Kadıköy - Sarıyer (Şehir Hatları) Kadıköy - Sarıyer vapur hattının ilk durağı Kadıköy olup son durağı Sarıyer durağıdır. Kadıköy - Sarıyer (Kadıköy→Sarıyer), hafta içi çalışıyor.
Sarıyer'e vapur ile gitmek istersen; Kadıköy- Sarıyer, Sarıyer-Rumeli Kavağı- Anadolu Kavağı ve Rumeli Kavağı- Eminönü vapur hatlarını tercih edebilirsin. Kadıköy- Sarıyer vapur hattı; Kadıköy, Beşiktaş, İstinye ve Sarıyer vapur iskelelerine ulaşım sağlanıyor.
Eminönü-Sarıyer Vapuru için Vapur ücreti yaklaşık ₺15.00 tutar.
Beykoz - Sarıyer vapur hattı (Sarıyer→Beykoz), Sarıyer durağından başlayıp Beykoz durağına gidene kadar 2 i̇stansyonlar geçiyor.
yolculuk, karşılıklı vapur seferleri ile başladı. 🚢
İlgili 25 soru bulundu
Sarıyer ile Beykoz arasında artık 25 dakika süren harika bir deniz hattı var.
Anadolu Yakası'ndan da Avrupa Yakası'ndan da Sarıyer'e deniz yolu ile ulaşım sağlanabilir. Anadolu Yakası'ndan Sarıyer'e deniz yolu ile gitmek isteyenler, Kadıköy – Sarıyer vapur hattını kullanabilir. Bu vapur hattı Kadıköy'den kalkış yaptıktan sonra sırasıyla Beşiktaş, İstinye ve Sarıyer'e gider.
Kadıköy - Sarıyer vapur hattının ilk durağı Kadıköy olup son durağı Sarıyer durağıdır. Kadıköy - Sarıyer (Kadıköy→Sarıyer), hafta içi çalışıyor. Ek bilgi: Kadıköy - Sarıyer hattında 4 i̇stansyonlar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 85 dakika.
Sarıyer, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan ilçedir. Güneyden Beşiktaş ve Kâğıthane, batıdan Eyüpsultan ilçeleri ile doğudan İstanbul Boğazı ve kuzeyden Karadeniz ile çevrilidir.
Marmaray metrosu ile yenikapı durağına gelip Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yaparak Hacıosman metro durağında inerek 150 yada 25 Y Nolu otobüsler ile Muayenehanemize ulaşabilirsiniz. Muayenehanemiz Sarıyer Orduevi ve Sarıyer Vapur İskelesinin tam karşısındadır.
Sarıyer İskelesi'nde inerek; Rumeli Hisarı ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü manzarasına sahip Duatepe Parkı'nı, Kuş Gözlem Kulesi'ni, Belgrad Ormanı'nı, Atatürk Arboretumu'nu, yürümeyi sevenlerin sahil hattını takip ederek ulaşabileceği Emirgân Korusu yer alıyor.
Eminönü'nden başlayarak Anadolu Kavağı'nda sona eren güzergâhta Boğaz Hattı Vapuru, Kabataş, Beşiktaş, Ortaköy, Üsküdar, Kuzguncuk, Beylerbeyi, Çengelköy, Arnavutköy, Bebek, Kandilli, Küçüksu, Anadolu Hisarı, Kanlıca, Emirgan, İstinye, Çubuklu, Paşabahçe, Beykoz, Büyükdere, Sarıyer, Rumeli Kavağı, Anadolu Kavağı olmak ...
İDO Beşiktaş İskelesi'nden hafta içi yapılan deniz otobüsü seferleri ile İDO, iki yakayı 30 dakikada birbirine bağlayan önemli bir deniz hattını oluşturmaktadır.
Öncelikle Kadıköy ya da Üsküdar üzerinden Beşiktaş vapuruna binmeli, Beşiktaş'ta indikten sonra Ortaköy istikametine giden Bahçeşehir Üniversitesi durağından 22RE, 25E, 40, 42T, 40T hatlı otobüslerden herhangi birine binip Çınaraltı durağında inmelidir.
Şu anda Kadıköy İDO İskelesi'nden iç hatlarda Yenikapı, Bakırköy, Bostancı ile dış hatlarda Armutlu, Armutlu Tatil Köyü, Kumla ve Bursa seferleri düzenlenmektedir.
Karaköy veya Kabataş vapur iskelelerini kullanarak Galataport İstanbul'a kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Sarıyer ilçesi muhteşem doğası, temiz havası ve manzarası ile İstanbul'un en güzel ilçelerinden biridir. Sarıyer, koruları, parkları, ormanları, tarihi ve turistik mekânları, restoranları, sahili, köşk ve bahçeleri ile gezi amaçlı olarak ziyaret edilecek sayısız seçeneğe sahiptir.
Üsküdar – Anadolu Kavağı vapur hattı, Üsküdar, Beylerbeyi, Çengelköy, Anadolu Hisarı, Kanlıca, Çubuklu, Paşabahçe, Beykoz ve Anadolu Kavağı duraklarına uğruyor. Sabah ve akşam trafiğin yoğun olduğu saatlerde hizmet veren bu hattın her durağında görülebilecek tarihi yalılar ve turistik mekânlar bulunuyor.
25G, Sariyer bölgesinde bulunan eminönü konumuna giden son Otobüs aracıdır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri