal parçaları bulabilmektedir.
İlgili 42 soru bulundu
Derin arama dedektörü modellerinin kaç metrelik derinlik ölçme kapasitesine sahip olduğu da mühim bir konudur. En iyi dedektör kaç metre gösterir noktasında ölçülen değer maksimum 6 metredir.
Metal Yoğunluğu Altın Bulmayı Zorlaştırır
Dedektörler metal yoğunluğu olan kapalı alanlarda kullanılamaz; Ev içerisinde tavan ve zeminde bulunan hasır demirler, duvarlardaki kolon demirleri ve ev içerisindeki diğer metal eşyalar da cihazların çalışmasını engellemektedir.
Seri numara ve güvenlik etiketi: Orijinal dedektörlerin üzerinde seri numara ve güvenlik etiketi bulunur. Bu numaraları kontrol ederek ürünün orijinal olup olmadığını teyit edebilirsiniz. Malzeme kalitesi: Sahte dedektörler, genellikle düşük kaliteli malzemelerden yapılmış olabilir.
OKM dedektörleri Altenburg, Almanya'daki merkezimizde geliştirilmiş, tasarlanmış ve üretilmiştir. Define avcılarını, arkeologları ve profesyonelleri ilgilendiren ve onları destekleyen yeni teknolojiler hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz!
Nokta Dedektör, İstanbul Aydınlı Kimyacılar Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikasında, altın ve metal arama, güvenlik ve endüstriyel uygulamalar için tasarlanmış birçok model üretmektedir.
Garrett GTI 2500 amerikan üretimi define dedektörü 2000 yılının başından itibaren Türkiye'de definecilerin tarafından en çok tercih edilen cihazdır.
Aynı zamanda çok merak edilen sorulardan birisi de x-ray cihazında alüminyum folyo kullanımıdır ki x-ray cihazında güvenlik en üst düzeyde olduğu için bir ürün gizlenmek istenirse ve alüminyum folyoya sarılırsa dahi cihaz bunu siyah renkte gösterir.
Dedektör taşımak yasaldır ve suç değildir. Dedektör taşımanın bir yaptırımı yoktur. Dedektörünüzü istediğiniz bir yerden başka bir bölgeye rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Sahip olduğunuz dedektörü isterseniz özel arabanız ile, isterseniz otobüs ile, isterseniz uçak ile istediğiniz şekilde taşıyabilirsiniz.
Vücut ısıyı otomatik dengeledikçe kan akışı normalleşir. Çünkü vücut hem soğuktan hem de şoktan kitlenmiş haldedir. Yavaş yavaş çözülmesi için sarı alüminyum folya gibi güçlü maddeyle sarılması gerekir. Ayrıca sarı alüminyum vücudun mikrop kapmasını önler.
Metal dedektörlerinin derinlik tespiti kabiliyeti, arazi tipine ve cihazın teknolojisine bağlı olarak 15 cm ila 2 metre arasında değişir. Yer Altı Radar Dedektörleri (GPR), Yer altı radar dedektörleri (GPR), elektromanyetik dalgalar kullanarak yer altındaki yapıları ve nesneleri tespit eder.
Via GOLD A9 alan tarama cihazı özelliği sayesinde 20 metre ile 100 metre uzak mesafeleri tarayarak ön tespit ve keşif yapmanızı sağlamaktadır. Ayrıca diğer arama mod seçeneği ile 0.1 ile 09 arasında istediğiniz frekans modunda arama imkânı sağlamaktadır.
Yazılımı ve donanımı tamamen yerli imkanlarla üretilen Proton Elic, 2 milyon dolara satışa sunuldu. Yerli girişimci Başbuğ, “Dünyanın en üstün yeraltı görüntüleme cihazını ürettik.
Via Gold Tek Para bölümü ile daha küçük çaplı metal objeleri 60 ile 80 Cm derinliklere kadar tespit ederek rakamsal veriler ile sizlere gösterir.
Altın ise kendine has enerjisi olduğu için bu alan tarama cihazlarında tespit edilebilmesi gerçekleşir. Metallerin üzerinde oluşturdukları boşluklarda yaptığı titreşimler madenin bulunmasında kolaylık sağlar.
Öncelikle şunu belirtmek isteriz uydudan yeraltı görüntüleme sistemi olarak herhangi bir cihaz yoktur. Böyle bir sistem ile bakılması mümkün değildir. Uydudan define yeri bulmak için genellikle arama yapılması istenen alanın Google Earth programı sayesinde cografi olarak keşifleri veya alan noktalamaları yapılabilir.
Define arama çubukları genellikle geniş alan taramaları için işe yaramaktadır. Bu çubuklar ile 400- 500 metre genişliğinde alan taraması yaparak su yataklarını, mezarlıkları, tünel boşluklarını tespit etmek mümkün hale gelmiştir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri