1013 Hertz titreşim frekansına sahip olan bu su, hücrelerimizi idare eden titreşim enerjisi ile aynı biorezonansa sahiptir. Bu biofotonenerji hücrelerimizi harekete geçirir ve bizi çevrenin ağır olumsuz etkilerine karşı korur.
Çünkü bir su molekülü, 104,7 derecelik bir açıyla, mükemmel bir dörtgenden başka bir şey değildir. Bu geometridir ve geometri, molekülde var olduğundan, suyun cok belirli frekans örneği vardır. Bir su molekülü, çift kutupludur, aynı gezegenimiz Dünya'nın Kuzey ve Güney kutbu gibi.
Deney Kutusu köşesinin bu etkinliğinde suyu bileşenlerine ayrıştırarak farklı fiziksel ve kimyasal olguları gözlemleme imkânı yakalayacağız. Bilmekte fayda var! Su, iki hidrojen ve bir oksijen atomunun birbirlerine bağlanmasıyla oluşan bir bileşik. Bu süreçte aynı zamanda enerji açığa çıkıyor.
Kan dolaşımı ve metabolizma harekete geçtiği ve vücut içme suyunu oda sıcaklığından vücut sıcaklığına yükselttiği için vücudun kendi ısı üretiminin de artması gerekir. Bu da, vücudu harekete geçirir ve enerji tüketilmesini sağlar. Suyun diğer faydaları ise şöyledir: Su içmek kilo vermeye de yardımcı olabilir.
Yıllardır ortaya atılan iddia suyun, insanlarınkine benzeyen bir hafızaya sahip olduğu. Hem de bu hafıza yüzlerce yıllık bilgileri bile taşıyan, yazılanlardan ve söylenenlerden, düşüncelerden, enerjilerden etkilenen bir hafıza. Bu iddia daha bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçekliğe sahip değil.
İlgili 27 soru bulundu
Önce bir bardak su alıyoruz. Niyetinizi bir kağıda yazıyorsunuz. Sonra niyetimizi önce suya okuyor sonrada yazdığımız kağıdı bardağın üzerine kapatıyoruz. Sabah kalktığımızda Teşekkür ve şükürle bu suyu içiyoruz.
Yapılan hiçbir bilimsel araştırmada donan su içerisinde oluşan kristallerin ona söylenen sözlerden, iddia edildiği gibi etkilendiği ispatlanamadığı gibi, iddianın tam tersine rastlanan (güzel sözler söylendiğinde daha "çirkin" kristaller oluştuğu) deney sonuçlarına bile erişilmiştir!
Su doğal iştah kesicidir, aç karnına su içerseniz, açlıktan dolayı oluşan mide kasılmaları azalır, daha az yemek yersiniz. Su açlık hissinizi de azaltır. Yeterince alınan su, uygun kas hareketlerini sağlar, kurumayı ve kilo kaybından sonra oluşan deri sarkmasını ve krampları önler.
Vücut ısısını dengeler ve kişilerde büyük sıkıntı veren ödemin atılmasına yardımcı olur, Kan dolaşımınızı kolaylaştırarak daha sağlıklı olmanızı sağlar, Bağırsak sağlığını düzenler, Metabolizmayı daha fazla çalıştırır.
Su, Organların Düzenli Çalışmasını Sağlar
Kalp-damar sistemi, solunum sistemi, sindirim sistemi, üreme sistemi, sinir sistemi ile böbrek, beyin ve karaciğerin düzgün çalışması, yeterli su tüketilmesine bağlıdır3. Ayrıca düzenli ve yeterli su içmek kabızlığa ve yüksek tansiyona da iyi gelir.
Suyun da hoşuna gidiyor. Su, aynı bizler gibi, hatta bizden daha da hassas bir şekilde, etrafında olup biten her şeye tepki veriyor. Gürül gürül çağladığı bir şelaledeyken çok mutlu; klorlanmış bir şekilde musluk içinde akarken mutsuz. Sevgi sözcüklerine olumlu tepki veriyor; nefret sözcüklerine olumsuz.
Hidrolik güç ya da su gücü (Yunanca:hydro→su) düşen veya hızlı akan suyun enerjisinden elde edilen, faydalı bir amaç için kullanılabilecek güçtür.
-renksiz, kokusuz, tatsız ve saydam bir sıvıdır. - içinde çözünmüş bulunan gazlardan ve tuzlardan ileri gelir. - renksiz, kalın tabakalar halindeyken mavimtrak renktedir. -genleşir, dolayısıyla suyun özgül ağırlığı azalır.
Normalde 62-72 MHz olan vücut frekansımızın gripte 57-60 MHz'e, bakteriyel enfeksiyonlarda 50 MHz'e, kanserde ise 42 MHz'e düştüğü, ölümün ise 25 MHz ve aşağısında gerçekleştiği belirlenmiştir.
Ağzı açık bırakılan suyun içindeki klor zamanla bitecektir. Yani klorsuz su elde etmiş olursunuz. Tabi sadece klor değil, ağır metallerde ayrışır. Bunun için su en az 7 gün dinlenmelidir.
Bilimsel olarak hiçbir bağlantı yoktur. Çünkü Masaru Emoto'nun deneyi bilimsel değildir, sahtedir. Yapılan üçlü kör tekrar deneyleri, Emoto'un iddiasının yalan olduğunu ortaya çıkarmıştır.
Bu öneri, günlük tüketmesi gereken su miktarı 50 ila 80 kilo arası olan kişiler içindir. 50 kilo altı 1 ila 2 litre, 80 kilo üzeri kişiler ise 3,5 ila 5 litre su içmelidir.
Sabah aç karnına 2-3 bardak su tüketimi metabolizmanın hızlandırılması, sindirimin kolaylaşması, mide asidinin dengelenmesi ve zindelik elde edilmesi bakımından ideal olarak kabul edilmektedir. Gece boyunca su tüketiminin olmaması sabahları yaklaşık 500 ml su tüketimi önerilmesinin ardındaki temel nedenlerdendir.
Sağlıklı bir yetişkinin kilo başına her gün yaklaşık 35 ml su içmesi gerekir. En azından bilimsel kuruluşların genel kılavuz ilkelerine göre. 50 kilogram ağırlığındaki bir kişinin 1,7 litre, 60 kilogram olan kişinin 2,1 litre, 70 kilogram olan kişinin 2,4 litre ve 80 kilogram olan kişinin 2,8 litre içmesi gerekir.
- Sabahları güne bir bardak su ile başlamak, gece boyunca susuz kalan vücudun güne hazırlanmasını sağlayacaktır. - Su içerken mümkünse oturmak gerekir. Su ayaktayken içildiğinde mideden idealden hızlı geçer. - Suyun yavaş yavaş, yudum yudum içilmesi tavsiye edilir.
Gece su içmek, vücudun su dengesini korumanıza yardımcı olur ve uyku sırasında su kaybını önler. Gece su içmek, metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olabilir. Uyku sırasında vücudun toksinlerin atılmasına yardımcı olabilir.
Tabiatta gördüğümüz çiğ, kırağı, yağmur, kar ve dolu, havanın su buharına doyumu sonucunda oluşur. Benzer bir şekilde, su içinde “iyon” olarak bulunan bazı mineraller, suyun bu iyonlara doyumu sonucunda katı fazına dönüşür ve “kristal” şeklinde sudan ayrılır.
Gerçek Ne? Yapılan hiçbir bilimsel araştırmada donan su içerisinde oluşan kristallerin ona söylenen sözlerden, iddia edildiği gibi etkilendiği ispatlanamadığı gibi, iddianın tam tersine rastlanan (güzel sözler söylendiğinde daha "çirkin" kristaller oluştuğu) deney sonuçlarına bile erişilmiştir!
Çöp şiş çubuğunu şişenin dibine kadar batırdıktan sonra yukarı doğru çekmeye çalıştığımızda, çubuğun pirinç tanelerine uyguladığı sürtünme kuvveti, şişenin ve pirinç tanelerinin ağırlığından daha fazla olur. Böylece çubuk, pirinç taneleri arasında sıkışır ve çubuktan tuttuğumuzda şişe de havaya kalkar.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri