Merhaba Rojin, Google Fotoğraflar ile yedeklediğiniz fotoğraflarınızı https://photos.google.com adresinden bulabilirsiniz.
İlgili 36 soru bulundu
Android O (8.0) işletim sistemli cihazlarda Ayarlar > Sistem > Yedekleme menüsünden “Google Drive'da yedekleme” seçeneğini etkinleştirin. Google hesabınıza giriş yapın veya yeni bir hesap ekleyerek yedekleme sürecini tamamlayın.
Cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın. Yedekle'yi seçin. İpucu: Bunu ilk defa yapıyorsanız Google One ile Yedekleme'yi açıp ekrandaki talimatları uygulayın. Şimdi yedekle'ye dokunun.
Cevap evet, bazı veriler kurtarılabilir. Esnek işletim sistemi olan Android, fabrika ayarlarına sıfırlama işleminden sonra verilerin nasıl geri yükleneceği konusunda birçok seçeneğe sahiptir. Manuel, otomatik veya Google hesabından olabilir. Bunu yapmanın en kolay ve en güvenli yolu profesyonel yazılım kullanmaktır.
Android 10 ve daha yeni sürümlerdeki dosya yolu: Main Storage (Ana Depolama) > Android > Media (Medya) > com.whatsapp > WhatsApp > Databases (Veri tabanları).
iPhone'unuzda otomatik yedeklemeyi açmak için Ayarlar > Kullanıcı adınız > iCloud > Fotoğraflar'a tıklayın ve iCloud Fotoğrafları'nı açın. Ardından iCloud fotoğraflarınıza Mac, PC veya Android cihazınızdan erişebilirsiniz.
Google Fotoğraflar uygulamasını açın > Kitaplık'a dokunun. 2. Çöp Kutusu'nu seçin > Seç'e dokunun. 3. Geri yüklemek istediğiniz fotoğrafları işaretleyin > Geri Yükle'ye dokunun.
Android telefondan silinen fotoğrafları geri getirme
Kitaplık menüsüne gidin. Sağ üst köşedeki Çöp Kutusu simgesine dokunun. Geri getirmek istediğiniz fotoğraf ve videolara uzun dokunun. Sağ alt köşede Geri Yükle'ye dokunun.
iCloud.com'da Fotoğraflar'dan bir fotoğraf veya video sildiğinizde, bu fotoğraf veya video iCloud Fotoğrafları'nın açık olduğu tüm aygıtlarınızdan da silinir. Fikrinizi değiştirirseniz fotoğraf veya videonuzu, kalıcı olarak silinmeden önce 30 gün içinde kurtarabilirsiniz.
Fotoğraflarınızı geri dönüşümden de sildiyseniz fotoğraflarınızı geri almanızın hiçbir imkanı yoktur. Aynı şekilde fotoğraflarınızı yedeklemeyip cihazınızdan sildiyseniz de geri alamazsınız. Olası durumlar yaşamamanız için fotoğraflarınızı Google Fotoğraflar'a yedeklemenizi tavsiye ederim.
WhatsApp'ı açın. Sağ üstte yer alan üç noktadan Diğer seçenekler > Ayarlar > Sohbetler > Sohbet yedeği > Google Drive'a yedekle'ye dokunun. Asla dışında bir yedekleme sıklığı seçin. Sohbet geçmişinizi yedeklemek istediğiniz Google hesabını seçin.
WhatsApp, yedekleme dosyalarını /sdcard/WhatsApp/Databases/ klasöründe tutuyor. SD kartınız yoksa, dahili depolama veya ana depolama klasörlerini arayın.
Android telefonlara format attıktan sonra verileri kurtarmak için bazı uygulamaları kullanabilirsiniz. Bazı uygulamalar, verileri SD kart üzerinden kurtarır. Bazıları ise ücretsiz olarak silinen dosyaları gösterir. Ancak silinen dosyaları cihaza yeniden yüklemek için ücret ödemek gerekir.
Önemli: Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi telefonunuzdaki tüm verilerinizi siler. Sıfırlama işlemini bir sorunu çözmek amacıyla yapacaksanız önce diğer çözümleri denemenizi öneririz. Android sorunlarının nasıl giderileceğini öğrenin.
telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürdüğünğzde Google Fotoğraflar'a yedeklenmiş olan medyalarınız silinmez.
Fotoğrafları Google Fotoğraflar kullanarak yedekleyin
Fotoğraflar uygulamasını açın. Fotoğraflar uygulamasını ilk kez açıyorsanız Yedekle ve eşitle seçeneğini açıp Bitti öğesine dokunun. > Ayarlar > Yedekle ve eşitle > Aygıt klasörlerini yedekle öğelerine dokunun. Eşitlemek için klasörleri açın.
Telefon ve SIM karta kaydettiğiniz kişiler tüm bilgileriyle birlikte, anları yansıtan fotoğraf ve videolarınız, müzik arşiviniz, notlarınız ve belgeleriniz, takvimleriniz, kısa mesajlarınız kısacası gittiğinde üzüleceğiniz her şey tek dokunuşla yedeklenmiş oluyor.
Yedekle ve senkronize etmek, fotoğraflarınızı ve videolarınızı Google Hesabınıza otomatik olarak kaydeden bir depolama hizmetidir. Bu fotoğraflara ve videolara, hesabınıza giriş yaptığınız tüm cihazlardan erişilebilir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri