SİLİNEN GOOGLE PLAY TEKRAR NASIL YÜKLENİR? İnternet tarayıcınız üzerinden Google Play APK araması yaparak Google Play APK'sını indirebilirsiniz. Cihazınızın ayarlar bölümünden bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemeye izin ver sekmesini işaretleyerek dosyanızın yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
play.google.com adresine gidin. İstediğiniz uygulamaya göz atın veya uygulamayı arayın. Yükle, Yüklendi veya Etkinleştir'i seçin.
Google Play (APK)
Google Play Mağazası, Android oyunları, uygulamaları, filmler, kitaplar içermektedir. İndirdiğiniz APK dosyasının üzerine dokunun. Bu işlemi uyguladığınız takdirde yükleme işlemi başlayacaktır. Böylelikle Android'in resmi uygulama mağazasını akıllı telefon ya da tabletinize yüklemiş olacaksınız.
Play Store uygulamasını açma
Cihazınızda Uygulamalar bölümüne gidin. dokunun. Uygulama açılır; indirmek için içerik arayabilir ve göz atabilirsiniz.
İlgili 17 soru bulundu
İlk adım olarak telefonunuzun 'Ayarlar' bölümüne girin. Daha sonra ise 'Güvenlik' bölümünde yer alan 'Bilinmeyen Kaynaklar' kutucuğunu aktif hale getirmeniz gerekmektedir. Tüm bunların ardından Google Play Store Linki ile arama motoru üzerinden aratmanız ve ardından APK dosyasını telefonunuza indirmeniz gerek.
Android cihazların vazgeçilmez uygulamalarını barındıran platformu Play Store'un son sürümünü ücretsiz olarak anında mobil cihazınıza indirebilirsiniz.
Müzik, film, kitap, Android için uygulamalar ve oyunlar için çevrimiçi satış hizmeti ve aynı zamanda bir de Cloud ortam oynatıcısı içerir. Bu servise web üzerinden, Android'lerde Play Store telefon uygulamasından ve Google TV'den ulaşılabilir. Satılan içeriklere de tüm bu uygulama ve platformlardan erişilebilir.
SİLİNEN GOOGLE PLAY TEKRAR NASIL YÜKLENİR? İnternet tarayıcınız üzerinden Google Play APK araması yaparak Google Play APK'sını indirebilirsiniz. Cihazınızın ayarlar bölümünden bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemeye izin ver sekmesini işaretleyerek dosyanızın yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Bunun için “Google Play'de Android uygulaması yayınla” butonuna tıklıyoruz. Uygulamamızın varsayılan dilini ve adını yazarak “Oluştur” diyoruz. Oluştur dediğimizde “Mağaza Girişi” sayfamıza yönlendiriliyoruz. Mağaza Girişinde zorunlu olan tüm alanları doldurmalısınız.
"Google'dan" bölümünde "Google Play"i bulun ve Ayrıntılar'ı tıklayın. Henüz hiçbir hesap bağlamadıysanız Bağla'yı tıklayın. Zaten bağlı hesaplarınız varsa yeni bir bağlantı isteği oluşturmak için artı düğmesini tıklayın. Bağlamak istediğiniz Google Play Geliştirici hesabının sahibinin e-posta adresini girin.
Google Play Geliştirici Hesabı açmak için kayıt ücreti olarak 25$ ödemeniz gerekiyor. Açılan ekranda kredi kartı veya banka kartı bilgilerinizi girin ve Ödeme Yap butonuna basarak satın alma işlemini tamamlayın.
Önbellek, verilerin telefonunuzda geçici olarak tutulduğu bir bölümdür. Google Play'e girişte bir sorun yaşıyorsanız ilk olarak bu adımı denemenizi öneririz. Önbelleği boşalmak için; Ayarlar>Daha fazla>Uygulama yöneticisi>Google Play hizmetleri>Önbelleği temizle yolunu izlemelisiniz.
Adım #1: Android cihazınızdaki Google Play Store uygulamasını açın. Adım #2: Ekranın sağ üst köşesinde bulunan Profil işaretine dokunun. Adım #3: Uygulamaları ve Cihazı Yönet seçeneğine dokunun. Adım #4: Güncelleme alan mobil uygulamaların yanında Güncelleme Mevcut yazısı göreceksiniz.
Devre dışı uygulamalar listesini kaydırarak Google Play Store uygulamasını arayın. Play Store uygulaması bu devre dışı bırakılan uygulamalar listesindeyse uygulamayı seçin ve etkinleştir'e dokunmayı deneyin.
İpucu: Bir Play uygulamasını silerseniz satın alma işlemleriniz silinmez. Uygulamayı daha sonra telefonunuza yeniden ekleyebilirsiniz.
Uygulamalar'a dokunun. Üstteki açılır menüden "Devre Dışı" seçeneğini belirleyin. Devre dışı uygulamalar listesini kaydırarak Google Play Store uygulamasını arayın. Play Store uygulaması bu devre dışı bırakılan uygulamalar listesindeyse uygulamayı seçin ve etkinleştir'e dokunmayı deneyin.
play.google.com adresine gidin. Sağ üstte profil simgenizi seçin. Bütçe ve Sipariş geçmişi'ni seçin. Siparişlerinizi inceleyin.
Android: Google Play Store uygulamasını açın ve sol üstten menü simgesine dokunun. Uygulamalarım ve Oyunlarım'a dokunun ve Tümü sekmesine geçin. Burada şimdiye kadar yüklediğiniz (ve kaldırdığınız) tüm uygulamaları en yeniden, en eskiye doğru görebileceksiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri