2D her doğal kirpiğe iki adet kirpik ile iki boyutlu görünüm vermektedir. İPUCU: Doğal kirpik miktarı kadar ipek kirpik uygulanabilir. Doğal kirpiği çok olan biri için klasik tarz dolgunluk vererek volum uygulamada olduğu gibi dolun bir görünüm elde edilecektir.
D kıvrım kirpikler , kıvrık ve gösterişli kirpikleri sevenler için uygulanır. Gözleri düşük veya çukur gözler daha çok tercih edebilirler. Yeni nesil universal kirpikler çift sıralı ve kirpiklerin alt kısmında özel yapışkan bir madde sahiptir.
3D İpek kirpik uygulaması son derece doğal bir görünüm ve uzun ömürlü bir uygulamadır su ,duş ,gözyaşı ,deniz ve havuz suyuna yüzmeye dayanıklıdır 3D kirpik uygulaması 3 ay ve ya 6 ay kullanımı mümkündür 3D kirpik uygulaması uzun süre kullanımı ile fark yaratmaktadır.
TLASH D Kıvrım Klasik Kirpikler kirpik uzunluğunu ve yoğunluğunu artırmak amacıyla kullanılır. Klasik kirpik uygulaması sırasında her bir kirpik üzerine tek bir ipek kirpik eklenir. İpek Kirpik uygulaması ile kişinin kirpiklerinin dolgunluğu artar, doğal görünümlü ama belirgin bir kirpik yapısı ortaya çıkar.
6D ipek kirpik çok daha yığunluk verebileceğiniz kirpiği çok seven abartıyı seven kirpiğin yoğunluğunnu seven kişiler için ideal bir kirpik çeşitidir. Makine yapımıdır, d,p kısımları birleşik uç kısımlarında 6 kıl olan ipek kirpiktir.
İlgili 21 soru bulundu
5D İpek Kirpik, doğal bir kirpik üzerine birlikte uygulanan ve ekspres hacim için mükemmel olan,önceden birleştirilmiş 5 adet kirpik uzantısından oluşur. C-Curl'daki BDC İpek Kirpiklerimiz kendinden güçlü bir kavise sahiptir.
Bu uygulamalar arasındaki fark şöyle açıklanabilir; klasik ipek kirpik; her bir kirpik kılına tek kirpiğin eklendiği sistemdir. 2d kirpik; her bir kirpiğe 2 adet kirpiğin eklendiği sistemdir. 3d kirpik; Üç kirpik kılının dip kısımları birleşiktir.
Rimel Kullanılmamalı
Eğer rimel sürme ihtiyacı duyuyorsanız bu demektir ki sizin seçmeniz gereken kirpik çeşidi daha uzun yada daha hacimli bir ipek kirpik uygulaması olduğudur.
Bu kurallardan ilki ilk 24-48 saat içerisinde kirpiklerin hiçbir şekilde suyla temas etmemesi gerekir. Kirpikler yıkanmamalı, havuza, duşa ya da denize girilmemesi tavsiye edilir. Yüz yıkama esnasında göz, kirpik çevresine su temas etmemesine özen gösterilmelidir.
Bir sıfır uygulamadan maksimum 21 gün içinde ara bakım yapılmalı, eğer kirpikler güzel bir şekilde kullanıldıysa ve kişinin kirpikleri çok çabuk uzayan bir yapıya sahip değilse yine 21gün için 2.bakım hatta 3.bakım yapılabilir. Böylece kullanım süresi 2.5 hatta 3 aya kadar uzatılabilir.
-İpek kirpik uygulaması yaptırdıktan sonra 48 saat su değdirmemeniz öneriliyor. -Alerjik bir göz yapısına sahipseniz, kullanılan yapıştırıcı gözünüzü rahatsız edebilir. -Lens kullanıyorsanız ipek kirpik yaptırmaya giderken çıkarmalısınız.
İpekten hazırlanmış olan bu takma ipek kirpikler, üst göz kapağındaki gerçek kirpiklere tek tek özel medikal yapıştırıcısı ile yapıştırılır. Kişinin göz yapısına göre ve bazende kişinin isteğine bağlı ipek kirpiğin kalınlığı ve uzunluğu belirlenir. Uygulama yaklaşık 1.5-2 saat sürer.
İpek kirpik işleminden sonra öncelikle ilk 48 saat asla makyaj ve su benzeri herhangi bir şeyi kirpiklerinize değdirmemeniz gerekmektedir. Bunun yanı sıra kirpik makyajlarından yani rimelden tamamen uzaklaşmanız hiç yapmamanız gerekmektedir. Rimel çıkarma işleminde kirpikler hızlı bir şekilde dökülme göstermektedir.
Eğer ipek kirpik kullanılacaksa uzunluğu ve gürlüğü hakkında doğru seçim yapmak gerekir. Genel olarak doğal kirpik boyunu çok fazla aşmayan yada doğal kirpikten kısa olmayan kirpikler kullanılmalıdır. En ideal boy genellikle 12 mm kirpiklerdir.
İpek Kirpiklerde kendi kirpiklerinize takıldığından; kendi kirpikleriniz döküldüğünde üzerine eklenen İpek Kirpiklerde dökülür. Bu arada tüm kirpikleriniz aynı yaşam döngüsünde olmadığı için eklenen kirpik ömrünü tamamlamaya yakın bir kirpiğe eklenmişse , daha erken dökülür.
İpek kirpikle ilgili bilinen en büyük yanlış 'kirpikleri döküyor' olabilir. Doğal kirpikler yirmi bir gün süre ile devamlı olarak kendini yeniler. Günlük yaşamımızda kişi fark etse de etmese de kirpikleri dökülerek yerine yenisi çıkar.
Evde ipek kirpik çıkarma adımları
İpek kirpiklerini çıkarmadan önce sıcak bir duş al. Eğer duş alacak vaktin yoksa yüzünü sıcak suyun buharına tutarak da kirpiklerinin yumuşamasını sağlayabilirsin. İpek kirpiklerini zararsız çıkarmak için yağ bazlı makyaj çıkartıcı kullanmalısın.
İpek kirpik acıtır mı? İpek kirpik taktırmak tamamen acısız bir işlemdir. Eğer göz hassasiyetin varsa, bazen yanma hissedebilirsin. Bu kirpiklerin tek tek takılmasından ve kullanılan yapıştırıcıdan kaynaklanabilir.
yasakları da göz önünde bulundurmalısınız. İpek kirpik taktırdığınızda rimeliniz, eyelinerınız, kirpik kıvırıcınız ve göz kaleminizle vedalaşmanız gerek.
İpek kirpikleriniz ile banyoya, saunaya, hamama, denize ve havuza girilebilir. Buhar veya nemli ortamlar herhangi bir zarar vermemektedir ancak PH derecesi çok yüksek havuzlardan kaçınmakta fayda vardır.
İpek kirpik uygulaması, kendi kirpiklere kısa olan ve daha uzun isteyen kadınlara yapılabilir. Her gün rimel sürmekten çekinen ve buna vakti olmayan kadınlara yapılabilir. Makyaj yapıp gözlerinde makyaj kalmayan, akşama kadar tazeleyecek vakti olmayan kişilere, açık renkli kirpiği olan kişilere uygulanabilir.
Pamuklu çubuk kullanırken göz makyajı temizleyici ve bebek yağı da kullanmalısınız. Pamuklu çubuğa bir miktar bebek yağı aldıktan sonra ipek kirpikleri çıkarabilirsiniz. Hem göz makyajı temizleyici hem de bebek yağı, ipek kirpikleri yumuşatmaya yardımcı olur ve bu sayede hızlı bir şekilde çıkarabilirsiniz.
Takma kirpik yapıştırıcısı tende bir su geçirmez tabaka oluşturuyorsa abdeste mani olur. Yapay ya da başkasının saçlarını güzelleşmek kasdıyla kullanmakla alakalı uyarılar takma kirpik kullanmayı sıkıntılı hale getirmektedir. Takma tırnakta da yapıştırıcı abdeste engel durum oluşturur.
5- İpek kirpik, doğal kirpiklere zarar verir mi? İpek kirpik saf ipekten elde edilen ve doğala en yakın görüntüyü veren malzemelerden elde edilir. İçeriğinin doğal olması sebebiyle kişinin kendi kirpiklerine zarar vermez.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri