Son görülme bilginizi paylaşmazsanız diğer kişilerin son görülme bilgisini de göremezsiniz. Söz konusu kişi sizi engellemiş olabilir. Söz konusu kişiyle daha önce sohbet etmemiş olabilirsiniz. Söz konusu kişi, sizi kişi listesine kaydetmemiş olabilir.
Android: > Ayarlar > Gizlilik'e dokunun. iPhone: Ayarlar > Gizlilik'e dokunun. KaiOS: Seçenekler > Ayarlar > Hesap > Gizlilik'e basın. Masaüstü: Menü > Ayarlar > Gizlilik'e tıklayın.
Android: Sabitlemek istediğiniz sohbete dokunup basılı tutun, ardından Sabitle'ye dokunun.
İlgili 21 soru bulundu
Bunu yapabilmek için öncelikle telefonunuza Wossip uygulaması indirmeniz gerekir. E-posta hesabından oturum açılarak Monitor Contack seçeneğine basılır. Buradan rehberinizde olan ve çevrimiçi olma durumu ile son görülme durumunu öğrenmek istediğiniz kişiyi seçmelisiniz.
Sizi engellemiş olan bir kişiye gönderdiğiniz mesajlarda her zaman, “mesaj gönderildi” anlamına gelen tek bir onay işareti gösterilir. “Mesaj teslim edildi” anlamına gelen ikinci onay işareti hiçbir zaman gösterilmez. Bu kişiyi aramaya çalıştığınızda bağlantı kurulamaz.
(Android'de sağ üstte üç nokta, iPhone'da sağ altta) Hesap - Gizlilik - Son Görülme yolunu izleyin. Burada “Şunlar hariç kişilerim”e dokunun. Son görülme durumunuzu görmesini istemediğiniz kişileri işaretleyin ve Bitti'ye dokunun.
WhatsApp'ı kullanırken, uygulama sürekli olarak internete bağlı olup olmadığını kontrol eder.. Bağlı değilsen seni çevrimdışı olarak gösterir. Fakat cihazın internete bağlıysa Whatsapp'ta çevrimdışı olsan bile, çevrimiçi gözükmeye devam edersin. Bunun nedeni, hala bağlı olup olmadığını sürekli kontrol etmesidir.
9 ekim 2022 tarihi itibariyle android hesapların whatsapp'ında çevrimiçi durumunu gizleyebiliyorsunuz.
Bu işlemlerin ardından hem Android hem de iPhone telefonunuzda WhatsApp son görülme durumunuzu kapatabilirsiniz. Ancak bu noktada unutmamanız gereken önemli bir konu mevcut. Eğer son görülmenizi kapatırsanız sizin de diğer kullanıcıların son görülmesini göremeyeceğinizi unutmayın.
6. Eğer whatsappa girmediyse, o sırada kimseyle konuşmuyorsa ama arka planda çalışmaya devam ediyorsa whatsapp çevrimiçi gözükebiliyor.
Online kelimesi dilimize çevrimiçi olarak çevrilmiştir, yani hatta olan anlamına gelmektedir. Bir internet sitesi aktif olarak çalışır halde ise çevrimiçi (online), eğer kapalı ve erişilemiyor ise çevrimdışı (offline) olarak adlandırılabilir.
Çevrim içi ve çevrim dışı kelimeleri çoğunlukla çevirim içi, çevrimdışı, çevrimiçi şeklinde farklı biçimlerde yazılabilir. Ancak çevrim dışı TDK kurallarına göre de ayrı olarak yazılması gereken bir kelimedir.
Whatsappta sesli konuşmada yada görüntülü konuşma sırasında sürekli çevrim içi mi gözüküyoruz? hayır işte. bi süre sonra konuşmaya devam etsen dahi çevrim içi gözükmüyor. belli bi saati gösteriyor en son görüldü diye.
Aktif Üye. 1 kere olursa tesadüf olabilir ama 2 kere olursa değildir. Takipte kalın, emin olana kadar sormayın yoksa son görülmesini kapatır.
Açık bırakırsan ekran kapanana kadar aktif görünüyor. Ekran Işığı 10 dakka ayarliysa olabilir ama sanmam. Eğer ekran kapatma süresi 10 dk ise mümkün aksi durumda ekran kilitlendiğinde whatsapp son görülme süresi olarak görünür.
INSTAGRAM ÇEVRİMİÇİ KAPATMA
Instagram uygulamasını açın ve profilinize girin. "Ayarlar ve gizlilik" bölümüne girin. Üst kısımda yer alan arama bölümüne "Hareket Durumunu Göster"yazın. Ardından hareket durumu özelliğini devre dışı bırakın.
Ayarlar>>Hesap>>Gizlilik>>Son Görülme>>Hiç Kimse
Bu adımları izledikten sonra artık kimse sizin ne zaman WhatsApp'ta çevrim içi olduğunuzu göremeyecektir.
Android ve iPhone'da alternatif olarak kısayolları da kullanabilirsiniz. Android: Metin alanına girdiğiniz metne dokunup basılı tutun, ardından Kalın, İtalik ve Diğer seçeneklerinden birine dokunun. Üstü çizili veya Tek aralıklı'yı seçmek için Diğer'e dokunun.
Başka bir telefondan ara
Örneğin birini farklı bir hat üzerinden aramak en kolay çözümdür. Eğer kendi telefonunuzdan aradığınızda karşı tarafın telefonu otomatik olarak meşgule düşüyorsa; ancak farklı bir numaradan aradığınızda telefon çalıyorsa bu, karşı tarafın sizi engellediğinin en iyi kanıtıdır.
Aranan telefonda sadece bir zil sesi duyuyorsanız ya da zil sesi hiç duymuyorsanız bu durum aranan kişinin sizi engellediğini gösterir. Aynı zamanda meşgul sinyali ve meşgul sinyalinin ardından bağlantının kesilmesi de karşınızdaki kişinin sizi engellediğini gösterir.
Engellenen kişi karşı taraftaki kişinin fotoğrafını artık göremiyor. Yalnızca profil fotoğrafı değil diğer bilgiler de gizli hale geliyor. Kişi eğer karşı tarafın, profil fotoğrafını, hakkında açıklamasını, durumunu ve son görülmesini göremiyor ise engellendiğini anlıyor.
Ayarlar menüsünde Gizlilik'e basın. Android cihazlarda 'Hesap' ardından Gizlilik'e dokunun. Son Görülme ve Çevrimiçi butonuna basın. Son Görülme alanında 'Hiç Kimse' seçeneğine dokunun.
Çevrim içiyse kişi adının altında “çevrim içi” yazar. Aksi hâlde “son görülme…” yazar. ”Çevrim içi”, kişinin şu anda uygulamayı kullandığı anlamına gelir. ”Son görülme…” ise kişinin uygulamayı en son ne zaman kullandığını belirtir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri