Paketimiz 20 litre olup nem dengesine göre 4-6 kilogram arasıdır.
Paketimiz 10 litre olup nem dengesine göre 2-3 kilogram arasıdır.
Paketimiz 40 litre olup nem dengesine göre 9- 12 kilogram arasıdır.
Ithal Torf 200 Litre (35-37 KG) Torf Çiçek Toprağı Saksı Toprağı Bahçe Toprağı Toprak 19.
Bu tür profesyonel ürünlerin su tutma kapasiteleri yüksektir bu nedenle sık sulama yapmamanızı öneriyoruz. İlk üretildiği anda 1 litre torfun ağırlığı yaklaşık olarak 250-300 gr gelmektedir. 70 Litrelik bir ambalaj yaklaşık olarak 17-18 kg gelmektedir.
İlgili 17 soru bulundu
Ekodoğa Çim Kapak Toprağı 50 lt (20 kg) Gübreli Toprak Çim Kapak harcı 678678.
çuvallı toprak* 40 litre 25 kg – Yapıtaş İnşaat Peyzaj.
Cevap: Merhabalar, 1000 litreyi 50 LT 20 adet paket olarak gönderiyoruz bir paket ağırlığı 9,5-10 kg gelir.
Torf, bahçelerde ve tarım alanlarında toprak iyileştirme ve bitki yetiştirme amacıyla yaygın bir şekilde kullanılır. Torf, toprağın su tutma kapasitesini artırarak bitki büyümesini destekler. Ayrıca torf, toprağı havalandırarak köklerin oksijen almasını sağlar.
yaklaşık 2600-2700 kg.
Suyun özgül ağırlığı 1'e eşittir. Dolayısıyla 1 litre su, 1000 gram; yani 1 kilogram değerine eşit olmaktadır. Bu durumda yarım litre su da 0,5 kilograma denk gelmektedir.
Torf topraklar tek başlarına kullanılabildiği gibi, karıştırılarak da toprağa ilave edilebilir.
40 LİTRE BİTKİ TOPRAĞI ÇUVAL - PttAVM.com.
Torf, göl yataklarındaki su seviyesinin düşmesiyle, bitki faaliyetlerinin ön plana çıkması, kışın su seviyesindeki artış ile bitkinin ölümü ve bu doğa olayının sürekli tekrarlanması ile bitki kök ve gövdelerinin binlerce yıl süren dönüşümlü birikimleri sonucunda oluşan organik toprak türüdür.
Torf; toprak ıslahında, çiçekçilikte, seracılıkta, turfanda sebzecilikte, fide ve mantar yetiştiriciliğinde yaygın kullanılmaktadır.
Torfun niteliği pratik bir şekilde belirlenebilir, şayet torf sıkıldığı zaman berrak renkte bir su akıyorsa rengi açık kahverengi ya da sarı ise ayrışmamış kaliteli torf denebilir.
Torf fiyatları uygundur. 70 lt torf fiyatları 15 lira. 40 litre torf fiyatı 10 lira. 20 lt torf fiyatları 7 lira. Ucuz torf satışı yapmaktadır. Ucuz ve kaliteli torf fiyatları en uygun satılmaktadır.
Torf yapımı için kurumuş ağaç dalları ve yaprakları gibi bitki parçalarını kullanman gerekir. Bu parçaları yarı gölge bir toprak zemine toplaman ve ardından yarım metre kadar olduğunda üzerini sönmüş kireçle örtmen gerekir. Üzerine de biraz azotlu gübre döktükten sonra kendi organik gübreni hazırlayabilirsin.
Bitki dikimi yapılırken mevcut toprakla karıştırılabilir. Bu sayede toprak verimi arttırılmış olur. Paketimiz 20 litre olup nem dengesine göre 4-6 kilogram arasıdır.
Çuvallı Toprak Ürünü Hakkında
Ürünümüz 25 ila 35 kg arasında değişmektedir, ancak paketleme işlemimiz eşit ölçülerde yapıldığından emin olabilirsiniz. Toprağın nem durumuna bağlı olarak ağırlığı değişebilir.
Torf, göl ve bataklık gibi alanlarda bitkilerin su yüzeyine ulaşmadan toprak altında kalması ve çürümesi ile oluşur. Tamamen organik atıklardan meydana gelen bu çeşit çiçek bakımında önemli bir yer tutar. Saksı içinde çiçek ve bitki yetiştirmek için torf çiçek toprağı kullanılabilir.
Torf, perlit, humus, leonardit katkılı saksı toprakları, en iyi saksı toprağı seçenekleri arasındadır. İç ve dış mekan bitkilerinin dikiminde, toprak değişim dönemlerinde kullanıma uygun saksı toprakları evin salon, bahçe, balkon, veranda kısımlarındaki saksı bitkileri için tercih edilir.
Toprağı verimli bir hale getirmek amacıyla yapılması gereken iş, mevcut bahçe toprağının yapısında kil bulunuyorsa kum ya da mil, kumlu bir yapıya sahip ise killi toprak eklenerek karıştırılmasıdır. Bu uygulama sayesinde toprak ıslak edilir ve besin açısından zengin bir hale gelir.
Litre, maddelerin hacmini ölçmek için kullanılırken kilogram ise ağırlık birimidir. Litre ile kilogram arasındaki farkı belirleyen faktör yoğunluktur. Suyun yoğunluğu santimetreküpte yaklaşık 1 gram olduğundan, 5 litre su (5x1'den) yaklaşık 5 kilogram ağırlığındadır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri