iPhone'unuzda Safari'yi açın. Sekmeler düğmesine dokunun . Sekme Grupları listesinin gösterilmesi için Özel'e dokunun. [sayı] Sekme'ye ve ardından Bitti'ye dokunun.
Gizli taramanın işleyişi
Yaptığınız aramalar veya ziyaret ettiğiniz siteler cihazınıza ya da tarama geçmişinize kaydedilmez. İndirdiğiniz dosyalar veya oluşturduğunuz yer işaretleri cihazınızda saklanabilir. Gizli tarama pencerenizi veya sekmenizi kapattığınızda çerezler silinir.
Sekmeleri kapatma
simgesine dokunun. İpucu: Bu Sekme Grubundaki tüm sekmeleri aynı anda kapatmak için Bitti'ye dokunup basılı tutun, sonra Tüm Sekmeleri Kapat'a dokunun.
İlgili 27 soru bulundu
Safari ayarlarını Erişilebilirlik ayarlarında da yapabilirsiniz. Ayarlar > Erişilebilirlik > Uygulamaya Özel Ayarlar bölümüne gidin. Uygulama Ekle'ye dokunun, Safari'yi seçin, sonra ayarları düzenlemek için Safari'ye dokunun.
Ayarlar > Gizlilik > Konum Servisleri bölümünden hangi uygulamaların konumunuza eriştiğini görebilirsiniz. Konum servislerinin en altında bulunan Sistem Servisleri bölümünden Apple cihazınızı takip eden tüm yolları görebilirsiniz.
Safari, takip edicilerin sizi web sitelerinde takip etmesini ve IP adresinizi görmesini engellemeye yardımcı olur. Şu an ziyaret ettiğiniz web sayfasında karşılaşılmış ve Akıllı Takip Önleme tarafından engellenmiş takip edicilerin bir özetini görmek için Gizlilik Raporu'nu gözden geçirebilirsiniz.
Safari'nin bir VPN'i yok ama Privater Relay özelliği var. Ancak bunu kullanabilmek için ücretli iCloud üyeliği gerekiyor. Private Relay size yeni bir sanal konum sağlıyor, IP adresinizi değiştiriyor ve verilerinizi şifreliyor.
Hassas İçerik Uyarısı'nı açma
Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik bölümüne gidin. Aşağı kaydırın ve Hassas İçerik Uyarısı'na dokunun, sonra Hassas İçerik Uyarısı'nı açın.
Android: > Ayarlar > Gizlilik'e dokunun. iPhone: Ayarlar > Gizlilik'e dokunun. KaiOS: Seçenekler > Ayarlar > Hesap > Gizlilik'e basın. Masaüstü: Menü > Ayarlar > Gizlilik'e tıklayın.
Android tabanlı hangi telefonu ya da hangi Android sürümünü kullanıyor olursanız olun, gizlilik ayarlarınızı kontrol edebilirsiniz. Bunun için Ayarlar kısmında bulunan Google seçeneğine dokunarak Google hesabı kısmına gitmeniz gerekiyor. Buradan Gizlilik ayarlarınızı inceleyebilir ve değişiklik yapabilirsiniz.
Başlangıç menüsünden Ayarlar > Gizlilik'i seçin. Bir genel gizlilik seçenekleri listesi göreceksiniz. Sayfanın sol tarafında belirli gizlilik ayarlarına bağlantılar bulunur.
Uygulamaları tek tek gizleyebilir veya tek seferde tüm uygulama sayfasını gizleyebilirsiniz. Gizlediğiniz herhangi bir uygulama, ana ekranınızın en son sayfasına kadar kaydırarak ulaşabileceğiniz Uygulama Arşivi'ne gönderilir.
Adım 1: Uygulamalarınızın listelendiği ekrana gelin ve sağ üst köşedeki üç nokta simgesine dokunun. Adım 2: Önce Ayarlar'a ve ardından Uygulamaları gizle seçeneğine dokunun. Adım 3: Gizlenecek uygulamayı seçin.
Sağ üst köşedeki üç nokta simgesine dokunun. Adım 2: Ayarlar'a ve ardından "Uygulamaları Gizle" seçeneğine dokunun. Adım 3: Gizlemek istediğiniz uygulamaları seçin veya arama yapın. İstediğiniz uygulamaları seçtikten sonra "Bitti" düğmesine dokunun.
Safari, Apple tarafından geliştirilen ve WebKit motorunu temel alan bir web tarayıcısıdır. İlk kez 2003'te Mac OS X Panther ile birlikte çıkmış, 2007'de iPhone'un çıkmasıyla birlikte iOS cihazlarda mobil sürümü yer almıştır.
Safari, ışık hızındaki JavaScript motoru sayesinde dünyanın en hızlı tarayıcısı. Apple aygıtlarına özel olarak geliştirildiği için pil ömründen en iyi şekilde yararlanarak uzun süreli güç sağlıyor.
Safari uygulamasını açın. Yer İşaretlerini Göster düğmesine , ardından Geçmiş düğmesine dokunun. Düzenle düğmesine dokunun, ardından geçmişinizden silmek istediğiniz web sitesini veya web sitelerini seçin. Sil düğmesine dokunun.
Windows, Linux veya Chrome OS: Ctrl + Üst Karakter + n tuşlarına basın. Mac: ⌘ + Üst Karakter + n tuşlarına basın.
Sekmelerinizi, Sekmelere Genel Bakış ekranından da kapatabilirsiniz. Bitti'yi basılı tutun, sonra Tüm Sekmeleri Kapat'a dokunun.
Gizlilik: Bilginin yetkisiz kişilerin eline geçmeme ve yetkisiz erişime karşı korunmasıdır. Bütünlük: Bilginin yetkisiz kişiler tarafından değiştirilmemesidir. Erişilebilirlik: Bilginin yetkili kişilerce ihtiyaç duyulduğunda ulaşılabilir ve kullanılabilir durumda olmasıdır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri