Metro ile Ulaşım: Kadıköy - Pendik Metro hattını kullanarak, Pendik köprüsünden Tuzla Kampüsüne KM - 28, 132 ve 132 - H no'lu İETT araçlarıyla ile ulaşım sağlanmaktadır.
BAĞIRGANLI'DAN KALKAR.
Şehir Merkezinden Pendik Otogarı'na Ulaşım
Bunlardan en çok tercih edilenleri belediye otobüsleri, metro ve minibüsler. Kartal, Kadıköy ve 4. Levent gibi merkezi semtlerden otogara ulaşmak için 132, 132B, 132D, 132E, 133GP, E-11, E-3 ve KM18 numaraları otobüs hatlarını kullanabilirsiniz.
Haritada E-5 pendik-bogaz köprüsü, Kartal, konumuna bakın.
İlgili 19 soru bulundu
D-100 yani E5 karayolu, yan yolları ile beraber İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yetki alanları içerisinde bulunuyor. Şehirde bulunan 39 ilçeye ait ara yollar da ilçe belediyelerinin sorumluluk ağı içerisinde.
YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ: Ağır tonajlı araçlar, kamyonet, kamyon, Otobüs ve diğer tüm araçlar Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçebilecek. 59 metrelik genişliğiyle bittiğinde dünyanın en geniş köprüsü unvanını alacak olan 3. Köprü 8 şerit karayolu 2 şerit demiryolu olarak toplam 10 şeritten oluşacak.
M10 (Pendik Merkez - Sabiha Gökçen Havalimanı) Metro Hattı, İstanbul'un Anadolu yakasında, tamamı Pendik ilçe sınırları içinde, ilk istasyonu Pendik Merkez, son istasyonu ise Sabiha Gökçen Havalimanı olan 9,64 km uzunluğundaki metro hattıdır.
E-10, Kartal - Pendik Sahilyolu adresine giden son Otobüs.
132Z, Pendik/Kartal adresine giden son Otobüs.
KM29 (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)
KM29 otobüs hattının ilk durağı Cevizli Peronlar olup son durağı Sultanbeyli Peronlar - Peron Alani Yönü durağıdır.
Pendik Marmaray durağına gidebilmek için şu ulaşım şekillerinden yararlanabilirsiniz: Otobüs ile 132K, 132P, 16A, 16D araçlarını tercih edebilirsiniz. Tren ile ulaşacaksanız Marmaray (Ataköy Pendik), Marmaray (Halkalı-Gebze) kullanılabilir. Metro ile M4 kullanabilirsiniz.
Kartal ilçesi, batıda Maltepe, kuzeyde Sancaktepe, kuzeydoğuda Sultanbeyli ve doğuda Pendik ilçeleriyle çevrilidir.
Marmaray Durak Güzergahı
Gebze, Pendik, Bostancı, Söğütlüçeşme, Bakırköy ve Halkalı istasyonlarında YHT ve anahat trenlerine hizmet verilmektedir.
Üniversitemiz hastanesi Kasım 2010 tarihinden itibaren hizmetini Pendik Kaynarca'da Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Pendik Araştırma ve Uygulama Hastanesi adı altında sürdürmeye başlamıştır.
Pendik metro durağına gitmek isteyen kişiler buraya nasıl gidilir sorusuna cevap ararlar. Pendik istasyonuna gitmek için pek çok alternatif bulunur. En çok ziyaret edilen Pendik metro istasyonuna otobüsler ile gidebilirsiniz. Bunun için 132E, 500T, E-9, KM12ve KM13 otobüslerini istasyona ulaşımda tercih edebilirsiniz.
Hat M10 Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının Pendik Merkez ile Fevzi Çakmak-Hastane arasındaki kesimini kapsamaktadır.
28.12.2018 tarih ve 2018/10-1 sayılı kararının yürürlüğe girmesiyle kamyon, otobüs, çekici tipi araçlar hariç kamyonet, minibüs, panelvan tipi 2. sınıf araçlar da artık FSM'den geçiş yapabilecek. Özellikle esnaflık yapan sürücülerin FSM'yi kullanma talebi bu yeni kararla birlikte karşılanmış oldu.
- 15 Temmuz Şehitler Köprüsünü; 1. Sınıf araçlar, Tüm yolcu servis araçları, (Turizm, Personel, Okul vb.) Toplu Taşıma Araçları (IETT ve Halk Otobüsü, Otobüs A.Ş. vb. Taksi dolmuş) ve N1 Sınıfı acil yardım ambulansı ve Acil Sağlık Araçları kullanabileceklerdir.
"15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü, tüm 1. sınıf araçlar (Aks aralığı 3,20 metre altında olan binek araçlar otomobil, cip vb.) ve turizm, personel, okul ve benzeri tüm servis araçları, toplu taşıma araçları (İETT ve Özel Halk Otobüsü, Otobüs AŞ., taksi dolmuş) kullanabilecek.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri