Madde 3- Misafirhanelerden öncelikle DHMİ Genel Müdürlüğü çalışan veya emekli olan personeli ve bakmakla yükümlü olduğu aile fertleri olmak üzere, diğer Kamu Kurum ve Kuruluşları personeli ile Misafirhanenin müsait olması halinde diğer şahıslar bedelini ödemek kaydı ile faydalanabilir.
Konukevinde istisnai durumlar dışında barınma süresi en fazla 3-4 gündür. Daha uzun süreli barınmalar kişinin geçerli sebeplerine ve ihtiyaç durumuna göre değişmektedir.
Devlet kurumlarında misafirhaneler -genellikle cüzi bir ücret karşılığında- personel ve aileleri tarafından, otel olarak kullanılır. Bunun yanı sıra ailesinden uzakta görev yapan personelin uzun süreli (bazen görev süresi boyunca) yararlandığı misafirhaneler de mevcuttur.
dahil kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, anaokulu, spor tesisi, yemekhane ve benzeri sosyal tesisler olarak tanımlanmıştır.
İlgili 37 soru bulundu
Tesislerden çalışanların eş ve çocukları ile (çocukların 36 ayını doldurmuş olmaları gerekir) ve 1. derece yakınları (sadece ana ve baba) faydalanabilir. Öğrencilerin kendileri haricinde herhangi bir yakını faydalanamaz.
Türkiye Kamu Sen'e bağlı sendikalarımız ve Türk Emekli Sen üyelerinin, Ankara'da eğitim öğretim gören çocuklarının yararlanacağı misafirhanemiz 528 (264 kız, 264 erkek) öğrenci kabul edebilecek kapasitede olup her dönem yaz sezonunda da staj yapan öğrencilerimize hizmet vermektedir.
Misafir Edilecek Kimseler. Madde 4 — Devlet Konuk Evlerinde sadece Devlet ve Hükümet Başkanları, Parlamento Başkanları ve heyetleri, Genelkurmay Başkanları, Yüksek Yargı Organları Başkanları ve heyetleri.
Misafirhaneden öncelikle Bakanlığımız çalışanları ile emekli personeli, hastane sevkli gelen çalışan personel ve aile fertleri yararlandırılacaktır. Yerin müsait olması halinde diğer Kamu, Kurum ve Kuruluş personeli ile diğer şahıslar yararlandırılacaktır.
MADDE 14 – (1) Konukevinde kalma süresi, kadının ilk kabul birimine kabul tarihinden itibaren altı aydır. (2) Kalış süresi, kadınların güçlenme süreci değerlendirilerek gerekli hallerde uzatılır.
Kamu kaynağı ile sahip olunan ve kamunun tasarru- funda olan, eğitim ve dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi ve benzerleri, sosyal tesis, bunların katma değer vergisi ve kurumlar vergi- si mükellefi sayılanları iktisadi işletmedir.
Sosyal Tesisler Mevzuatı - T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı
Hekimevlerinde yalnızca Sağlık Bakanlığı personel kimlik kartı ibrazı yapabilen sağlık personeli ve 1. derece yakınları konaklayabilirken misafirhanelerde; tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personel ile 1. derece yakınları indirimli, kamu personeli olmayan misafirler ise indirimsiz olarak konaklayabilir.
Halkla İlişkiler Binası zemin katta bulunan milletvekili yemekhanesinden milletvekilleri, Yasama Organı Eski üyeleri ve birinci dereceden yakınları ile beraberindeki misafirleri, Personel ve Ziyaretçi yemekhanesinden ise TBMM Başkanlığı İdari Teşkilatı personeli, emeklileri ve beraberindeki misafirleri ile ziyaretçiler ...
10 Temmuz 2021 Cumartesi günü başlayacak olan Halk Gününde ziyaretçiler, her ayın ilk cumartesi günü 11.00-15.00 saatleri arasında randevuya gereksinim duymadan TBMM Dikmen Kapısında, güvenlik kontrolünden geçtikten sonra yerleşkeye alınarak Ziyaretçi Kabul Salonunda misafir edilmekte ve her saat başı rehberler ...
Konuk Odalarından, tüm kamu personeli ile Adalet Bakanlığı bünyesinde çalışan veya emekli olan personel ile eşleri, çocukları, altsoy ve üstsoyları yararlanılabileceklerdir. Konuk Odalarında kahvaltı ve yemek hizmeti verilmemektedir.
İstanbulkart; İBB Sosyal Tesisleri'nde geçerli olmakla birlikte İSPARK otoparkı, halka açık tuvaletler, BNB(bisiklet) ve İsper'de kullanılmaktadır.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle İstanbul'un 23 farklı noktasında İstanbullularla buluşan Sosyal Tesisler'in her biri, 1994 yılından beri kalite ve güvenle konuklarını ağırlamaya devam etmektedir.
Türk Sağlık-Sen / Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Kamu Görevlileri Sendikası
SENDİKAYA ÜYE OLABİLECEKLER Madde 6- (1) Sendikaya; sağlık ve sosyal hizmetler hizmet kolunda olduğu belirtilen kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan ve Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu'na göre sendika üyesi olabilecek tüm kamu görevlileri üye olabilir.
2010 yılında Memur-Sen'e bağlı sendikalar içinde en büyük artışı Sağlık-Sen gerçekleştirdi. Geçen yıl 93 bin 705 üyeyle genel yetkili sendika olan Sağlık-Sen bu yıl üye sayısını 9 bin 630 artırarak 103 bin 335'e taşıdı.
Salonlarımızda her türlü tütün ve alkollü içki kullanımı yasaktır. Belirlenen menü haricinde dışarıdan yiyecek ve içecek getirilemez.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri