Saç ve cildin ihtiyaç duyduğu bakımı yaparak, sağlıklı bir forma dönüştürür. Nemlendirir yumuşatır ve besler. İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş 'ye iletilen en güncel bilgilerdir.
Yüksek nemlendirici özelliğe sahip olan argan yağı kuru ve normal ciltlere uyum sağlıyor. Argan yağı, kuru cilt tiplerinde görülen kuruluk ve tahriş sorununa da iyi geliyor. Cilt üzerinde düzenli ve doğru uygulandığı zaman sivilce ve siyah nokta gibi problemlerin önüne geçebiliyor.
Aynı şekilde yıkanmış saçlara ve saç derinize de sürebilirsiniz. Bir süre havluyla sarıp bu şekilde bırakacağınız saçları sonrasında yıkayabilirsiniz. Argan yağı bu şekilde uygulanabilmesinin yanı sıra farklı kozmetik ürünlerin içinde de bulunabilmektedir.
Bu karışımı yüze sürdükten sonra 10 dakika kadar bekletip daha sonra yüz ılık suyla yıkanır. Böylece cilt problemleri ile ilgili sıkıntıların önüne geçilmiş olur. - Saç nemlendiricisi özellikle saçlarla ilgili sorun yaşayan kişiler 3-4 damla argan yağı damlatarak duştan sonra saç ve saç uçlarını besleyebilir.
Araştırmalarda argan yağının içeriğindeki yağ asitlerinin sağlıklı olduğunu, E vitamini açısından zengin olması sebebi ile saç üzerinde kullanıldığında, Argan yağı saç kırıklarını ve saç hasarlarını azaltmaya yardımcı olur. Saçı nemlendirir. Kepekleri önler.
İlgili 23 soru bulundu
Argan Yağı gün içinde ya da gece yatmadan önce yüze uygulanabilir.
Cilt enfeksiyonlarını iyileştirir
Argan yağı hem antibakteriyel hem de mantar öldürücü özelliklere sahiptir. Bu sebeple, hem bakteriyel hem de mantar enfeksiyonlarının tedavi edilmesine ve önlenmesine yardımcı olur. Mevcut tedavinize ek olarak etkilenen alana argan yağını günde en az iki kere topikal olarak uygulayın.
Argan yağının uzun süreli ve doğrudan kullanımı, tüylenmeye meyilli ciltlerde yüzde tüylenme sorununa yol açabilir.
Kullanım Alanı: Saç ve Ciltte kullanıma uygundur. Saç İçin Kullanımı: Bir kaç damla argan yağını saç diplerinden uçlarına kadar uygulanabilir. Saçların beslenmesine, canlı ve parlak görünmesine yardımcı olur. Vücut İçin Kullanımı: Bir kaç damla yağ masajla tüm vücuda uygulanabilir.
Kirpik üzerine uygulanacak olan argan yağı maskesi faydaları ile tüm göz çevresi için iyi bir bakım ürünüdür. Bu bölgeye yapılan düzenli uygulamanın sadece kirpiklere ve kaşlara değil, göz çevresindeki olumsuz bölgelere de canlandırıcı etki sağladığı gözlenmiştir.
Temizlenen saçlarınızı nemli hale gelene kadar kurutun. En iyi etki için tamamen ıslak olmaması tavsiye edilir. Avucunuza saçınız için yeterli gelecek kadar argan yağını damlatın.
Öncelikle berrak ve akışkandır. Zaman içerisinde tortu maddelerden dolayı şişe dibinde tortu gözleniyorsa ve soğuk havalarda donmalar oluşuyorsa saf argan olduğunun göstergesidir. Sıvılık düzeyi yüksek olan argan yağını cildinize uyguladığınızda süratle emilmesi gerekmektedir.
Antioksidan özelliği sayesinde saç derisini temizler ve sağlıklı büyümeyi destekler. Argan yağı, saç tellerini yumuşatarak saçların kolayca taranmasını sağlar. Elektriklenmeyi azaltmaya ve saçların düğümlenmesini engellemeye katkı sağlar.
ÇATLAK DUDAKLAR İÇİN; ozonlu argan yağı dudaklara uygulayın.çabuk ve kesin sonuç verir.
Argan Yağı Fiyat
OrganikGurmem'de bulunan cilt ve saç sağlığına olan faydalarıyla bilinen mucizevi bitkinin çekirdeklerinden soğuk sıkım yöntemiyle elde ettiğimiz en iyi argan yağı fiyatı, 20 ml miktar için 43.50 TL olarak belirlenmiştir.
Araştırmalar, düzenli kullanımla argan yağının ciltte sivilcelerin neden olduğu lekelerden ve yara izlerinden kurtulmada etkili bir ajan olduğunu göstermiştir.
Genel olarak argan yağının yeni cilt lekelerinin oluşmasını engellemede etkili olduğu ifade edilir. Var olan cilt lekelerini azalttığı noktada kesin açıklamalar bulunmamaktadır. Ancak yine de cilt bakımı için faydalı bir doğal yağ olduğu için alerjen hassasiyeti olmayan kişiler tarafından kullanılabilir.
Argan YağıKirpiğe Sürülür Mü? Oleik, linoleik asitleri ve fenol, karoten, skualen bileşenleri bakımından zengin bir içeriğe sahip olanargan yağı, kirpik ve kaş kıl köklerinin güçlenmesine yardımcı olur.
Son dönemde oldukça popüler olan argan yağı Fas'ta üretilen oldukça değerli yağlardan biri. Etkisini görmek için az bir miktar argan yağı kullanmanız yeterli olacak. Eşit miktarda 4 damla kadar argan yağı, zeytinyağı ve biberiye yağlarını şampuanınızın içerisine ekleyerek parlak ve sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz.
Argan Yağı
Herhangi bir nedenden dolayı güçsüzleşen ve dökülen kaş ve kirpiklere düzenli olarak uygulandığında kıl köklerini besleyerek güçlenmesini sağlar. Argan yağını doğrudan kaş ve kirpik köklerine uygulayabilirsiniz. Yatmadan önce temiz cilde uygulamanız önerilir.
Uzamayı teşvik etme de argan yağının saça sunduğu faydalar arasındadır. Argan yağı doğrudan saç uzatmaz fakat kökleri besler. Saç foliküllerini güçlendirerek sağlıklı büyümeye yardımcı olur. Saç derisini nemli ve sağlıklı tutar.
Argan yağı, saça duş sonrasında uygulanır. Duştan çıktığınız zaman elinize bir miktar argan yağı dökerek saç derinizden başlayarak tüm saçınıza masaj yaparak ve yedirerek saçınızın her yerine bu yağı uygulamanız gerekir.
Argan yağı hem duş öncesinde hem de duş sonrasında kullanılabilmektedir. Duş öncesinde kullanıldığında saç diplerinden masaj yaparak saç uçlarına kadar kullanılması tavsiye edilmektedir. Duş sonrasında ise ıslak saça veya saçı kuruttuktan sonra şekillendirme aşamasına kuru saça uygulanabilmektedir.
Argan yağı eğer durulanmayan bir şekilde kullanılıyorsa haftada 1 ya da 3 kere kullanmak yeterli olacaktır. Argan yağı kullanıldıktan sonra yaklaşık olarak 2-3 gün saçta etkilerini göstermeye devam eder. Bu nedenle argan yağı haftada 3 kere kullanılabilir.
Argan yağı, vücut losyonu olarak da kullanılabilir. Tek başına nemlendirme ve koruma sağlar. Hızlı ve doğal bir nemlilik için yanınızda güvenle taşıyabileceğiniz Alfheim Argan Yağına göz atabilirsiniz. Bu değerli yağ, pratik kullanımı ve hızlı emilim sağlamasıyla günlük bakımınızda yardımcı olacaktır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri