Deneme sürümü 90 gün (3 ay) süreyle ücretsiz olarak sunuluyor.
Windows 10 işletim sistemine ücretsiz yükseltme işlemleri 31 Aralık 2017 tarihinde sona ermiş bulunmaktadır.
Windows 10, 14 Ekim 2025'te destek sonuna ulaşacaktır. Geçerli sürüm olan 22H2, Windows 10'un son sürümü olacaktır ve bu tarihe kadar, tüm sürümler aylık güvenlik güncelleştirmesi sürümleriyle desteklenmeye devam edecektir.
Satın alacağınız bilgisayar ile birlikte bu ürünü de alırsanız, Windows 10 Home 30 günlük deneme sürümü yüklenerek, tüm driverları kurularak ve test edilerek gönderilmektedir.
İlgili 23 soru bulundu
Deneme süresi bittiği için (işveren tarafından haklı nedenle derhal fesih söz konusu değilse) işveren okurumuza ihbar süresi kadar önce haber vermek ya da ihbar tazminatı ödemek zorundadır. Okurumuzun çalışma süresi 6 aydan az olduğu için okurumuz için ihbar süresi 2 hafta.
Windows'un deneme süresi sona erdiğinde; Windows Update'den önemli güvenlik ve özellik güncelleştirmelerinin çoğunu edinemezsiniz, bilgisayarınızı kişiselleştirmezsiniz (duvar kağıdı, tema vb. değiştiremezssiniz) ve sürekli etkinleştirme uyarıları ile karşılaşırsınız.
Windows 10 ücretsiz yükseltme teklifi 29 Temmuz tarihinde sona ermiştir. Ücretsiz geçişe dahil olmak için 29 Temmuz 11:59 UTC-10 (Hawaii) saat dilimine göre tüm yükseltmeleri tamamlanmış ve ''Hoş Geldiniz'' ekranına ulaşmış olması gerekir.
Windows 10'dan Windows 11'e yapılan yükseltmeler ücretsizdir. Öte yandan indirmenin boyutu nedeniyle, tarifeli bağlantılar üzerinden yapılan indirmelere ISS ücretleri uygulanabilir.
Microsoft'un ise, Windows 7 kullanıcılarına birkaç yıl kadar ücretsiz bir şekilde sunduğu yükseltme imkanı da 29 Temmuz 2016 yılında bitti. Windows 7'den 10'a nasıl geçiş yapılır ve sürüm yükseltilir sizler için derledik. Windows 7'den Windows 10'a kadar ücretsiz bir yükseltme işlemi devam ediyor.
Başka bir deyişle, kullanıcılar 2022 yılı boyunca kesinlikle Windows 10'dan Windows 11'e ücretsiz geçiş yapabilecekler. Ancak bu olasılığın 2023'te devam edip etmeyeceği hala bir soru işareti.
Microsoft'un paylaştığı bilgilere göre Windows 11'in 21H2 sürümü, 10 Ekim 2023 tarihinden itibaren artık güvenlik güncellemesi almayacak.
Microsoft, Windows 10'a desteğini 14 Ekim 2025 tarihine kadar sürdürmeyi taahhüt etmiştir. Windows 10 bilgisayarım için yükseltmenin hazır olduğunu nasıl anlayacağım? Windows 11 yükseltmeleri 2021 yılının sonlarında başlayacak ve 2022 yılında devam edecektir.
Genel olarak 20-60TL arasında diyebiliriz. Ancak o kadar parayı bilgisayarcıya vermek yerine, o paraya en az 8GB USB satın alıp kendiniz format atmanız daha mantıklı. Daha sonra 10TL gibi bir fiyatla OEM key alıp Windows'u orijinal etkinleştirebilirsiniz.
Windows 10'un yayınlanmasıyla birlikte Windows 8.1 ve Windows 7 işletim sistemini kullananların ücretsiz olarak Windows 10'a geçiş yapması sağlanmıştı. Gerçekleştirilen kampanyanın 2016 yılında sona erdiği düşünülse de, kullanıcılar bugün de ücret ödemeden Windows 10'a terfi edebiliyor.
İndirmek ücretli değil, Windows 10 için technopat sosyal konusu mevcut güncel şekilde ordan da indirebilirsin. Orjinal windows fiyatı baya yüksek onun yerine sadece orjinal windows 10 key satın alabilirsin fiyatları 20-50 TL arası değişiyor.
Windows 10 lisansına sahip olanlar Windows 11'i ücretsiz olarak indirebilecek.
Windows 11, Windows 10'dan daha fazla performans iyileştirmesi getiriyor, Daha yeni donanımlar Windows 11 için optimize edilmiştir ve size Windows 10'dan daha iyi performans verecektir, bu nedenle bu gerçekten makinenizin özelliklerine iner.
Windows 10'dan Windows 11'e yükseltme yapmanın fiyatı nedir? Ücretsizdir.
Windows 10 sürümünü öğrenmek için Windows + R tuşlarına basmak ve aç kutusuna basmak gerekir. Başlangıç düğmesinden Ayarlar kısmına girmek ve Sistem içerisinden Hakkında kısmına girerek de Windows 10 sürümünü öğrenmek mümkündür.
Windows Etkinleştirme Kodu Ücretsiz Mi? İşletim sistemi, bilgisayarın çalışmasını sağlayan yazılımlar bütünüdür ve Windows, teknoloji şirketi olan Microsoft'un ürünüdür. Bilgisayarların kapasitesine göre çeşitli sürümleri bulunan Windows işletim sistemlerinin etkinleştirme kodu ise ücretsiz değildir.
4857 sayılı İş Yasasının 15. maddesine göre; “Taraflarca iş sözleşmesine bir deneme kaydı konulduğunda, bunun süresi en çok iki ay olabilir. Ancak deneme süresi toplu iş sözleşmeleriyle dört aya kadar uzatılabilir.
Deneme süresi işçinin ve işverenin birbirini tanıması, her iki tarafın karşılıklı uyumunu görmek açısından çoğu zaman ihtiyaç duyulan bir süredir. Bu süre İş Kanununa göre en fazla 2 ay uygulanabileceği gibi, toplu iş sözleşmeleriyle en fazla 4 aya kadar çıkarılabilir.
Deneme süresi asıl sözleşmelerde bulunmaz, şayet taraflar deneme süresi istiyorlarsa sözleşmeye böyle bir hüküm koymak zorundadırlar. Bu nedenle, deneme süresinin varlığını iddia eden taraf, iş sözleşmesinde deneme kaydının varlığını ve öngörülen deneme süresinin ne kadar olduğunu ıspatlamakla yükümlüdür.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri