Dolap,çekmece,raf,cam,hediye kutusu masa,sandalye,duşakabin,duvar,tezgah üstü vb. tüm alanlarda kullanabilirsiniz. İstediğiniz ebatta kesip kolay bir şekilde yüzeye yapıştırdıktan sonra bir bez ile üzerinden geçerek içinde hava kalmasını engelleyebilirsiniz.
Yapışkanlı folyoyu mermer, metal, fayans ve plastik vb birçok farklı yüzeyde kullanabilirsiniz. Her türlü zemin ya da her türlü kaplama üzerinde kullanılması, hatta ve hatta oldukça rahat bir şekilde tatbik edilmesi mümkündür.
Kendinden yapışkanlı folyo her türlü yüzeye yapışabilmektedir. Mermer, ahşap, fayans, cam, mobilya, dolap, kapı, pencere, parke, beyaz eşya ve metal ürünler sıkça kaplanan yüzeylerin başında gelir. Kalın ve kaliteli ürünler ile duvar kaplama ve benzeri alanlarda dahi kullanılabilmektedir.
Merhabalar, Kendinden yapışkanlı folyolarımız ile evinizde istediğiniz alana veya objeye renk katabilirsiniz. Ürünler sudan, buhardan ve nemden etkilenmez, mutfak ve banyo kullanımı için uygundur.
İlgili 38 soru bulundu
Epoksi, doğru şekilde ve doğru ek etken malzemelerle kullanılması halinde ağaç, seramik, fayans, cam fark etmeksizin hemen her türlü zemin üzerine rahatça uygulanabilir. Ekstrem durumların gelişmesi halinde çalıştığınız ekip, zeminin sökülmesinin uygun olduğunu mutlaka tarafınıza iletecektir.
Ekonomik Kesim Folyosu (122 cm) 1 Top (122cm x 50 mt)
Zamanla yıkadıkca çıkar yada boyaya zarar vermiyecek şekilde ısı uygulayabilirsen yapışkan yumuşayacağından daha kolay çıkabilir. Sıcak hava tabancası kullanarak çıkarttıklarında çok bi kalıntı kalmıyor bildiğim kadarıyla.
Alüminyum folyo genellikle yiyeceklerin saklanması, kimyasal ve kozmetik ürünlerin ambalajlarında kullanılmaktadır. Ayrıca alüminyum folyo et pişirme amacıyla da kullanılır. Alüminyum folyo tavuk, balık ve çeşitli sebzelerin fırında pişirilmesinde sıklıkla tercih edilir.
Leke yapmaz iz bırakmaz.
Şeffaf kaplama aracınız parlaklığını kaybettirmez ve tam şeffaf yapısı sayesinde belli olmaz. Şeffaf kaplama folyosu kullanım ömrü 10 yıldır. Bu zaman zarfında hiçbir şekilde yapısı bozulmadan tam koruma sağlar ve istediğiniz zaman söküp atabilirsiniz.
Araç kaplama folyosu kaliteli olması halinde olumsuz hava şartlarına dayanır. Boya gibi yıpranmaz ve uzun yıllar kullanılabilir. Aracın rengini değiştirmek için de boya yapılması zorunluluğunu ortadan kaldırır. İstediğiniz renkte folyo ile saatler içinde kaplatabilirsiniz.
İspirto veya başka yanıcı madde folyonun üzerine püskürtülerek yapılır, ardından alev tabancasıyla folyo yakılır ve folyonun anlık alev alması ile folyo sökülür.
Hiç merak etmeyin; yapışkanlı folyo ile mutfak dolabı kaplamak oldukça kolay ve hatta eğlenceli bir iş! Üstelik mutfaktaki dolaplarınıza farklı dolap kaplama kağıtları uygulayarak dikkat çekici bir mutfak dekorasyonunun altına imzanızı atmanız da mümkün.
Su geçirmez ve nem tutmaz özelliklere sahip olmaları açısından aklınıza gelebilecek çoğu alanda kullanılırlar. Banyo ve tuvalet gibi alanlarda sıkça tercih edilen yapışkanlı folyolar yıllar boyu güvenle kullanılabilirler.
Mobilya kaplama folyosu genellikle 80-90 mikron kalınlığında arkası yapışkanlı malzemedir. Mobilya kaplama folyoları kaplanacağı objenin şeklini alabilir. Kendinden yapışkanlı mobilya kaplama folyoları sudan, bahardan ve nemden etkilenmez. 80-90 mikron kalınlığında yumuşak plastik PVC malzemedir.
Yapışkanlı folyo yanar mı? Ürünler pvc' dir yanmaz malzeme değildir, tabiki herhangi bir ateş gördüğünde veya yakıldığında yanar, yanmaz bir ürün değildir, pvc üründür her ürün gibi yakarsanız yanabilir.
Araç Folyo Kaplama Uygulaması Boyaya Zarar Verir mi ? FOLYOCARS firmasının tarafından kullanılan araç kaplama malzemesi ISO TSE CE gibi standart testlerden başarıyla geçmiş olup boyaya herhangi bir zarar vermediği kanıtlanmıştır. Teknik anlamda oksijenle ilişkisi kesilen hiçbir madde çürüme ve oksitlenme yapmaz.
Yapışkanlı folyo PVC malzemeden üretilen arkası yapışkanlı ve ısı gördüğünde esneyebilen yapıya sahip plastik bir malzemedir. Yapışkanlı folyoyu dilediğiniz zeminde kullanabilirsiniz. Her yerde kullanılabiliyor olması sebebiyle, eskiyen yerleri ekonomik bir şekilde yenileyebilirsiniz.
Folyonun kenarlarından başlayarak 20 derece açıyla çekerek sökmeye başlayın. Eğer hızlı kaldırırsanız folyo koparak işinizi zorlaştırabilir. Folyonun yumuşamasını sağlayın. Üst katmanı kaldırdıktan sonra en önemli bölüm olan yapışkan tabakanın temizlenmesi bölümüne geçin.
Evinizde eskiyen tüm eşyalarınızı yenilemenize yardımcı olabilecek pratik ve ekonomik bir çözümdür. Yapışkanlı folyolar, PVC malzemeden üretilen ve ısıyla şekil alabilen ince plastik tabakalardır. Arkalarında bulunan yapışkan sayesinde istediğiniz yüzeye kolayca uygulayabilirsiniz.
Uygulama yapılacak alana kendisinden yapışkanı sayesinde yapıştırılan söz konusu folyo, ardından boyanarak son halini almaktadır. Dilerseniz yapıştırma uygulamasının öncesinde de boyama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Folyo Çeşitleri Nelerdir? Folyo baskı kendi içerisinde üç farklı türe ayrılmaktadır. Bunlar normal folyo, cast folyo ve şeffaf folyo olarak ayrılmaktadır.
Bir arabaya ortalama 20m2 folyo gider.
Yıllarca kullanılan ve yıpranan kapakların uygun boyalarla boyanması, onlara yeni bir görünüm kazandırır. Diğer yöntem ise dolap kapaklarının kaplanmasıdır. Bu kaplama işlemini yapabileceğiniz en uygun malzemeler ise PVC kapı folyosu veya PVC mat folyo dur.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri