Baybond 504 Yapıştırıcı 20 gr Baybond 504 yapıştırıcı metal, plastik, porselen, deri, cam, alüminyum, mücevherat, seramik, alçı, ahşap gibi yüzeyleri rahatlıkla yapıştırabilir.
* Yüksek viskoziteli bir siyanoakrilat yapıştırıcı ve aktivatörden oluşan yapıştırıcı setidir. Özellikler • Yüksek yapışma gücü • Dikey yüzeylerde kullanıma uygun; akma ve sıçrama yapmaz • Yüksek viskoziteli olduğu için özellikle gözenekli, yapıştırılması zor yüzeylerde, yapışma gücünün artmasını sağlar.
Diğer taraftan teflon, kumaş, polietilen, polipropilen ve silikon yüzeyler için Japon yapıştırıcıları uygun değildir.
Porselen, seramik, lastik, plastik, deri, ahşap, kumaş, metal, mukavva, kauçuk, mantar vb. yüzeyleri yapıştırmak için ideal siyonakrilat bazlı, anlık yapıştırıcı. Çabuk kurur, saniyede yapıştırır. İz bırakmaz, az miktarla kuvvetli yapıştırma sağlar.
Hızlı, güçlü veya süper özellikleriyle öne çıkan 502 yapıştırıcı, genel kullanım için üretilir. Ürün, tek bileşenden oluşur ve kullanımı kolaydır. Birkaç saniye içerisinde uygulandığı yüzeyleri birbirine yapıştırır. Seramik, ahşap, metal, plastik, deri gibi birçok malzeme üzerinde etkilidir.
İlgili 36 soru bulundu
Bilinen en güçlü ve etkili yapıştırıcı olan Evobond Glue Süper Hızlı 502 Japon Yapıştırıcısı, hızlı ve etkili bir çözüm sunuyor. Az gramajlı olmasına rağmen ürünün ufacık bir damlası bile yapıştırmaya yetiyor. Yapıştırıcıyı kullanırken yüzeyin pürüzsüz ve kuru olması gerekiyor.
504 yapıştırıcıyı sürmeden önce yüzeyi temiz ve kuru hale getirin , daha sonra yapıştırıcıyı uyguladıktan sonra yapışmanın verimli bir şekilde gerçekleşmesi için 3-5 saniye pres-basınç uygulayın.
Kullanım yerleri farklılık gösterir. Gözenekli ve gözenekli olmayan yüzeylerin yapıştırılmasında, plastik (PVC, ABS, polistren, polistrol), ahşap, metal, çini, porselen, seramik, deri, kauçuk, mantar, mukavva vs. malzemelerin yapıştırılmasında kullanılabilir.
Japon yapıştırıcısı bulaştığı andan itibaren, müdahale etmek gerekir. Japon yapıştırıcısının karşı koyamadığı ürünlerden biri de, asetondur. Aseton yardımıyla yapışan yapışkanlar kolayca kumaş üzerinden çıkarılabilir. Tuz ve sıcak su karışımları, Japon yapıştırıcısını ortadan kaldıran bir karışımdır.
Aseton, Japon yapıştırıcısının yapısını bozarak kumaş üzerinden kolay bir şekilde temizlenmesini sağlar. Ayrıca elinize bulaşan yapıştırıcı kalıntılarını da yine aseton yardımı ile kolayca temizleyebilirsiniz. Uygulayabileceğiniz diğer bir yöntem ise sıcak tuzlu su karışımıdır.
502 Yapıştırıcı suya dayanıklı mıdır? Evet, 502 Yapıştırıcı suya dayanıklı bir yapışma sağlar.
Ahşap yapıştırıcı japon yapıştırıcı özelliği ile bu kategori içerisinde yer alıyor. Plastik, metal veya ahşap parçaların birleştirilmesinde yapıştırıcı olarak kullanılabiliyor. Küçük ebatlı eşyalar, ya da büyük çaplı objeleri tamir etmek, yapıştırmak için kullanılabiliyor.
Bunun için Japon yapıştırıcısının temas ettiği bölgeye 2-3 damla aktarın. Hafif hareketlerle asetonu bölgeye dağıtın ve yavaş şekilde çekin. Bunu çok yavaş uygulamalısınız çünkü deriniz zarar görebilir. Eğer dudak gibi hassas bölgelere bulaştıysa bol bol su ile yıkayın ya da tükürük yoluyla çıkarmaya çalışın.
İşte Japon yapıştırıcısı nasıl çıkar, Japon yapıştırıcısı elden nasıl çıkar sorusunun cevapları… Japon yapıştırıcısının anahtar zayıflığı asetondur. Doğrudan etkilenen bölgeye aseton uygulamak, süper yapıştırıcı ile cildiniz arasındaki bağı hızla çözebilir. Daha sonra Japon yapıştırıcısını çıkarmak kolay olacaktır.
505 Süper Hızlı japon yapıştırıcı, porselen, seramik, plastik, deri, ahşap, kumaş, metal, mukkavva, kauçuk vb. malzemeleri yapıştırmak için kullanılmaktadır.
Plastik, çelik, kauçuk, MDF gibi yüzeyleri tutkallamaya yarayan, ısıya dayanıklı, son derece kuvvetli, hızlı şekilde sabitleme özelliğine sahip yapıştırıcıdır. 404 yapıştırıcı, farklı yüzeyler için uygulanan tasarımlarıyla karşınıza çıkar.
Epoksi yapıştırıcılar pek çok farklı yüzey birbirine yapıştırabilirler fakat elinizdeki yüzeylerden biri sert ya da yumuşak plastiklerden yapıldıysa farklı ve bu iş için özel hazırlanmış bir yapıştırıcı tercih etmelisiniz. Selsil'in Plastic Welding isimli yapıştırıcısı bu işler için özel olarak üretilmiştir.
Hızlı yapıştırıcı lekesini kumaştan çıkarmak için asetondan yardım alabilirsiniz. Oldukça keskin bir kokuya sahip bu tehlikeli madde ile temizleme yaparken zarar görmemek için havalandırması yeterli olan ortamda yapmanız tavsiye edilir. Açık yara ile temastan kaçınılması gerekmektedir.
Japon yapıştırıcı ve yağlı boya gibi maddelerse, kolayca çıkarılamaz. Çıkarmak için deriyi kazımak da gerekmez. Deriyi tahriş etmeden, çıkarılabildiği kadar çıkarılır, kalan kısmı abdeste ve gusle mani olmaz.
Yapıştırıcılar Neden Kendi Kabına Yapışmaz? Yapıştırıcılar; tüplerde veya silindir kaplarda, ağzı kapalı bulunurlar. Kapalı kaplarda korunduğu için çözücü olan madde buharlaşmaz. Böylece katılaşmayan yapıştırıcı bulunduğu kabın yüzeyine de yapışmaz.
Japon yapıştırıcısı üzerine uygulayacağınız karbonat ile bağlayıcı bir doku oluşturacaksınız. Serptiğiniz karbonatın üzerine bir kez daha Japon yapıştırıcısı dökün ve son bir kat daha karbonat serpin. Bu işlemi tamir etmek istediğiniz çatlak ya da kırığın derinliğine göre birkaç kez tekrar edebilirsiniz.
Zira geçmiş yıllardan bu yana da Japon yapıştırıcısı olarak adlandırılan siyanoakrilat bazlı yapıştırıcılar da birçok yüzeyde yapıştırma ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir biçimde karşılanmasına olanak tanımaktadır. Ayrıca çok kullanışlı ve ekonomik olan Japon yapıştırıcısı oldukça güçlü bir yapıştırma etkisine sahiptir.
Hızlı yapıştırıcının kullanım alanları arasında ahşap objelerin yapıştırılması, MDF yapıştırma, tamirat işlemleri, el işleri, deri, kauçuk ve metal yapıştırma gibi alanlar yer almaktadır.
Japon yapıştırıcısı üzerine uygulayacağınız karbonat ile bağlayıcı bir doku oluşturacaksınız. Serptiğiniz karbonatın üzerine bir kez daha Japon yapıştırıcısı dökün ve son bir kat daha karbonat serpin. Bu işlemi tamir etmek istediğiniz çatlak ya da kırığın derinliğine göre birkaç kez tekrar edebilirsiniz.
502 evo bond Japon Yapıştırıcısı 20gr Kumaş, Deri, Ayakkabı, Ahşap Yapıştırıcısı 502222.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri