Kredi vadesi boyunca hayat sigortası yapılabilmekte, sigorta primi kredi tutarına ve müşterinin yaşına göre değişiklik göstermektedir. Toplam geri ödeme tutarı ve maliyet oranlarına sigorta tutarı dahil edilmemiştir. Akbank İhtiyaç Kredisi'nde maksimum 20.000 TL ve 48 ay vadeye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.
Kredi tutarı 50.000 TL veya altında ise maksimum 36 Ay ile kredi kullandırılabilir. Kredi tutarı 50.000 TL'nin üzerinde ise maksimum 24 Ay ile kredi kullandırılabilir.
Minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 250.000 TL'dir.
Kampanyadan yalnızca gerçek kişi müşteriler faydalanacak olup kullanılabilecek kredi türü bireysel tüketici / ihtiyaç kredisidir. Mobil'den Akbanklı olan müşterilerimiz avantajlı kredi kampanyasından sadece bir kere yararlanabilir.
Bankaya yasal olarak beyan edilen aylık gelirin en fazla %50'si, aylık kredi ödemesi üst limiti olarak kabul edilir. Örneğin, bankaya beyan edilen aylık gelir 3.000 TL ise en fazla 1.500 TL aylık toplam kredi taksit ödemesi yapılabilir. (İstisna birkaç bankada bu oran %70 olarak belirlenmiştir.)
İlgili 43 soru bulundu
Artık ihtiyaç kredisi kullanmak için şubeye gitmenize gerek yok! Akbank İhtiyaç Kredisi ile şubeye gitmeden hemen ihtiyaç kredisi(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) kullanabilir, paranızın anında hesabınıza aktarılmasını sağlayabilirsiniz.
Ancak bir genelleme yaparsak, bankaların çoğunluğunda uygulanan formül, “aylık net gelir /2”dir. Bu formül ile kişinin ödeyebileceği en yüksek kredi taksit tutarı hesaplanıyor. Örneğin en düşük asgari ücret ile maaş alan ve kredi borcu olmayan bir kişi, 11.402 TL/2 = 5.701 TL aylık kredi taksiti ödeyebilir.
10.000 TL - 500.000 TL tutar aralığı ve 92-400 gün vade aralığındaki faiz oranımız %45,00. 500.000 TL - 10.000.000 TL tutar aralığı ve 92-400 gün vade aralığındaki faiz oranımız %47,00.
Her Akbanklı kredi kartı açılışından sonra taksitli avans limitleri doğrultusunda, kampanya süresi boyunca sadece 1 kez sıfır faizli, Taksitli Avans kullanabilir. Taksitli Avans, işlem başına en az 200 TL tutarında kullanılabilir. ATM'lerimizde ise tek seferde 4.000 TL ile sınırlandırılmıştır.
Akbank da ev hanımlarına kredi kartı veren bankalardan bir tanesi. Akbank'tan kredi kartı çıkarmak için şubeye başvurabilir isterseniz çağrı merkezleri ve internet bankacılığı yoluyla da başvurunuzu yapabilirsiniz.
İlk hesap açılışından itibaren 30 gün boyunca tanışma faiz oranı, diğer dönemlerde Serbest Hesap liste faiz oranları geçerlidir.
18-26 yaş aralığında üniversite öğrencisiysen, başvuru formunu doldurarak veya Akbank Mobil'den Kampanyalar'da yer alan Üniversiteli Akbanklı'ya Katıl'a tıklayarak programa ücretsiz katılabilirsin. Eğer hala Akbank hesabın yoksa, Akbank Mobil'i indirip şubeye gitmene gerek kalmadan Akbank'ta hesap açabilirsin.
Davet eden müşterilerimiz, davet ettikleri yakını mobilden Akbanklı olup kampanya süresinde Akbank kredi kartını aktif kullanmaya başladığında, her bir yakını için 750 TL toplam 7.500 TL chip-para ödül kazanır.
*Aylık %1,36, yıllık %16,32 faiz oranı üzerinden hesaplanmıştır.
Kişinin alabileceği maksimum kredi tutarı, belgelenebilir gelire göre hesaplanır. Buna göre, aylık taksitlerin toplam tutarı belgelenebilir gelirin %50'sini geçmeyecek şekilde düzenleme yapılır. Ödediğiniz taksitlerin toplam tutarı gelirinizin yarısını geçmeyecek şekilde farklı krediler için borçlanabilirsiniz.
Aynı anda kredi çekilebilecek banka sayısı ile ilgili yasal bir sınır yoktur. Hem kredi notunuzun hem de gelirinizin yüksek olması hâlinde aynı anda 3 ya da daha fazla bankadan kredi çekebilirsiniz. Söz konusu bankalara aynı gün içinde başvuru yapmanız da mümkündür.
Eğer devam eden kredinin ödemelerinde herhangi bir gecikme olmadıysa ve bankaya sunulan belgelendirilebilir geliriniz her iki krediyi de ödemeye uygunsa banka kredi değerlendirme politikaları çerçevesinde yeni bir kredi alabilirsiniz.
Akbank Mobil uygulamasını indirin, Başvuru ve Nakit İhtiyaçlarım menüsüne girin, Menüdeki Risk Raporu (Findeks) butonuna tıklayarak, Findeks Kredi Notunuzu öğrenin.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri