Windows 11 Pro söz konusu olduğunda diğer Windows 11 sürümlerine göre en çok yer kaplayan versiyon Pro'dur. Temiz bir kurulum sonrasında Windows 11 Pro'nun kapladığı alan 20.9 GB olmaktadır. Home sürümü 20.1 GB, Education sürümü 20,5 GB ve temel sürüm 20.2 GB alan kaplamaktadır.
64 GB yer kaplamaktadır belli bir süre kullandıktan sonra.
Toplam boyutu 4.54 GB.
Ücretsiz yükseltilebilir miyim? Windows 10'dan Windows 11'e yapılan yükseltmeler ücretsizdir.
Windows 11 Pro adından da anlaşılacağı gibi, Windows 11'in daha gelişmiş ve profesyoneller için olan sürümüdür. İşletmeler için tasarlanan Windows'un daha gelişmiş versiyonudur. Windows 11 Home ise tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Windows 11'in standart bir sürümüdür.
İlgili 18 soru bulundu
Microsoft'un Windows 11 indirme sitesine gidin ve Windows 11 Kurulum Asistanı'na gelin ve “Şimdi indir” butonuna tıklayın. İndirme tamamlandığında açın ve “Kabul et ve yükle” seçeneğiyle devam edin. Windows 11'in indirilmesini bekleyin.
Windows 11, Windows 10'dan daha fazla performans iyileştirmesi getiriyor, Daha yeni donanımlar Windows 11 için optimize edilmiştir ve size Windows 10'dan daha iyi performans verecektir, bu nedenle bu gerçekten makinenizin özelliklerine iner.
Windows 10 lisansına sahip olanlar Windows 11'i ücretsiz olarak indirebilecek.
Bilgisayarınızki işlemci, 11'i çalıştıracak ana Windows faktör olur. Saat hızı (1 Ghz veya daha hızlı gereksinim) ve çekirdek sayısı (2 veya daha fazla), üretilen işlemci tasarımına yapısaldır ve yükseltilebilir bileşenler olarak kabul edilir. RAM: 4 GB.
En az 4GB RAM. En az 64GB boş disk alanı (SSD Önerilir)
Windows 11 güncellemesi mevcutsa, Windows 11'e özellik güncellemesi görüntülenir. İndir ve yükle seçeneğine tıklayın. Not: İndirme işlemi, ağ bağlantı hızına bağlı olarak iki saat kadar sürebilir.
Artık Windows 11 ile 4 GB ram ve 64 bit işlemciler minimum olacak. Ayrıca Windows 11'i kullanmak için minimum 80 GB depolama alanına sahip olmanız gerekmekte.
Bilgisayarınız, en düşük (temel) sistem gereksinimlerini karşılıyorsa Windows 11'i çalıştırabilir.
Söylenenlere göre Windows 12'de RAM gereksinimi 8 GB'a yükselebilir. Minimum 64 GB depolama alanı da yine değişmeden kalacak olan gereksinimler arasında olacak.
Windows 11 animasyonlar ve gölge efektleri gibi birçok görsel efekt içerir. Bunlar muhteşem görünür ancak aynı zamanda ek sistem kaynakları kullanabilir ve bilgisayarınızı yavaşlatabilir. Bu durum, özellikle bilgisayarınızın düşük miktarda belleği (RAM) varsa geçerlidir.
Windows 11; FPS düşürür ve sürekli FPS drop da yaşatır. Sistem performansı da düşürür. Pil ömrünü azaltır.
Microsoft, Windows 12 işletim sistemini piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Microsoft, 2024 sonbaharında yeni Windows 12 işletim sistemini piyasaya sürecek. Microsoft, Build 2023 geliştirici konferansında henüz resmi bir adı olmayan "yeni nesil Windows" üzerinde çalıştığını belirtti.
Windows 11 Pro, Active Directory , Uzak Masaüstü , BitLocker , Hyper-V ve Windows Defender Cihaz Koruması gibi profesyonellere ve iş ortamlarına yönelik ek yeteneklerle birlikte Windows 11 Home'un tüm özelliklerini içerir.
Windows 11, yapılan oyun testlerine bakılırsa Windows 10 ile neredeyse aynı performansı sunarken bazı oyunlarda küçük farklarla önde götürüyor. Bazı Windows 11 güncellemeleri ise oyun performansını olumsuz etkileyebiliyor.
Windows 11 ISO dosyası (Türkçe) ile ücretsiz olarak Windows 11'e yükseltme yapabilirsiniz. Windows 11 yükleme ve temiz kurulumu için kullanabilirsiniz.
Evet, orijinal bir Windows 10 lisans anahtarınız varsa ve bu Windows 10'un aynı sürümü (Ev, Pro... vb.) içinse, Windows 11'i etkinleştirmek için bunu kullanabilirsiniz.
Windows 11 Pro söz konusu olduğunda diğer Windows 11 sürümlerine göre en çok yer kaplayan versiyon Pro'dur. Temiz bir kurulum sonrasında Windows 11 Pro'nun kapladığı alan 20.9 GB olmaktadır. Home sürümü 20.1 GB, Education sürümü 20,5 GB ve temel sürüm 20.2 GB alan kaplamaktadır.
Windows 11 (kod adı: Sun Valley), Microsoft tarafından geliştirilen Windows NT tabanlı Microsoft Windows ailesinin çıkan son sürümüdür. 5 Ekim 2021 tarihinde piyasaya sürülmüştür.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri